Контрола: Лудогорец-Стяуа FT-1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

donpacko
Контакти:

Re: Контрола: Лудогорец-Стяуа FT-1:1

Мнениеот donpacko » 11 сеп 2012 20:54

Никец не си прав да се караш на човека на мача със Локо София който гледах преди да замина на почивка,до мене имаше родители които бягаха на почивката да купят нещо сладко на децата си защото поискаха а нямаше от къде,защото не си бяха взели нали се продава на стадиона.Аз заради такива грешки които правят много ме е яд,защото това всичкото зависи май от Петричев което ще рече за мене,че той наистина бърка доста често,наистина дребни грешки но са много досадни.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 11 сеп 2012 20:56

Дайте малко по вече подробности за едно момче което е влязло да играе,мой приятел не можа да ми каже за него нищо,даже не знае дали е бил във "В" група или юноша,май спомена нещо като Мехмед но не видях Георгиев да е споменал това име като е оценявал играчите освен да е Мерем но дайте малко по вече инфо.Бил е на мача ама не е видял нито един гол защото се заприказвал със един друг познат и цял мач са си говорили.Паднах да се смея днеска със това обяснение.

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 12 сеп 2012 15:38

Влезе Марем на мястото на Барт. Това лято го взеха от Сливен. Казва се Тейнур Марем от Хасково е момчето 94 набор. Общо взето добре се представи, макар че гола на Стяуа падна през неговата зона.

[offtopic]http://www.blitz.bg/sport/article/135361[/offtopic]
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 12 сеп 2012 17:51

Hardi написа:Влезе Марем на мястото на Барт. Това лято го взеха от Сливен. Казва се Тейнур Марем от Хасково е момчето 94 набор. Общо взето добре се представи, макар че гола на Стяуа падна през неговата зона.

Не е толкова виновно момчето, а Шоко който бля някъде напред !!
Иначе след това отне две топки и направи два шпагата, имаше много по-слаби от него в този мач като Бакалов, Бургцорг, Шоко и Гела..например
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 12 сеп 2012 18:11

snakebite написа:
Hardi написа:Влезе Марем на мястото на Барт. Това лято го взеха от Сливен. Казва се Тейнур Марем от Хасково е момчето 94 набор. Общо взето добре се представи, макар че гола на Стяуа падна през неговата зона.

Не е толкова виновно момчето, а Шоко който бля някъде напред !!
Иначе след това отне две топки и направи два шпагата, имаше много по-слаби от него в този мач като Бакалов, Бургцорг, Шоко и Гела..например

В съвременния футбол бековете се включват често в атаките на отбора. Когато са купували Шоко много добре са знаели, че това му е от силните страни и са решили че им трябва тавък играч. Когато обаче падне гол от неговата зона, докато още не се е върнал не винаги значи че вината е негова. Написах го и в коментра си по-горе. В такъв случай зоната му трябва да се покрие или от Бургзорг (който е десен дефанзивен) или от Марем (десният централен, ако мога така да се изразя). Нито един от тях не го направи, а и двамата имаха предостатъчно време. Просто в отбора не е отработен този т.н."overlap" (припокриване). Там е основният проблем. Иначе грешките на Шоко всички сме ги виждали, но тук специално вината далеч не беше само негова. Иначе Марем и на мен ми допадна - за годините си стоеше много добре, доста е бърз, но не е готов за първия отбор все още. Все пак се надявам да го виждаме и него по-често. Лично аз мисля, че Шоко е дал много повече на отбора, отколкото е взел. С малко повече тактика половината от головете през неговата зона нямаше да паднат. Тези асистенции, които е давал в завързани мачове за мен струват повече. Още повече, че като знаеха че Шоко играе отдясно и противниковият ляв бек не смееше да се включва много в атаките.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”