II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

pidna
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT

Мнениеот pidna » 19 юли 2012 09:34

Отбор без опит и традиции в ЕКТ винаги ще намери начин да се издъни, а отбор, който играе редовно в тях, винаги ще намери начин да се измъкне от трудно положение. По подобен начин ЦСКА се възползва и елиминира Парма, а Левски елиминира Киево. Наскоро Левски обърна Гент до 3:2 и треньорът на белгийците беше много точен: ние бяхме доволни, че българите са в нашата група, но не оценихме достатъчно факта, че те играят всяка година В ЕКТ. Тъ, има разлика между Динамо и Лудогорец - хърватите могат да се измъкнат, тъй като са го правили много пъти през годините.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 юли 2012 09:37

tsonpen написа:
subzero написа:
Лудогорец в този мач беше в позицията на Черноморец преди два месеца на Лудогорец Арена.

С няколко много важни разлики:
1. Черноморец тогава нищо не игра, а Лудогорец доминираше и в двата мача;
2. Ивайло Петев не нахлу на терена;
3. При мача с Черноморец претенциите бяха защо съдията свирел при нарушения, а тук са защо не свири при нарушения (не твърдя, че Пастата е добър съдия!).
И накрая- запази си коментарите за вашия форум, нама нужда да ни ги снасяш, защото не ни мързи да отскочим, но просто няма нужда да четем творби на хора, които още не могат да преглътнат една загуба.

По точка 3 леко си пропуснал че съдията пропусна да свири някои неща в полза на Черноморец но не пропусна да ги свири в полза на Лудогорец!
И преглътни че ви прецакаха в 90-та минута!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 юли 2012 09:41

MyAngel написа:
obi4am_pirin написа:
dunedanetz написа:Динамо нямаха чисто голово положение. Нямаха и удър във вратата. Имаха точно две опасни положения и това беше. В крайна сметка Лудогорец сами са си виновни, че от 7-8 чисти голови положения, две от които до 10-а минута, вкараха само един гол и тръгнаха да пазят резултата. Ако резултата беше 3-0 (както реално можеше да бъде, при 8 чисти голови положениея), един случаен гол на Динамо нямаше да е от значение.

Ти какво си гледал ве!Немали голово положение!Добре че не им бутнаха още 2!Второто полувреме измислените шампиони се гътнаха!2 пъти минаха центъра!

Природно си ограничен, нали? Официалната статистика е 1 (един) точен удар за динамо. Много си зле.

А ти си объркал филма!Значи всяко подаване към вратаря е 100% възможност за гол!1 положение казваш!А изчистването от голлинията на новото ви десно бекче!Май стана 2 положенията!Ами петата на Бекияш която изчистиха на 15 см от гол линията!Но това са подробности!Омотана работа!Айде рев и стегайте парите за новото първенство че българските съдии са гладни!В Европа се наиграхте...бързо! ;)
хахахахах

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 19 юли 2012 09:41

flo написа:Между другото ,ако този Динамо се беше паднал на Левски в най-силния му период ,тия отиваха минимум на тройка.Ето колко много трябва да надграждате ,за да стигнете групи на ШЛ.

Ако, ако, ама ''акото'' мирише. Пада ви се Динамо и в следващия момент започвате: "Ами пък, ако онея се бяха паднали.. Е, те със сигурност щяха да отнесат 3-ка''.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 юли 2012 09:52

obi4am_pirin написа:А изчистването от голлинията на новото ви десно бекче!Май стана 2 положенията!Ами петата на Бекияш която изчистиха на 15 см от гол линията!

:mrgreen: Ами то това е едно и също положение :mrgreen: Ти май наистина не си гледал мача! Освен него и гола, нямат друго в очертанията на вратата. Сега преброй стрелбите на Лудогорец в очертанията на вратата, които вратарят спаси и пак ела да пишеш, но вече като си гледал мача.
Аз изравняването в края го преглътнах още тогава и не съм се много притеснил. Ако си ми чел постовете, не отричам грешката на нашите и никой друг не обвинявам за нея. Писах също, че за мен е по-важно това, което показаха на терена.
Чудя ви се, не ви ли е неприятно от самите себе си? След жребия пишехте - "край с Лудогорец", "разгром" и се пророкуваха резултати от сорта на 0:3, а сега някакви други чупки правите и твърдите, че Динамо Загреб били толкова слаби, че другите български отбори щели да ги бият с по 5:0. :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 юли 2012 09:57

tsonpen написа:
subzero написа:
Лудогорец в този мач беше в позицията на Черноморец преди два месеца на Лудогорец Арена.

С няколко много важни разлики:
1. Черноморец тогава нищо не игра, а Лудогорец доминираше и в двата мача;
2. Ивайло Петев не нахлу на терена;
3. При мача с Черноморец претенциите бяха защо съдията свирел при нарушения, а тук са защо не свири при нарушения (не твърдя, че Пастата е добър съдия!).
И накрая- запази си коментарите за вашия форум, нама нужда да ни ги снасяш, защото не ни мързи да отскочим, но просто няма нужда да четем творби на хора, които още не могат да преглътнат една загуба.

Мен пък ме мързи да пиша за това снасям мнения,които все едно аз съм писал. Дали сме преглътнали загубата не е тема на разговора. Интересно е,какво стана с отбора,който не се оправдаваше със съдиите ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 19 юли 2012 09:57

Дано Лудогорец да бият в гостуването си на Динамо, че бай Киро ще закрива.
:lol:
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

cskaole

Мнениеот cskaole » 19 юли 2012 10:00

То си се видя, че като не се купуват мачове и съдии crazy-то е нищо и половина. Хърватите играеха ходешком и пак си взеха своето. В Загреб ще има резултат за домакините с разлика. Време е вече да това отборче да слезне малко на земята, че нещо си повярваха, че са нещо като извънземни, ама в Европа тия не минават. Да си гледат родното първенство и да са там, където им е мястото на опашката в А ПФГ.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 юли 2012 10:01

tsonpen написа:
obi4am_pirin написа:А изчистването от голлинията на новото ви десно бекче!Май стана 2 положенията!Ами петата на Бекияш която изчистиха на 15 см от гол линията!

:mrgreen: Ами то това е едно и също положение :mrgreen: Ти май наистина не си гледал мача! Освен него и гола, нямат друго в очертанията на вратата. Сега преброй стрелбите на Лудогорец в очертанията на вратата, които вратарят спаси и пак ела да пишеш, но вече като си гледал мача.
Аз изравняването в края го преглътнах още тогава и не съм се много притеснил. Ако си ми чел постовете, не отричам грешката на нашите и никой друг не обвинявам за нея. Писах също, че за мен е по-важно това, което показаха на терена.
Чудя ви се, не ви ли е неприятно от самите себе си? След жребия пишехте - "край с Лудогорец", "разгром" и се пророкуваха резултати от сорта на 0:3, а сега някакви други чупки правите и твърдите, че Динамо Загреб били толкова слаби, че другите български отбори щели да ги бият с по 5:0. :shock:

То това са различни положения но ти удобно го забравяш!Хехе!Мъкааа!Нека ти е гадно!Лудогорец приключи!
хахахахах

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2012 10:08

Добра игра за Лудогорец и кофти резултат.

Някои пишат, че хърватите не играли на 100 % ...
Разградчани също не играха на върха на възможностите си.
И от двата тима има още доста да се желае от спортно-техническа игрова точка.

Домакините бяха по-активният отбор.
За някакво категорично- игрово надиграване обаче, неможем да говорим ...
И въпреки това, "Зелените" ограничиха до голяма степен играта и силните страни на гостите от Загреб !
До колкото прочетох преди мача, за неща свързани с играта на Динамо на различни специалисти- Те предпочитат да държат топката и да са доминиращият тим.
Снощи това им се отдаде едва в последните 20-на минути ...
И то защото Лудогорец отстъпиха инициативата съзнателно.

Общо взето, реално разградчани трябваше да бият и едвали можеше да се каже в такъв случай, че би-било незаслужено !
По-важното е, че Лудогорец не позволи на средно статистичеки- приличен евро тим, да играе това, което може.
Като за дебютант на евросцената, това не е никак зле.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”