Лудогорец шампион!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Re: Лудогорец шампион!!!

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 25 май 2012 01:08

hristov67 написа:Вчера на стадиона в Разград имаше 6000зрители ..........но колко от тях бяха от Разград..............Справка господа в сектора на на ЦСКА е имало 750 или 1000 . Справка на вратите нямаше броячи ..........така ,че нищо чудно да е и имало фалшиви билети нищо ,че билетите бяха "супер" защитени. В сектор "А" и "В" почти 40 % процента от феновете бяха от Русе , Шумен , Силистра , Добрич ,Варна , Търговище,и може би от всички крайща на България. Утре срещу Пирин ГД който ще отиде на стадиона питам ми един файтон хора............

Спри дрогата ,кви простотии говориш,ние се познаваме бе приятел.Сега да ти кажа истината.Сектор А-30-35 човека ,не съм видял да веят червени знамена,централен-20-25 човека,6-7изведени за провокации,сектор Б,нашия-10 човека,още на опашката бяха разпознати като подводници.Не гъкнаха цял мач.Нямаха дори и червени шалчета.Сектор В-50-60 човека,изнесоха се преди последният съдийски сигнал,плътно до ченгетата бяха.Сектор Д не знам,но предполагам нула.Айде приказвайте си пак за пробиви и простотии.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 25 май 2012 19:45

hristov67 написа:Вчера на стадиона в Разград имаше 6000зрители ..........но колко от тях бяха от Разград..............Справка господа в сектора на на ЦСКА е имало 750 или 1000 . Справка на вратите нямаше броячи ..........така ,че нищо чудно да е и имало фалшиви билети нищо ,че билетите бяха "супер" защитени. В сектор "А" и "В" почти 40 % процента от феновете бяха от Русе , Шумен , Силистра , Добрич ,Варна , Търговище,и може би от всички крайща на България. Утре срещу Пирин ГД който ще отиде на стадиона питам ми един файтон хора............

А ти от къде разбра кой от къде е? Да не си им проверявал личните карти? Хората си бяха от Разград и околностите! Там където бях аз, около мен си бяха същите хора! Много лесно да се пишат безпочвени твърдения! Иначе ако все пак си проверил картите им ;) това означава, че станахме отбор на цяла североизточна България! Като видях как целия сектор вика "Лудогорец"! Какво по-хубаво от това! :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 25 май 2012 23:29

Цялата работа е да омаловажат труда на отбора ни.Просто ги е яд и колко човека събираме на мач приятели.Те с всичките си структури до къде я докараха?Пропагандираха навсякъде,че идвали с омраза и ред други глупости.
Главен виновник според мен е С.Младенов,манипулатор от класа,освен,че надъхваше отбора,надъхваше и приматите.Директиви,глупости,всички срещу ЦСКА,война,отиват да орат,последна битка на живот и смърт и още много простотии.Първо прокуратурата да се захване с него.За много по-малки думи са започвали войни.Имаше ли за какво да прави простотии на терена когато го изгони съдията,след като видя,че не върви играта от всякъде?Не,но за последно да ги надъха,футболистите и дрогите....неправомерно изгонен и т.н.Да скочи отбора,пък после и лумпените.
Не се правете мили фенове,имате си сводки и в полицията,щели да нахлуват и те да раздават правосъдие,при неизгоден за тях развой.
Еми опитахте се.Останалото е рев и сополи.Язък за нормалните ви фенове и отбора.Те не заслужават това.
Другият път-точно 10% от броя на стадиона.Нито билет повече.Не в маймунарника вместо нормално 600,800-900,направено пак да ви се угоди.Казвам маймунарник,да не кажа свинарник,при толкова наблъскване на хора вътре.Въобще не трябваше да ви пускат.Но това е мечешка услуга.
Да би мирно седяло,не би чудо видяло,каквото почукало-такова се обадило,каквото си направиш сам-цяло село не може да ти го направи.Народни поговорки.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 27 май 2012 20:24

Дано да не съм объркал темата,малко поизстинало интервю,но..:)
Ивайло Петев преди Шампионската лига
Ивайло Петев, който като футболист спечели с Литекс две титли на България и една купа, а от юни 2010 г. е старши треньор на Лудогорец (Разград) беше гост на "Винаги в неделя".
Той заяви, че с отбора са успели в рамките на година да постигнат стил на игра, който се изгражда с години. Според Петев мачовете пред пълните трибуни на "Лудогорец арена" пък са помогнали изключително много за спечелването на титлата във Виктория футболно първенство.
По повод предстоящите квалификации за Шампионска лига, Петев беше категоричен, че ще направят нужното да подсилят отбора, ще има трансфери, но за разумни суми, не за милиони. Новите футболисти в тима от Разград, най-вероятно ще класни чужденци, които имат достатъчно опит. Все пак шанс да попадне в селекцията на Лудогорец има всеки един футболист, който умее да играе с топката.

Интервюто с Ивайло Петев,може да видите ТУК
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”