W@y написа:Kryten написа:Направих си труда да изрежа продължението от мача и да сложа таймер долу с играното време. Махнал съм само загубеното време при откровените симулации и бавения на време. Не съм махнал още много неща. Както се вижда накрая, продължението далеч не е 8 минутиПо часовник голът пада в 97:03 минута, със спиранията са много по-малко. Така че съдията има АБСОЛЮТНО право да пусне и корнера и центрирането и всичко
Да не са бавили играта от Лудогорец.
http://vbox7.com/play:099b92fbc6
пс. таймерът отчита точно секундите по кадри (25/сек). Дори и да има някакво отклонение от реалното време, то е много малко и в рамките най-много на 10на секунди, което не променя фактите.
Много точноЗабравил си да спреш когато си подават топката с рефера на тъч линията :Д
Да, този тъч и накрая при шпагата на Дяков и корнера съм спрял два пъти по-малко защото върви повторение и не знаем всъщност какво става.
tsonpen написа:Мерси за усилията. Но времето, в което реално се играе съдията няма как да го види с точност
Съдията има хронометър и спира при всяко лежане, убеден съм. Така че неговите сметки са напълно точни