Хейтърска работа
Не им обръщайте внимание , представихте се страхотно , желая ви късмет на реванша ! може да ги отстраните !
II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Безплатни съвети към Кирил Домусчиев
Динамо З са малко книжен гранд !!! И според мен прекалено респетирано гледаме на тях.
Какво им гледате колко им стрували играчите, и ние да бяхме продали играчи като Модрич,Едуардо,Сърна,Кранчар
и тогава Мораес и Дембеле нямаше да напуснат за по 2 млн. Е а за 6/10 млн.
Ето ви пример ако Г.Миланов от Литекс играеше в Динамо З а той не е по-слаб от техните играчи
цената мъ щеше да е поне 5/6 млн. Е а не 1,5 примерно. Това каква е цената на даден игарч нищо не значи !!!
Какво им гледате колко им стрували играчите, и ние да бяхме продали играчи като Модрич,Едуардо,Сърна,Кранчар
и тогава Мораес и Дембеле нямаше да напуснат за по 2 млн. Е а за 6/10 млн.
Ето ви пример ако Г.Миланов от Литекс играеше в Динамо З а той не е по-слаб от техните играчи
цената мъ щеше да е поне 5/6 млн. Е а не 1,5 примерно. Това каква е цената на даден игарч нищо не значи !!!
Както би казал Люпко Петрович:- Играли сме лепо,фърляли сме се връло али сме немали шансе.
Trickstyle написа:
2 безсплатни съвета към теб:
1. Пише се Лудогорец. Дано си го объркал по-погрешка.
2. Не му давай съвети.
Да ти дам и аз малко съвети, полезни ще са ти :
1. Пише се "безплатни".
2. Защо степенуваш, след като нямаш нужда от това (по-погрешка?!?!).
3. След изречението "Не му давай съвети." се слага удивителен знак.
4. Пиши само в случайте, когато знаеш, че няма да се изложиш като кифладжия

ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА!

tinko написа:Големи съветници се извъдихте.Големи разбирачи.Обясни ми при гола къде е грешката на "продажника" вратар и къде бяха защитниците при гола?
Вярно и защитниците ги нямаше,но Голубович не е продажник той толкова си може.
Въпреки, че не съм привърженик на Лудогорец, снощи ме вбеси съдийското отсъждане при изравнителното попадение. Ясно се вижда как Рукавина избутва с ръце тези на Голубович. Всеки, който реши да оспори това нека гледа внимателно повторение на ситуацията. Имам и добър приятел, който е международен съдия, като коментара му беше за 100% нарушение. Играта показана от Лудогорец заслужава адмирации и в голяма степем те са си виновни, защото не решиха по-рано мача с втори гол, който да гипсира хърватите...
Ако нямаш врагове, нямаш характер...
[/quote]Да ти обяснявам ли защо Левски и ЦСКА играят срещу по-слаби отбори от тях, а Лудогорец играе срещу по-силен?[/quote]
Не му обяснявай, това може да го разбере след 5 години минимум.
Не му обяснявай, това може да го разбере след 5 години минимум.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
Динамо Загреб били играли едва ли не,на сила а
Това е ШЛ бе момчета,не е Интертото,слезте малко на земята, от тая злоба и завист,нищо добро не ви чака.Ники Михайлов не бил в плановете на Твенте - EPIC FAIL ! Единственият отбор в момента,който може да се противопостави на Лудогорец и то с 200 условности е Левски ! Но според мен и тази година Лудогорец спокойно ще си направят дубъл,да навярно ще отпаднат рано,рано от евротурнирите,но който и български клуб да беше се изправил срещу Динамо си отиваше..

Пука ми , че ми дреме ... за лудогорец
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Кирчо, бъди мъж и недей рева. Той и Примат Батков ревеше и ставаше за смях, ама напоследък се отказа. Лудогорец играха супер, с една две грешки. За съжаление от втората стана гол. Но това е, съдията не е виновен, а липсата на турнирен опит от страна на разградчани. Просто в последните 1-2 минути трябваше да играят за време. Това е.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau