Лудогорец - възможни съперници в ШЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - възможни съперници в ШЛ
Реалностите в момента са такива, че Динамо Загреб изглежда непредолим съперник за който и да е от бълграските отбори!Не ме разбирайте погрешно, в Лудогорец наистина се работи най-професионално и имат най-добрите играчи в България, но отборът на Динамо е друга бира.Въпреки това Ви пожелвам късмет и едно достойно представяне на страната!
RedeviL написа:...но отборът на Динамо е друга бира.Въпреки това Ви пожелвам късмет и едно достойно представяне на страната!
И каква по-различна бира са Динамо Загреб?Три пъти преминали в груповите фази на ШЛ и само до там.
Е да,класа,традиции,но...традициите не са това което бяха и това го доказа Лудогорец.
Проблемите в клуба на Динамо З.го съпътстват от една година на сам,това може да е само в плюс за нас.
Не са непробиваеми,според мен.Ех,как ще се радвам да пробием още една традиция

[center]
[/center]

sneludik написа:RedeviL написа:...но отборът на Динамо е друга бира.Въпреки това Ви пожелвам късмет и едно достойно представяне на страната!
И каква по-различна бира са Динамо Загреб?Три пъти преминали в груповите фази на ШЛ и само до там.
Е да,класа,традиции,но...традициите не са това което бяха и това го доказа Лудогорец.
Проблемите в клуба на Динамо З.го съпътстват от една година на сам,това може да е само в плюс за нас.
Не са непробиваеми,според мен.Ех,как ще се радвам да пробием още една традиция![]()
Не съм и очаквал да реагирате по друг начин - горделивост граничеща с глупост!

"Лудогорец" е единственият български отбор, който има шанс да продължи напред след първия си мач, а ако вземе мястото на поставен на хърватите, нищо чудно да се озове и в групите. Поне за едно съм сигурен - няма да ни изложат за разлика от останалото ни присъствие в ЕКТ.
- D.Georgiev
- Контакти:
deladog написа:"Лудогорец" е единственият български отбор, който има шанс да продължи напред след първия си мач, а ако вземе мястото на поставен на хърватите, нищо чудно да се озове и в групите. Поне за едно съм сигурен - няма да ни изложат за разлика от останалото ни присъствие в ЕКТ.
Недей така моля те. Всички останали отбори имат далеч по-голям шанс от нас. Само "Локото" могат да се сравняват с нас. И аз се надявам нашите да направят нещо, но както и да го погледнем, най-вероятният изход е отпадане. Дано си прав за нас и да грешиш за останалите. Пожелавам успех на всички!

RedeviL написа:Не съм и очаквал да реагирате по друг начин -горделивост граничеща с глупост!Няма нищо иронично в коментара ми, но типично по български се приема като закачка и неуважение към Лудогорец!
"Традициите не са това, което бяха.." важи в пълна сила за нашите Левски и ЦСКА, но не и за Динамо, чиито най-големи успехи са свързани с модерната им история и съвсем не са отминал във времето носталгичен спомен, както е при нас..
Четири участия в груповата фаза на ШЛ, в рамките на 7 години, със сигурност е друга бира, а това че не са стигнали по-напред в турнира не променя факта, че за нас това си остава бленуван мираж!
Не виждам нищо иронично в коментара ви.Това,че вярата ни в Лудогорец вие наричате:
е меко казано обидно и недостойно. И да,традициите не са това,което бяха и това важи в пълна сила за Левски и ЦСКА.(Има време да ни оборят в противното.) Не мога да се съглася на 100,че сме аут от играта,защото цяла година знайни и незнайни специалисти и футболисти ни отписваха след всеки мач.Винаги имаше някой да каже:"Лудогорец беше до тук!" Но пък на пук на всичко,ние продължихме,независимо от помията която не преставаше да се сипе по нас....горделивост граничеща с глупост!...
Никой не подценява Динамо,просто вие подценявате нас,не търсим признание,ако го има то ще е лицемерно.Всъщност най-добрия стимул е именно негативизма.Колкото и да е добър някой,то той не е незаменим.Ако ще отпадаме от тях,си пожелавам да е така,че догодина,когато пак станем шампиони,името Лудогорец-да всява респект.
[center]
[/center]

По-добре е да не отпадате, ще е от поза както за вас, така и за клубния ни футбол като цяло, а и тези "усташи" заслужават як ритник заради онова 0-7 миналата година. Обаче не приемайте толкова навътре това, което ви пишем, не всички от нас са "зложелатели". Видяли сме две и двеста от нашите отбори в ЕКТ. Много трудно отбор в ЕКТ от ранга на Лудогорец (в смисъл на неопитен, независимо че повечето играчи имат опит, но самия клуб го няма, идеята да се справиш със стреса, когато всеки ти повтаря, че удва ли не от този мач ти зависи сезона и т.н.) може да се противопостави на отбор с традициите на Динамо Загреб. В ЕКТ името взема 30-40 % от победата. Образно те вече са вкарали един гол, само защото всяка година играят в някакви групи и са свикнали на това.