II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT
Тоя Домусчиев завалията, като му чета изявленията още си мисли, че е в А група в някакъв измислен свят си живее 

- pesho_1913
- Контакти:
blue avalanche написа:pesho_1913 написа:През първото полувреме повече от половината атаки минаваха през него и направи много добри пробиви, пасове и като цяло силна първа част. Но умората си каза думата и си личеше, че през второто полувреме е загубил от свежестта си и по този начин неговият фланг се разхлаби. Нищо чудно, че Петев го смени в последствие, но не бих казал, че представянето му беше слабо.
Точно през първото полувреме Стоянов имаше ДВЕ положения,при които,с малко повече хладнокръвие,можеше да вкара!
Ще си цитирам мнението от преди един час:
pesho_1913 написа:Поговорката ''ако не вкараш, ще ти вкарат'' влезе с огромна сила в този мач. Лудогорци можеха спокойно да им напълнят кошарата, ама като играчите ти са неефективни пред гола какво да се прави.. Динамо изчакаха перфектния момент и за наше съжаление той настъпи в 92-рата минута, където голяма вина според мен имаше и Голубович. Не може в собственото ти вратарско наказателно поле да те надскачат по такъв начин!
Прави ми впечатление, не само сега, ами и в други двубои, че разградчани след като поведат в резултата, бързат веднага да се приберат в собственото си поле. Така беше сега, същото беше и срещу ЦСКА в последния шампионатен мач, след който вдигнаха трофея. Там, може да се каже, че имаше и голяма доза късмет. Но едно не мога да разбера.. Надиграват опонента, повеждат в резултата и вместо да продължат с атакуването на противниковата врата в търсенето на още попадения, те решават, че са си свършили работата и започват да се защитават. Видяхме и резултата в крайна сметка.
Все още вярвам, че може да стане нещо заинтригуващо в Загреб и Лудогорец да продължи напред, но като че ли не съм толкова оптимистично настроен вече.
Това е нещото, което винаги ме е побърквало във футбола. Градиш, създаваш положения, играеш хубав футбол, но щом не можеш да си вкараш положенията, биваш наказан..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
eelche написа:Малко след полунощ,треньорът на Лудогрец Ивайло Петев получил SMS със следното съдържание:
"Не сте сами" - Стойчо Младенов![]()
![]()
![]()
![]()
Айде,наздраве момци и утре ще празнуваме когато ЛЕВСКИ отсрами майка България в ЕКТ![]()
САМО ЛЕВСКИ ! ! !
Така де... когато я засрами 5-торно повече. Свикнали сте.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- paceto
- Контакти:
Ама след мача вече му стана враг
Домусчиев още не знае в какво се е забъркал, но тепърва ще му става ясно с времето.

Домусчиев още не знае в какво се е забъркал, но тепърва ще му става ясно с времето.

Георгиев, пристрастен си доста.
- D.Georgiev
- Контакти:
Знаете ли, чета ви коментарите и разбирам защо част от феновете искат останалите отбори да се провалят. Ами каквото повикало, такова се обадило. Само, че аз няма да ви падам до нивото. Говорете си каквото искате, мен от нищо не ме е срам, а утре ще стискам палци за останалите ни три отбора. Просто част от вас са наистина противни и заради такива като тях ме е срам да се нарека българин. Жалкото е, че повечете явно сме такива, но пък после сме най-обидените на думи от рода "Шибан народ сме". Айде със здраве на всички, дано да спите сладко, виждам че сте доволни от резултата. За всички вас само ще цитирам
Махатма Ганди
Помислете си вие какво искате да виждате и какво отношение търсите към себе си...
На остналите, още веднъж - Благодаря!
Махатма Ганди
Бъди промяната, която искаш да виждаш в света около себе си!
Помислете си вие какво искате да виждате и какво отношение търсите към себе си...
На остналите, още веднъж - Благодаря!
Последна промяна от D.Georgiev на 19 юли 2012 00:52, променено общо 4 пъти.

D.Georgiev написа:Знаете ли, чета ви коментарите и разбирам защо част от феновете искат останалите отбори да се провалят. Ами каквото повикало, такова се обадило. Само, че аз няма да ви падам до нивото. Говорете си каквото искате, мен от нищо не ме е срам, а утре ще стискам палци за останалите ни три отбора. Просто част от вас са просто противни и заради такива като тях ме е срам да се нарека българин. Жалкото е, че повечете явно сме такива, но пък после сме най-обидените на думи от рода "Шибан народ сме". Айде със здраве на всички, дано да спите сладко, виждал че сте доволни от резултата. За всички вас само ще цитирам
Махатма ГандиБъди промяната, която искаш да виждав в света около себе си!
Помислете си вие какво искате да виждате и какво отношението търсите към себе си...
Не се ядосвай, братле, не се ядосвай за глупости

Само Левски!
- paceto
- Контакти:
D.Georgiev написа:Знаете ли, чета ви коментарите и разбирам защо част от феновете искат останалите отбори да се провалят. Ами каквото повикало, такова се обадило. Само, че аз няма да ви падам до нивото. Говорете си каквото искате, мен от нищо не ме е срам, а утре ще стискам палци за останалите ни три отбора. Просто част от вас са наистина противни и заради такива като тях ме е срам да се нарека българин. Жалкото е, че повечете явно сме такива, но пък после сме най-обидените на думи от рода "Шибан народ сме". Айде със здраве на всички, дано да спите сладко, виждам че сте доволни от резултата. За всички вас само ще цитирам
Махатма ГандиБъди промяната, която искаш да виждаш в света около себе си!
Пич ти от къде падаш не мога да разбера, че си така крайно изненадан?
Къде беше когато всяка година се пишеха подобни коментари за Литекс, Локомотив Сф и т.н. (не включвам ЦСКА и Левски, защото за там е ясна работата)?
Тепърва ще виждате нападки към вас и трябва да свикваш вече, защото това е само началото и още не сте трън в очите на всички.
В на ЦСКА вече сте трън, но скоро ще ви почнат и от синият лагер и тогава ще се чудите къде да отидете от нападки.
Като ви почнат и медиите, защото до сега не съм видял лоша дума за вас от големите сайтове ще разберете за какво става дума

едва ли ще просъществуват толкова дълго че да свикнат

Чалмите неможаха да бият ДОМУСЧИОГЛУ започна да реве по СЪДИЯТА той си мисли че в ЕВРОПА е като в БЪЛГАРИЯ
купуваш си мача, а ако неможеш мача купуваш си съдията,спомнете си мача с ЛИТЕКС пролетта,всичко се връща
на този свят.През 2008 г. БАЙ ГАНЬО прецака ЦСКА с лиценза и батетата веднага ги разкриха та ГОСПОД бави но
незабравя,ДИНАМО не е МИНЬОР.Еврокампанията ви свърши от 11 август започвайте отново да купувате мачове и съдии.
купуваш си мача, а ако неможеш мача купуваш си съдията,спомнете си мача с ЛИТЕКС пролетта,всичко се връща
на този свят.През 2008 г. БАЙ ГАНЬО прецака ЦСКА с лиценза и батетата веднага ги разкриха та ГОСПОД бави но
незабравя,ДИНАМО не е МИНЬОР.Еврокампанията ви свърши от 11 август започвайте отново да купувате мачове и съдии.