flo написа:Мен главно ме дразни адската селяния дето се разнася на талази от Разкрад, тип Ловеч....
Вместо да се замисляте, че имате добър отбор, но все още сте аматьори и затва нелепо пропуснахте да биете вие по възможно най-елементарния и селски начин насочихте всичко към съдията. Не знам па кви претенции при гола може да имате като вратарят ви увисна крайно, а и после се заби в двамата от Динамо оставени сами на голлинията. Че и малоумните журналя ви пригласят, чета в Спортал, че цяла България плачела за Лудогорец

Отделно публиката вие на егати жалкото равнище ниво Б група.При всяко докосване на топката на противниковия отбор се чува онова ююююююююююююю.Отделно колко крадене на песни чувам от Цска и от "Левски"
Хе, чак пък всичко към съдията - не си прав! Виж колко критики към отбора има от фенове на Лудогорец. Това си беше наша грешка, но да не забравяме, че като цяло Лудогорец показа в пъти над очакваното срещу Динамо. Съдията си беше пристрастен, това всеки, който е гледал мача може да го каже, но това не беше основен проблем и аз също не одобрявам да се оправдаваме със съдиите, трябва да бием и въпреки тях, както и можеше да стане.
За крадените песни - ще ми се да бяхте чули една песен на хърватите и да кажете, че и те са я откраднали от български "гранд", защото звучеше 1:1
За публиката пак повтарям - другите да ни гонят, защото нашата публика е в Европа. Можеш да си заведеш невръстното дете, гаджето и въобще да не се притесняваш. Основно се ръкопляска. Има още какво да се желае като активност и масовост, но и това е въпрос на вкус. При това, когато 20% от населението на един град е на трибуните няма как да искаш всички да са фенове, които са завършили запалянковския факултет на Харвард, каквито явно са феновете на другите отбори