II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Kryten
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот Kryten » 26 юли 2012 14:06

W@y написа:
Kryten написа:Направих си труда да изрежа продължението от мача и да сложа таймер долу с играното време. Махнал съм само загубеното време при откровените симулации и бавения на време. Не съм махнал още много неща. Както се вижда накрая, продължението далеч не е 8 минути :) По часовник голът пада в 97:03 минута, със спиранията са много по-малко. Така че съдията има АБСОЛЮТНО право да пусне и корнера и центрирането и всичко ;) Да не са бавили играта от Лудогорец.

http://vbox7.com/play:099b92fbc6

пс. таймерът отчита точно секундите по кадри (25/сек). Дори и да има някакво отклонение от реалното време, то е много малко и в рамките най-много на 10на секунди, което не променя фактите.

Много точно :) Забравил си да спреш когато си подават топката с рефера на тъч линията :Д

Да, този тъч и накрая при шпагата на Дяков и корнера съм спрял два пъти по-малко защото върви повторение и не знаем всъщност какво става.

tsonpen написа:Мерси за усилията. Но времето, в което реално се играе съдията няма как да го види с точност

Съдията има хронометър и спира при всяко лежане, убеден съм. Така че неговите сметки са напълно точни ;)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Дали някога футболните хора ще разберат?

Мнениеот mertezaker » 26 юли 2012 14:08

yasen на 26 Юли 2012 14:02
Повечето тук не сте прави, гледал съм хиляди мачове в цяла Европа с продължения - 4,5 мин и нагоре, и почти всеки път не се играе повече от 2 или 3 мин., има си лежане, бавно изпълненение на тъчове, аутове, фаулове и т.н. Лудогорец вчера не направиха нищо нетипично за футбола, само в един или два момента прекалиха, нищо повече, но съдията си е виновен, ако Динамо бяха на мястото на Лудогорец, в 95 мин щеше да е свирил, ако не и по-рано.
Някои хора трябва да разберат че футбола не е хокей или баскетбол, където при всяко спиране да се спира часовника. Реалното игрално време на един мач е 60-65 мин. Така, че Лудогорец са в правото си да претендират.
Колкото до това, че много ощипани фенове на други отбори реват от съдийството в България в полза на Лудогорец, ще ги попитам какво става в Италия, Англия, Испания, там не подкрепят ли безскрупулно Милан, Интер, Ювентус, Манчестър Ю, Барселона, Реал и т.н.?
забелязвам особена активност от червените фенове, явно мразят всички български отбори освен техния жалък тим. Не мога да разбера защо толкова плюете по Лудогорец, при успех снощи и евентуален такъв срещу Шериф, те щяха да играят мачове минимум до Коледа, това са още 10 мача, това са точки за тях, за България, за коефициента ни и въобще по-добри предпоставки за ВСИЧКИ български отбори.

Недей да даваш некомпетентни мнения и да обиждаш! Явно ти си по-злобен...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 26 юли 2012 14:09

някой ако може да конкретизира вината на Голубович ?
В Разград имаше очеизбождащ фал срешу него , след като нападателя на Динамо 3 с едната ръка хвана тази на Урош.
Вчера може би беше виновен за 1-вия гол ,където И.Стоянов ескортира Рукавина за 1-вия гол? Може би вина има за 2-рия гол, където грешката беше на цялата защита ? Ами 3-ия гол топката бе центрирана и след рикошет попадна в играча на далечната греда, който отново не беше блокиран от зашитник на Крейзифорест ?
ХАЙДЕ СЕГА ДА СПОРИМ КАКВА ВИНА ИМА УРОШ, НЕБЛАГОДАРНИ ПСЕТА !

И АКО СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ОТ ВАС Е ГЛЕДАЛ МАЧА ВЧЕРА КРЕЙЗИФОРЕСТ ИГРАХА С ЧОВЕК ПО-МАЛКО ПОЛОВИН ЧАС.ОСЪЗНАЙТЕ 1-во ТОЯ ФАКТ И ТОГАВА ДРЪНКАЙТЕ ТЪПОТИИ,АМАН ОТ ХЕЙТЪРИ И РАЗБИРАЧИ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2012 14:09

Kryten написа:Направих си труда да изрежа продължението от мача и да сложа таймер долу с играното време. Махнал съм само загубеното време при откровените симулации и бавения на време. Не съм махнал още много неща. Както се вижда накрая, продължението далеч не е 8 минути :) По часовник голът пада в 97:03 минута, със спиранията са много по-малко. Така че съдията има АБСОЛЮТНО право да пусне и корнера и центрирането и всичко ;) Да не са бавили играта от Лудогорец.

http://vbox7.com/play:099b92fbc6

пс. таймерът отчита точно секундите по кадри (25/сек). Дори и да има някакво отклонение от реалното време, то е много малко и в рамките най-много на 10на секунди, което не променя фактите.

Браво за клипа! Нека да го видят недоволните от съдията.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 26 юли 2012 14:11

Много са ни тъпи футболистите.Няма ли кой да им обясни,че ако в шейсетата минута забавиш играта с 1 минута,тя се пренася в продължението.А в продължението не е токова спокойно колкото в 60тата минута,както видяхме снощи-вреше и кипеше.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юли 2012 14:12

tsonpen написа:
pampi написа:Ало-о, картонела се дава задължително за умишлена игра с ръка, а по-умишлена от това...Под лакътя, над лакътя- в правилника такова животно нема. :lol:

Е точно това, че може и да не се приеме за умишлено, защото Марселиньо скача и прави мах с ръка, при което топката попада близо до рамото му.
Но каквото и да говорим, едва ли има смисъл, съдията явно въобще не видя това, иначе нямаше да го пропусне.

"...защото Марселиньо скача и прави мах с ръка..." за да прибере топката, която вече беше останала зад него. Познавам го лично това момче и мисля, че няма завършено дори основно образование. Иска да играе в голямо европейско първенство и вчера се беше превъзбудил доста на тази тема, та сътвори няколко откровени простотии.
Колкото до продължението, дори коментаторът при назначаване на 5 минути услужливо подчерта, че по правилник се посочва минималното продължение, което дава съдиятатоест може да се играе и повече, затова всякакви спорове и рев на тази тема, според мен,са излишни.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
djjimmy66
Контакти:

Мнениеот djjimmy66 » 26 юли 2012 14:15

Така е, колеги...Гледайки мача снощи, особено след червения картон, предчувствах, че така ще стане. И то стана, с този начин на игра си беше въпрос на време. А бе тия момчета не гледат ли английски мачове - там рядко ще видиш някой да се търкаля по тревата с цел да печели време. Просто гледат да задържат топката, това е! Особено ме кефи прийома като се забият на корнера и се почва едно обикаляне, подритване...но се играе, не се лежи, нали? Сами се закопаха с тази игра снощи, а защитата им е гола вода - слаби изпълнители и никаква координация!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2012 14:21

Съдията не само не е порязал Лудогорец, ами дори ги и подпря снощи.

Продължението - напълно правилно го удължи. Да, вдигна 5 минути, ама колко от тия 5 минути се игра футбол ?! То не беше лежане, търкаляне, изпълняване на тъчове и аутове по 30-40 секунди..... сами са си виновни, да не бяха бавили времето и щеше да даде край в 95-ата минута. В този аспект - АБСОЛЮТНО НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ЗА ХЛЕНЧЕНЕ !!
Червеният картон - абсолютна симулация и заслужен втори жълт. АБСОЛЮТНО НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ЗА ХЛЕНЧЕНЕ !!

Единствената груба грешка на немеца беше, че призна абсолютно нередовния втори гол на Разград.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 26 юли 2012 14:23

Наистина е крайно време да спрем да се оправдаваме със съдиите. Еми и гола на Марселиньо е след игра с ръка. А да не говорим, че първите 2 гола на Динамо са откровено малоумни (особено 2ия). Червения картон сигурно и Петев да свиреше щеше да го даде. Не се прави така - водиш и имаш жълт картон, а се мяташ за дузпа като шаран.
Ако си спомняте преди години на мача Левски - Оксер по същия начин продължението беше малко над 8 минути (при 6 дадени). Тогава нашите правеха същите маймунджулъци и за малко да допуснат гол в 7та.
Както и гола на Тулуза срещу ЦСКА в 6тата минута на продължението. Тогава треньорските наставления бяха - "Данчо бий в тъч!" Пък после съдиите са ни виновни

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 юли 2012 14:23

Че се лежи и по-други мачове, лежи се. Но с лежането си ти автоматично даваш аргументи на съдията да удължава колкото си иска времето и в крайна сметка убиваш всякакви бъдещи претенции, които можеш да имаш към него. Така футболистите, т.е. отборът на "Лудогорец" може да се сърди само и единствено на себе си. Ето малко факти (първите две съм ги засичал аз и могат да имат отклонение от по няколко секунди, но общо взето дават представа за нещата):

1. Общо игра след изтичането на редовното време = 7 мин. 4 сек.
2. Чисто игрово време (без бавене на играта и лежане) = 5 мин. 3 сек.

3. Добавено от съдията време = 5 минути (това за сведение към първите две точки)

4. Водиш с гол преднина, на противникът ти му трябват 2 и симулираш за дузпа!
5. Съдията ти е признал нередовен гол след игра с ръка и искаш дузпа!
6. Сериозна доза мързел от страна на българските (така да се каже) защитници и вратар и при трите гола за "Динамо".
7. Надиграл си по всички показатели противника в 3 полувремена и си позволяваш повече от половин час да играеш глуха защита!
8. Не си реализирал многото си положения за тези 180 минути.

Мисля, че съдията е последният човек, който можем да виним за откровено неадекватното поведение на играчите (да кажем и треньора). Причините за загубата са най-малко 99% в манталитета на "Лудогорец", който пък е отражение (1:1) на манталитета на българския футбол, като цяло. Жалко!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Лудогорец”