II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Гадно, мръсно, отвратително

Мнениеот mon1nho » 26 юли 2012 07:21

По изключителен гаден, мръсен и отвратителен начин приключи първото участие на Лудогорец в Европейските клубни турнири. След едно от най-драматичните отпадания на български отбор в Европа просто няма какво да се напише. Трябва да се отговори на няколко въпроса:
С какво съгрешиха в Разград, че Господ поне за малко не бе с тях в двата двубоя срещу Хърватия?
Няма ли правда за Динамо, който миналия сезон полегна угодно на Лион в Шампионската лига, отнесе 7 гола и класира французите?
С какво немския рефер Феликс Цвайер защитава честта на една от най-футболните нации в света?
Какво още липсва на Лудогорец да се оправя с трудните моменти?
По такъв начил ни ще рухне добре свършената работа от Ивайло Петев и неговите футболисти?
Кой направи повече грешки в двата мача? Треньорът и футболистите или реферите.
Как Боби Михайлов защитава българските отбори в Европа, след като не намира за нужно да ходи на техните мачове?
Ще си затвори ли очите УЕФА за расистките подмятания срещу българския отбор и ръководство?
Това са само малка част от въпросите, които изникват в съсзанието 2 часа след като е приключил двубоя на „Максимир“. Не претендират за изчерпателност, но със сигурност са важни. Един от най-важните обаче е свързан с това дали тези два мача на Лудогорец в Европа могат да повлияят на братя Домусчиеви с бъдещите им планове в Лудогорец?
И последно? Какво да питаш треньор и футболисти след такъв край? Просто малко мълчание и поуки от грешките (защото определено и такива има) и поглед напред. Явно това, което получиха разградчани в България – три трофея, бе взето в Европа. С това обаче светът не е свършил.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=286057
Какво мислят феновете на ЦСКА по въпроса с удебеления текст? Мен ме хвана яд , че лудите отпаднаха, няма да го крия, но за пореден път разбрах , че има справедливост. Сами сме си виновни , че не ние играхме снощи. съжалявам искрено феновете на разград и им пожелавам успехи в европа догодина. тежко е така да се отпадне. но общо взето със селските номера на минев, в европа няма как да стане. ако не вярвате, питайте феновете на ЦСКА за гола на Фулъм за 1-1 на Васил ЛЕвски. Играха страхотен футбол но с това лежане и тези симулации , с които сте се научили при най-големите не става. САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Гадно, мръсно, отвратително

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 26 юли 2012 07:51

Много слаб съдия, защото трябваше да даде ЧЕРВЕН КАРТОН на Марселиньо още при гола когато игра с рака и так нямаше да ви дава напразни надежди :!:

Колкото до трите минути продължение след дадените пет за мен даже са малко, понеже вие от тези пет лежахте най-малко четири, а реферат е от нация която се слави със своята точност.

И аре моля ви стига сте ревали толкова много, за Европа лудогорец са никои и там я няма свитата на Боби Михайлов която да ви носи на ръце към успеха.

В Европа има немци които не се връзват на селските ви номера :!:

ГАДНО НАЛИ :!: :!: :!:
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 26 юли 2012 08:04, променено общо 2 пъти.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

slstefanov
Контакти:

Мнениеот slstefanov » 26 юли 2012 07:54

Отново виждам в коментарите нещо типично за нас българите - вината се търси само извън нас. Че съдията меко казано помогна на Динамо няма какво да се коментира. Но че защитниците на Лудогорец в доста ситуации се представиха меко казано не на ниво е факт. При първия и третия гол защитниците стояха като колчета и гледаха мача отблизо. За пореден път добра игра на халфове и нападатели се обезценява от лоша защита и слаб вратар. Много ме боли за резултата снощи, но вината за него не е единствено и изцяло на съдията. В предишния мач гол в продълженията, в този гол в продълженията... Май се превръща в тенденция последните минути да са слаби за защитата. "Къщата" на Лудогорец май не е подредена. Лошото е, че ни остава да се надяваме на Левски Сф. и ЦСКА, а при тях положението не е никак розово.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/

Мнениеот sneludik » 26 юли 2012 07:57

Lakokara4a написа:Евала бе!!! Бъргарчета, че дрънкаме!!! Може ли български отбор да е заклан ритуално и то не за кой да е европейски колос, ами заради динамото? Може ли цял стадион да ни викат цигани, щото драги ми съграждани, те не викат цигани на Лудогорец, а на нас българите? Също както босненските получовеци викаха на българите а не на Левски цигани. Може ли президента на български клуб да бъде замерян с чаши от бира и наричан циганин, пък било то и президента на Лудогорец? Може ли всичките тези измислени нацийки да са единни срещу нас, а ние да сме просто Цска, Левски, Ботев, Лудогорец..... Има ли момент, в който за 5 минути поне ще бъдем българи? Тук на наша си територия може да ги наричаме всякак, но навън било то и в хърватска или босна, те са български отбор. Едните ни режат главите от кръста, другите ни наричат цигани, трети обесиха Апостола, ето го отношението към България (може би основателно). А в същото време ние си мерим пишките отново. И к'во ако на Цска са по-големи от нашите или на Левски са по-големи от тези на Лудогорец? Пак като си покажем носа навън ще получим същото отношение. И пак най вероятно няма да постигнем нищо въпреки, че сме най великите. Аз лично ще викам и за Левски, Цска, дори и за Локо утре, също както виках и за Лудогорец днес. И не само ако утре мангалите викат на Левски цигани, ще се почувствам лично засегнат. А иначе в други моменти може и да сте "говеда", "свине" и "буфери", но утре за мен сте българи и смятам 3 x 90 минути да стана българин или по-скоро остана българин.

+1
[center]Изображение[/center]

Iso24
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот Iso24 » 26 юли 2012 07:58

Айде стига, подаръци...Ако нещо не е видял съдията не значи, че ни е правил подарък. Никой не подарява на българските отбори. Но явно научил, за "голямата си грешка" второто полувреме бурсука закла лудогорци по най-просташкия начин. Никой не дава 8 минути продължение и стига с тоя нихилизъм, освен пак наш отбор - Левски с Олимпик М! Не разбрахте ли, че този нещастник свиреше до гол на хърватите и веднага после свири край на мача!
Освен това чешкия съдия не свири фаул на хърватите при гола в България! Много ви е лесно да съдите играчите като гледате отстрани! Идете вие да играете и да ви видим какво щяхте да парвите с 10 души! Знам какво е напрежение по време на спортна среща.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот crazy_one » 26 юли 2012 07:58

Вчерашната загуба на Лудогорец може да се обясни с две основни неща:
1. Футболистите сами си го направиха, в частност Марселиньо. Не може да си изкараш червен картон, като знаеш че трябва да ти вкарат минимум 2 гола за да те отсранят. Трябваше просто да се пази резултат.
2. Съдба - мисля, че съдбата си поигра с Лудогорец. Класираха се до последната минута и надиграха Динамо и в двата мача и .... накрая отпаднаха, като на "майтап" защото това им е първо участие в Шампионската лига и нямат опит.
Жалко, наистина жалко!
Сега в следващия кръг, според мен, Динамо Загреб няма да има проблеми с молдовския Шериф, но се надявам в play-off-ите да отпаднат. Не са толкова силни.
Предната година всички говореха, че мача им с Лион (загуба с 7-1) е уговорен, аз не съм сигурен.
LIVERPOOL RULZZ

cskaole

Мнениеот cskaole » 26 юли 2012 08:02

На крива ракета, Космоса й виновен........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 юли 2012 08:16

Kolec написа:Радвайте се, докато можете! И вие сте един временен проект като Литекс, така че сега Ви е времето!
Доколкото до мача, май трябва да спрем да търсим вина у съдиите защото те си бяха точни. Това че БГ отборите са свикнали в продълженията да си почиват, да са отпочинали за БИАД и Син сити след мача си е тяхна вина!

Пожелавам и на вас подобно развитие на нещата,отказвам се да викам за които и да е било български отбор в Европа.Благодря,че НЕ сте преди всичко българи и ми показахте как трябва и аз да правя.
Благодаря на Митко Бербатов,за подкрепата,все още имало БЪЛГАРИ!
Бербатов подкрепи Лудогорец
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 юли 2012 08:22

Как може да пишете такива неща! Лудогорец се представи повече от достойно! Нормално е накрая на мача да започнат да бавят, особено, когато са с човек по-малко! Не мога да повярвам как заемате позиция против българския представител в ШЛ и намесвате името на Господ в цялата тая работа! Това е повече от идиотско! Не мога да повярвам и как правите паралел с някакви глупости станали в българския шампионат! Голът на Марселиньо беше спорен да, човека наистина игра с ръка, но какво от това? Вкара гол за България, за наш отбор - радвайте се! Но не, вашата злоба е по-мощна дори и от комплекса ви за малоценност, Вие сте идиоти! :evil:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 26 юли 2012 08:23

МН Е ГАДНО - ДА , но нека да погледнем какви грешки допусна защита? А имат ли играчите опит в ЕВРОПА? Имат ли манталитет лудогорец? Ето въпросите на който трябва да си отговорим и отгава да търсим вината другаде.

Върни се в “Лудогорец”