III кръг /"А" ПФГ/: "Пирин" ГД - "Лудогорец" FT 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 3-ти кръг /"А" ПФГ/: "Пирин" ГД - "Лудогорец" FT 0:2
В официалният сайт на Лудогорец е допусната техническа грешка, която надявам се ще коригират, относно това, че Шоко е влязъл като резерва в игра. 

- mad forest
- Контакти:
мим написа:В официалният сайт на Лудогорец е допусната техническа грешка, която надявам се ще коригират, относно това, че Шоко е влязъл като резерва в игра.
А последно кой е влязъл в игра - Гуела?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
Доколкото разбрах, в игра като резерви са влезли Гела, Костадинов и Бакалов.
[center]
[/center]

- mad forest
- Контакти:
tsonpen написа:Доколкото разбрах, в игра като резерви са влезли Гела, Костадинов и Бакалов.
На мястото на Генчев ли е влязъл Гела (вече не знам как се пише името му, досега си мислех, че е Гуела)!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
mad forest написа:..........На мястото на Генчев ли е влязъл Гела (вече не знам как се пише името му, досега си мислех, че е Гуела)!
На мястото на Миро Иванов.
П.П. Билетите за мача в петък в продажба от утре http://ludogorets.com/news.html?full_news=362
mad forest написа: Гела (вече не знам как се пише името му, досега си мислех, че е Гуела)!
И аз го пишех Гуела, но гледам, че в сайта на Лудогорец вече са им сложили снимките и го пишат Гела.
[center]
[/center]

KitKat написа:П.П. Билетите за мача в петък в продажба от утре http://ludogorets.com/news.html?full_news=362
Някой знае ли дали билетите ще са със запазени места, както бяха за мача с Динамо? Питам, защото от това зависи към кой сектор да се ориентирам.
За мача с Берое бяха ли със запазени места?
[center]
[/center]

tsonpen написа:...........За мача с Берое бяха ли със запазени места?
Бяха! Другото ново в сравнение с мачовете от А група през миналата година - без вода и семки отвън.
KitKat написа:tsonpen написа:...........За мача с Берое бяха ли със запазени места?
Бяха! Другото ново в сравнение с мачовете от А група през миналата година - без вода и семки отвън.
Няма, вода и семки, има кетъринг на наши хора. Скъпи билети, кетъринг......Скоро ще паднем около 1500- 2000 човека, чувствам го..С Берое не бяхме повече от 3000 барабар с беройците, капацитета на стадиото е 4600-4700 места плюс клетката където със зор могат да се напъхат 800-900 човека, или капацитет 5500.
Така че нека не се изхвърляме (както някои други фенове) с нашата посещаемост, с цени 10 лева няма как да стане да вървим нагоре, само надолу ще е....
tsonpen, препоръчвам ти сектор В, блокове 3,4 и 5...добра атмосфера (фенове които като темперамент са почти на ниво на агитката - без пеенето естествено), чудесна видимост. Има доста картаджии там обаче
snakebite написа:tsonpen, препоръчвам ти сектор В, блокове 3,4 и 5...добра атмосфера (фенове които като темперамент са почти на ниво на агитката - без пеенето естествено), чудесна видимост. Има доста картаджии там обаче
Щом е със запазени места и на осветление, то сектор В е най-доброто решение наистина, защото могат да се намерят места към центъра на терена, което е невъзможно в другите два сектора. Наистина сектори А и Б са по-тихи - бил съм и в трите сектора.
За цените - аз не се оплаквам и мисля, че не е проблем цена от 10 лева. При това винаги съм купувал поне по два билета, никога един.
Но ако посещаемостта спада, то трябва да се замислят. По-добре пълни трибуни при цена 7 лева, отколкото полупразни при 10 лева.
[center]
[/center]