Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

elninho20
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот elninho20 » 02 юли 2012 12:24

D.Georgiev написа:Аз лично нямам информация кога се очакват първите поръчки онлайн, но екипи доколкото знам освен в Разград има и във Варна (ако това те устройва повече). Другият вариант за сега е ако имаш някой познат, да помолиш него.
Иначе до 2 седмици пристигат новите екипи, така че със сигурно ще се очакват някакви предложения. Може би е най-добре да изчакаш и да разбереш дали няма да ги продават и на други места.

Много благодаря за бързия и адекватен отговор !

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 юли 2012 21:06

Смятате ли, че имаме нужда от фен теми за някой от играчите и там да коментираме всичко съврзано с тях? Ако е така, за кои?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 юли 2012 21:21

D.Georgiev написа:Смятате ли, че имаме нужда от фен теми за някой от играчите и там да коментираме всичко съврзано с тях? Ако е така, за кои?

Естествено, ама са много :mrgreen:
Логично е такива теми да се появяват при случай. Например за Марселиньо можехме да пуснем след мача за Купата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 юли 2012 21:27

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Смятате ли, че имаме нужда от фен теми за някой от играчите и там да коментираме всичко съврзано с тях? Ако е така, за кои?

Естествено, ама са много :mrgreen:
Логично е такива теми да се появяват при случай. Например за Марселиньо можехме да пуснем след мача за Купата.

Аз се притеснявам, че общо взето сме малко, тези които по-сериозно присъстват във форума. Имам чувството, че ако се пуснат теми ще стоят с по 10 коментара.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 юли 2012 22:06

Не мисля, че ще са толкова малко, защото първоначално ще си кажем мнението за играча, след това ще има събития около него, интервюта , евентуален трансфер и така във времето темата ще се използва, може би дори когато играе за друг отбор.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 юли 2012 13:50

Първо по-дълго интервю с новия любимец (поне мой):

http://gong.bg/view_article.php?article_id=281357

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 юли 2012 15:40

Мисля, че знам точно с кой модел на "Адидас" ще играем през следващия сезон. Понеже бях забелязал, че "Суонси" играят с абсолютно същите екипи като нас (с изключение на цветовете), се разрових да видя новата им екипировка. Ето какво намерих:

ИзображениеИзображениеИзображение

Разбира се при нас ще са в зелено и бяло. Това, което ме кара да съм почти сигурен, че това ще е новият модел е екипът на вратаря. Не знам дали сте обърнали внимание, но Чворович вече два мача играе с новия екип (син), който е точно същия като на последната снимка. Ето за сравнение:

http://img.sportline.bg/i/gallery/656/p ... 127600.jpg

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 04 юли 2012 18:27

Отлично "разкритие"! Лично на мен моделите много ми допадат :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 юли 2012 15:17

Утре отбор, съставен основно от резерви на Лудогорец ще се изправи срещу победителя в аматьорския шампионат, спонсориран от Ариана. Интересното е че един от участниците ще спечели пробен период в Лудогорец. Жалко, че няма участници от Разгарад, защото за фен на отбора това е уникален подарък.

п.с. И аз се зарадвах на проучването за екипите :) Мерси.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 07 юли 2012 15:44

tsonpen написа:Утре отбор, съставен основно от резерви на Лудогорец ще се изправи срещу победителя в аматьорския шампионат, спонсориран от Ариана. Интересното е че един от участниците ще спечели пробен период в Лудогорец. Жалко, че няма участници от Разгарад, защото за фен на отбора това е уникален подарък.

п.с. И аз се зарадвах на проучването за екипите :) Мерси.

Да, дори мача ще го предават в спортал. Имаше и статия кои футболисти ще вземат участие, от всички титуляри единствено Миро Иванов може би ще се появи за малко, а другите ще ги пазят за мача в сряда.
Надявам се за талант на турнира да изберат някое младо момче, за да има реален шанс.

За екипите - това, което съм намерим може да не съответства на истината, но просто логиката сочи на там. Възможно е моделите на вратарите да са еднакви, а на полевите играчи да са по-различни. Предполагам, че ще разберем още на мача за Суперкупата. Може да не е кои знае какъв турник, но само този трофей го няма вече на витрината, така че момчетата ще направят всичко възможно, за да я спечелят. Доколкото знам бихме могли да сме едва вторият отбор от над 20 години с требъл. Малко ще ми липсват старите екипи, не толкова като модел, колкото като положителни емоции, които са ни носили.

Върни се в “Лудогорец”