hristov67 написа:Вчера на стадиона в Разград имаше 6000зрители ..........но колко от тях бяха от Разград..............Справка господа в сектора на на ЦСКА е имало 750 или 1000 . Справка на вратите нямаше броячи ..........така ,че нищо чудно да е и имало фалшиви билети нищо ,че билетите бяха "супер" защитени. В сектор "А" и "В" почти 40 % процента от феновете бяха от Русе , Шумен , Силистра , Добрич ,Варна , Търговище,и може би от всички крайща на България. Утре срещу Пирин ГД който ще отиде на стадиона питам ми един файтон хора............
Спри дрогата ,кви простотии говориш,ние се познаваме бе приятел.Сега да ти кажа истината.Сектор А-30-35 човека ,не съм видял да веят червени знамена,централен-20-25 човека,6-7изведени за провокации,сектор Б,нашия-10 човека,още на опашката бяха разпознати като подводници.Не гъкнаха цял мач.Нямаха дори и червени шалчета.Сектор В-50-60 човека,изнесоха се преди последният съдийски сигнал,плътно до ченгетата бяха.Сектор Д не знам,но предполагам нула.Айде приказвайте си пак за пробиви и простотии.