tsonpen написа:Утре отбор, съставен основно от резерви на Лудогорец ще се изправи срещу победителя в аматьорския шампионат, спонсориран от Ариана. Интересното е че един от участниците ще спечели пробен период в Лудогорец. Жалко, че няма участници от Разгарад, защото за фен на отбора това е уникален подарък.
п.с. И аз се зарадвах на проучването за екипите

Мерси.
Да, дори мача ще го предават в спортал. Имаше и статия кои футболисти ще вземат участие, от всички титуляри единствено Миро Иванов може би ще се появи за малко, а другите ще ги пазят за мача в сряда.
Надявам се за талант на турнира да изберат някое младо момче, за да има реален шанс.
За екипите - това, което съм намерим може да не съответства на истината, но просто логиката сочи на там. Възможно е моделите на вратарите да са еднакви, а на полевите играчи да са по-различни. Предполагам, че ще разберем още на мача за Суперкупата. Може да не е кои знае какъв турник, но само този трофей го няма вече на витрината, така че момчетата ще направят всичко възможно, за да я спечелят. Доколкото знам бихме могли да сме едва вторият отбор от над 20 години с требъл. Малко ще ми липсват старите екипи, не толкова като модел, колкото като положителни емоции, които са ни носили.