Поздравително писмо от Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Поздравително писмо от Лудогорец

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2012 14:40

[offtopic]Не, че ми коства някакви кой знае какви усилия, ама не ме карайте да трия отново 90% от мненията в тая тема. Намерете си друга подходяща такава за заяжданията си, например - http://forum.gong.bg/ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=107117 или пък http://forum.gong.bg/ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=97913.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 03 юни 2012 17:42

Лудогорец е НАИСТИНА носител на европейското поведение във футбола.Аз изявявам само адмирации към това и стискам палци да постигнете нещо наистина значително в ЕКТ наесен,защото с тези пишман - грандове доникъде няма да я докараме.Като левскар много ме боли,но това е истината.Малко се отклоних от темата,поздрави и от мен за Етър и Ботев :twisted:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 03 юни 2012 21:26

eelche написа:Лудогорец е НАИСТИНА носител на европейското поведение във футбола.Аз изявявам само адмирации към това и стискам палци да постигнете нещо наистина значително в ЕКТ наесен,защото с тези пишман - грандове доникъде няма да я докараме.Като левскар много ме боли,но това е истината.Малко се отклоних от темата,поздрави и от мен за Етър и Ботев :twisted:

Благодарим за мнението! Хубаво е да виждаш, че има и позитивно настроени фенове! Относно ЕКТ и аз се надявам, но съм реалист! Ако вземем победа ще е чудо! Просто това е нивото на футбола ни!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”