Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец
Не ми хареса , само некви петички , ала-бала... за тва видео , до ся от кариерата му , поне 10 асистенции , 10 гола , опасни центрирания ... и никакви комбинации не видех да прае , няма го финала в играта (или поне в тва видео) - асистенция , гол. Бразилеца де зехме вчера е друга бира , играе комбинативен , бърз футбол на пас , точно както е стила на отбора ни и във видеото му видях мноо повече креативен атакуващ футбол отколкото тоа КотДиВуарец , а говорим все пак за бек vs крило ...
- D.Georgiev
- Контакти:
Мисля, че такъв футболист като Кейшара или Кайшара (не ми е ясно още) не е идвал скоро в България. Идвали са футболисти, който сме ги развивали тук, но такъв, който да е бил титуляр 2 години в Португалия, да е показал качества и да е бил наблюдаван от големите - не е! Имам много високи очаквания за това момче, дано да се оправдаят.

Като теглим чертата - двама за рециклиране и двама във вихъра на кариерата си. Засега.
[center]
[/center]

Дали наистина има още един футболист на проби в Лудогорец - този с бялата риза в началото на клипчето:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=46836
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Дали наистина има още един футболист на проби в Лудогорец - този с бялата риза в началото на клипчето:
И аз това си мисля, но може да е мениджърът на Гуела. Иначе там е имало достатъчно медии, няма как до сега да не се чуе кой е.

Гледам го, че е в добра форма, на подходяща възраст,при това някак стеснителен, затова не ми се връзва да е менджър, но може и това да е.
А и в заглавието на клипчето пише, че са двама на проби. Може да е грешка.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Гледам го, че е в добра форма, на подходяща възраст,при това някак стеснителен, затова не ми се връзва да е менджър, но може и това да е.
Да, напълно съм съгласен и аз бях убеден, че това би трябвало да е 2-рият играч на проби, но при положение, че е било пълно с медии, всички са го видели и да не излезе вече 2-ри ден никаква информация

Theos написа:Божинов се разбра с Лудогорец
В Италия твърдят, че договорката за наем от 1 година е постигната
Българският национал Валери Божинов се е разбрал да премине в Лудогорец под наем за 1 година, съобщава пресата в Италия. Играчът, който е собственост на португалския Спортинг (Лисабон), ще помага на новизлюпения български шампион да атакува Шампионската лига.
За новината съобщава италианският сайт "Calciomercato.it". Нападателят изкара половин сезон в Лече, но не успя да помогне за оставането на отбора в Серия А. Имаше вариант Божинов да остане за още един сезон в тима, но, според медията, той вече е сигурно ново попълнение на Лудогорец.
Ето го и потвържденито на Калчо меркато http://www.calciomercato.it/news/160240 ... garia.html
Божинов отказва на Лудогорец
Нападателят на Спортинг Валери Божинов най-вероятно ще откаже предложението да премине в състава на шампиона на България Лудогорец. Треньорът на разградчани Ивайло Петев има голямо желание да го вземе под наем за 6 месеца, но основният проблем пред трасфера е притеснението на играча от ранно отпадане на Лудогорец в евротурнирите. Тогава той ще трябва да играе само в родната "А" група, а в същото време ще взима колосална за българските стандарти заплата.
Така най-вероятно Божинов ще откаже на Лудогорец и ще опита отново да си намери отбор в Италия. Очаква се до края на месеца да се знае името на новия му отбор.
Нападателят има договор със Спортинг за още 4 години, но е нежелан в състава на лисабонци, след като се скара със свой съотборник за изпълнението на една дузпа и бе натирен от треньора. така той ще се появи на "Жозе Алваладе" за първата тренировка от подготовката на 7 юли, ако преди това не си намери нов отбор.
"7 дни спорт"

- D.Georgiev
- Контакти:
Отново не се посочват никакви факти, но предполагам, че това е краят на тази сага. От една страна жалко, защото наистина колкото и да го плюят е отличен играч за нашите стандарти и щеше да ни помогне много. От друга страна, както споменахме и по-горе, голямата заплата и настроението в съблекалнята са си големи минуси. Още повече щеше да бъде само под наем, а за тези пари можем да вземем друг нападател, при това да е наш. Надявам се само да се намери такъв колкото се може по-бързо, че не остана време 

-
- Контакти:
Ганайският национал Агиеманг Опоку на път да стане поредното ново попълнение на „милионерите“
Шампионът и носител на Купата на България Лудогорец е на път да се подсили със световен шампион, пише „Тема Спорт“. Ганайският национал Агиеманг Опоку, който е първенец на света от мондиала за младежи през 2009 година, вече се присъедини към лагера на „милионерите“. Той ще бъде тестван от старши-треньора Ивайло Петев, след което ще стане ясно дали ще му бъде предложен договор.
Идеята на младия специалист е да има алтернатива на капитана Емил Гъргоров. Според него качествета на Опоку са сходни с лидера на разградчани, като е доста по-здрав физически. Започнал кариерата си в родния Ашанти Голд, Агиеманг преминава през тунизийския Сфаксиен и катарските Ал Сад Доха и Ал Ахли Доха. Кариерата му в момента обаче определено е в застой, като именно липсата на игрово време през последните месеци, ще накара спортно-техническият щаб на Лудогорец да умува до последно дали да предложи договор на ганаеца.
Както е известно, освен Опоку, проби с разградския клуб кара и котдивоарският офанзивен халф Франк Гуела. Ако се харесат на Ивайло Петев, те могат да се присъединят към колонията от чужденци при шампионите, в която най-нови попълнения са холандският полузащитник Мичел Бургзорг и бразилският ляв бек Жуниор Кейшара.
[offtopic]Източник: http://www.livesport.bg/Ludogorets-se-podsilva-sas-svetoven-shampion-64875[/offtopic]
Шампионът и носител на Купата на България Лудогорец е на път да се подсили със световен шампион, пише „Тема Спорт“. Ганайският национал Агиеманг Опоку, който е първенец на света от мондиала за младежи през 2009 година, вече се присъедини към лагера на „милионерите“. Той ще бъде тестван от старши-треньора Ивайло Петев, след което ще стане ясно дали ще му бъде предложен договор.
Идеята на младия специалист е да има алтернатива на капитана Емил Гъргоров. Според него качествета на Опоку са сходни с лидера на разградчани, като е доста по-здрав физически. Започнал кариерата си в родния Ашанти Голд, Агиеманг преминава през тунизийския Сфаксиен и катарските Ал Сад Доха и Ал Ахли Доха. Кариерата му в момента обаче определено е в застой, като именно липсата на игрово време през последните месеци, ще накара спортно-техническият щаб на Лудогорец да умува до последно дали да предложи договор на ганаеца.
Както е известно, освен Опоку, проби с разградския клуб кара и котдивоарският офанзивен халф Франк Гуела. Ако се харесат на Ивайло Петев, те могат да се присъединят към колонията от чужденци при шампионите, в която най-нови попълнения са холандският полузащитник Мичел Бургзорг и бразилският ляв бек Жуниор Кейшара.
[offtopic]Източник: http://www.livesport.bg/Ludogorets-se-podsilva-sas-svetoven-shampion-64875[/offtopic]
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011