II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот SaNdOoO » 26 юли 2012 17:20

W@y написа:
SaNdOoO написа:

Реферът каза: "Момчета, още един корнер и готово". Това нещо да ти говори - съдията е боклук и всички го знаете не може да останат така нещата тези думи говорят достатъчно добутаха ги до гол ако не беше паднал щеше още да се играе докато не вкарат това е :evil: Като българи да не оставяме нещата така, защото това много ама много голяма гавра с нашата държава и нация факт :evil:

Той съдията не може да ти вкора гола нали знаеш:) За 3тия гол 4(четири) човека на Динамо бяха един до друг без никой да ги пази и около 6-7 (шест-седем) на Лудогорец 1 до друг от другата страна пълна тактическа неграмотност

НЕ МОЖЕ, НО МОЖЕ ДА ПОВЛИЯЕ НА РЕЗУЛТАТА КАКТО И СТАНА ФАКТ, АКО НЕ БЯХА ВКАРАЛИ В ТАЯ СИТУАЦИЯ ЩЕШЕ ДА ИМ ДАДЕ ОЩЕ ВРЕМЕ ДОКАТО НЕ ВКАРАТ ФАКТ ГАВРА :evil: :evil: :evil:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 юли 2012 17:21

Почвате да се оливате,аз викам да си отиде по форумите и да се готвите за теслите довечера.
То каквото стана-стана.истината е една НАТИКАХА ДИНАМО З.НАПРЕД.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2012 17:23

Стига сте писали глупости, че вече ставате банални. По-напред в темата човекът ви е дал и клип с продължението, вие си въртите една и съща плоча.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 юли 2012 17:29

Tommi написа:Стига сте писали глупости, че вече ставате банални. По-напред в темата човекът ви е дал и клип с продължението, вие си въртите една и съща плоча.

АБЕ ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СЕТ БРЕ...?ИЛИ ВИ Е МНОГО ХУБАВО ДА ПОВТАРЯТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ.
1.ДИНАМО З ИГРА ЗА ГОЛ-МОЖЕШЕ И ОЩЕ ПЕТ МИН ДА СА.
2.СЧУПЕНАТА СКУЛА НА ДЯКОВ И ЖЪЛТИЯ КАРТОН НА САМИР,КАК ДА КОМЕНТИРАМЕ.
СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ЗА ТОВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ,РЕЗНАХА НИ ЗАЩОТО НЯМАМЕ МЯСТО В УЕФА.
НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАТЕ ИЛИ ДОВЕЧЕРА КАТО ВИ ОСЕРАТ И БЕЗ ТОВА ОСРАНИТЕ ОТБОРИ ЩЕ СЕ ИЗПОКРИЕТЕ,КАКТО НАПРАВИХТЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2012 17:33

sneludik написа:
Tommi написа:Стига сте писали глупости, че вече ставате банални. По-напред в темата човекът ви е дал и клип с продължението, вие си въртите една и съща плоча.

АБЕ ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СЕТ БРЕ...?ИЛИ ВИ Е МНОГО ХУБАВО ДА ПОВТАРЯТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ.
НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАТЕ ИЛИ ДОВЕЧЕРА КАТО ВИ ОСЕРАТ И БЕЗ ТОВА ОСРАНИТЕ ОТБОРИ ЩЕ СЕ ИЗПОКРИЕТЕ,КАКТО НАПРАВИХТЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА.

1. Това са си ваши измислици.
2. Покажи ми повторение, на което ясно се вижда удар с лакът и тогава ще го коментирам.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 юли 2012 17:37

Tommi написа:
sneludik написа:

1. Това са си ваши измислици.
2. Покажи ми повторение, на което ясно се вижда удар с лакът и тогава ще го коментирам.

1.Това са ваши измислици
2.Не ме интересува дали с ръка или гъз е вкарал Марселиньо.За мен беше реванш от фала в Разград.
Боже дай ми сили и ела си прибери вересиите,бягай да се готвиш за мача на Левски,стига си въртял плочата.
Жалба вече има подадена,за разлика от вас,нас като ни резнат хвърчат жалби...нека знаят ония от УЕФА,че при зелените не се мълчи.Свикнали ония червени и синии да си мълчат,крайно време е да покажем,че не сме измет.

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 26 юли 2012 17:42

sneludik написа:
Tommi написа:
sneludik написа:1. Това са си ваши измислици.

1.Това са ваши измислици
2.Не ме интересува дали с ръка или гъз е вкарал Марселиньо.За мен беше реванш от фала в Разград.
Боже дай ми сили и ела си прибери вересиите,бягай да се готвиш за мача на Левски,стига си въртял плочата.
Жалба вече има подадена,за разлика от вас,нас като ни резнат хвърчат жалби...нека знаят ония от УЕФА,че при зелените не се мълчи.Свикнали ония червени и синии да си мълчат,крайно време е да покажем,че не сме измет.

Сигурен ли си, че вече има такава подадена няма никъде официална информация, че вече жалбата е факт :roll: В интервю Домусчиев казва, че жалбата ще е със съдействието на БФС начело с Борислав Михайлов, които ще направят всичко възможно да помогнат на клуба за жалбата и очакват съдействие от страна на Лудогорец :roll:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 юли 2012 17:44

SaNdOoO написа:
Сигурен ли си, че вече има такава подадена няма никъде официална информация, че вече жалбата е факт :roll: В интервю Домусчиев казва, че жалбата ще е със съдействието на БФС начело с Борислав Михайлов, които ще направят всичко възможно да помогнат на клуба за жалбата и очакват съдействие от страна на Лудогорец :roll:

В сайта на клуба е потвърдено...
ludogorets.com

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2012 17:45

sneludik написа:1.Това са ваши измислици

Какво да се готвя за мача, Илиан да не би да ме пуска в игра. :lol:
Много сте си повярвали, а не трябва. Като сте подали жалба, да не мислите, че някой в УЕФА ще ви обърне внимание. Поне видяхте какво представлява Европа, анализирайте се грешките и се гответе за следващата година, защото пак ще сте с минимален коефициент (няма значение дали в ШЛ или ЛЕ) и може да се натресете на доста по-добър отбор от Динамо Загреб. ;)

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 26 юли 2012 17:45

Когато отиваш там където не ти е мястото така се получава,Господина дето щеше да уволнява Стойчо зарева от първия мач,а отбора загуби типично по Български,незнам колко години трябва да минат зада променим държанието си на европейската сцена,да спрем да губим елементарно и винаги друг е виновен,май няма оправия
Последна промяна от rembrant на 26 юли 2012 19:49, променено общо 1 път.
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Върни се в “Лудогорец”