А ето и самото начало... сигурно стюардите са замерни с дунапрен http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=46502
Изразявам категорична НЕподкрепа за ударите от страна на стюардите, но колко му трябва на човек. А Дучето днес при Сашо Диков каза, че не е запознат с нищо, а лично той "усмирява" хората, които хвърляха камъни по стюардите.
Другото - педи каквито е и да било сблъсъци един от стюардите едва не ослепя. "Атакуан с ракета" бе и шефа на полицията... е, какво да е очаква след това?
Лудогорец отговори на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец отговори на ЦСКА
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

-
Феновете на ЦСКА цяла седмица не спряха да заплашват как ще потрошат стадиона, ще разрушат "село" Разград , ще правят погроми и не знам си какво още!После се оплакват като ощипани девици!Ами като замервате мирните зрители на Лудогорец в сектор А не очаквайте мило отношение!Поне бъдете мъже и си признайте откъде започва всичко а не само това което ви изнася! Подкрепям декларацията на Лудогорец! Към феновете на ЦСКА (същото се отнася и за Левски) докато не станете нормални агитки и не си изгоните сами провокаторите, които бият , ръгат с ножове невинни фенове , хвърлят бомби и т.н. докато не ги порицаете , не очаквайте хората да ви уважат , защото и двете публики на шопските "грандове" са селски агитки , мислейки , че футболът е война , а не спорт!И шопските агитки са много повече селяци от феновете на Лудогорец , както и на всички други провинциални и местни отбори! Аз бях на мача Лудогорец -- Черно море завършил 0:2 , бяхме 200 човека в сектора за гости, и интересно защо никой нито ни би , нито ни ръга , нито ни заплашва , как така стана - не знам!Всичко си мина нормално! Има една поговорка - да би мирно стояло , не би чудо видяло!
- vratar4eto
- Контакти:
Аз само да попитам - преди време наказаха Левски с лишаване от домакнство, защото шеф на Литекс беше уцелен с пакетче семки в ложата. Тогава БФС се самосезира за "случая". Сега има уцелен полицай, стюард с опасност да загуби зрението си и отделно се мятаха най-различни предмети и бомбички към фенове на домакините. Вероятно не е достатъчно за наказание. И понеже червените са безнаказани от много време насам, това тяхно поведение ще продължи. Или не се вижда как тръгнаха да излизат от сектора. И в Мездра като нямаше кой да ги спре питаха защо никой не ги спря, пък сега - каква е тая сила? Е с писмена молба ли да ги бяха спрели да нахлуват? Време е компетентните органи да започнат да решават проблемите. На част от "смелчаците" които тръгнаха да излизат, пък после се скриха, им се виждат лицата. И те не са анонимни, ако използваме техния език, така че полицията да не спи!
Vailo написа:НФК на Левски се изсра ама якоДогодина зомбитата като поломят и Герена идете им целувайте червените задници, продажни бастуни! Срам ме е от вас
+1
bianchi написа:Твьрдо зад всички фенове на Цска.
Точно такава крайна позиция не съм очаквал от фен на една от големите публики и агитки в БГ,много бой съм ял по стадионите и са ме мачкали-и аз съм мачкал,но това не е фенството,даже и на тяхно място да съм,или бой ще ям докрай и да ме смачкат или въобще няма да се правя на катил и да чупя вратата и да нахлувам,жалка работа -даже не ми се коментира тъпия им вой на чорбарите не че ги мразя ама бития бит ебания **** нищо лично

HASTA DE LA VICTORIA
- mad forest
- Контакти:
bianchi написа:Твьрдо зад всички фенове на Цска.
Вие защо не нахлухте в Бургас например след като загубихте? Хем бяхте 6-7000, а вашите приятелки 10х по-малко?
Странно е да подкрепяш такива диваци, а да се държиш по различен начин!
Ето още едно видео: http://football.sportal.bg/video.php?video=46575
Вече мисля, че коментара е излишен!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
- mad forest
- Контакти:
terrorist написа:сега като гледах клип 3 ми направи впечетление как лесно се отвори вратата гледайте на 0:13, нито е разбивана, нито e чупена
Е това вече си е идиотизъм от световна класа! Няма кой да те надмине! Следващият коментар ще е, че е трябвало да няма врата или да я заварят за вас, че да не може да влезнете! Ще ревете, че мерките са малко и не са взети навреме! Вече стана трагикомично! Време е тази агитка да се изгони за неопределено време от стадионите и ЦСКА да се лиши от публика за доста мачове напред!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
само да споменем че преди мача откъм входа към животните имаше пияни червени фенове които мятаха бомби по хора които си чакаха ред за влизане на стадиона, малко по-нагоре друга група от фенове е провокирала Разградчани с думите "Отивайте да се молите на Джамия...... мръсни селяни" а това е точно там където ЦСКА си пуснаха кадрите че са били момчето със счупеният нос, за погромите из града няма нужда да споменавам.... табелата която показва къде се намира стадиона е счупена на две, по пътя Разград - Гарата е осеяно с кутии от бира и всякакви лайна.
Тия нямат място във футбола, както са ги открили нека така и да бъдат закрити!!!
Тия нямат място във футбола, както са ги открили нека така и да бъдат закрити!!!
Бих подкрепил Лудогорец в претенциите им, АКО от своя страна изкарат всички стюарди, нарушили закона и лично ги предадат на прокурор заедно с хулиганите. Такова нещо, като колективна вина НЯМА! Щом имат наблюдателна система да изкарат наяве всички ненормалници от агитката плюс стюардите, превишили правата си! Персонално, един по един плюс шефа на цялото мероприятие, които се осра с подготавката на охраната. Как може при наличие на толкова полиция, да сложиш цивилни стюарди да охраняват гостуващата агитка. Това прехвърляне на вина сме го виждали много пъти! Всички на съд, било то хулигани или самозабравили се охранители. Само така ще има ред по стадионите.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi написа:Бих подкрепил Лудогорец в претенциите им, АКО от своя страна изкарат всички стюарди, нарушили закона и лично ги предадат на прокурор заедно с хулиганите. Такова нещо, като колективна вина НЯМА! Щом имат наблюдателна система да изкарат наяве всички ненормалници от агитката плюс стюардите, превишили правата си! Персонално, един по един плюс шефа на цялото мероприятие, които се осра с подготавката на охраната. Как може при наличие на толкова полиция, да сложиш цивилни стюарди да охраняват гостуващата агитка. Това прехвърляне на вина сме го виждали много пъти! Всички на съд, било то хулигани или самозабравили се охранители. Само така ще има ред по стадионите.
Вината на стюардите за мен е, че ошамариха един 100-процентов провокатор публично и че се поддадоха на емоциите си и когато ги обстрелваха с винкели, бомбички и камъни, овърнаха хвърляйки камъните обратно и използваха винкелите за да ударят тълпата и донякъде да отмъстят. Не оправдавам, че са направили това, не те предизвикаха конфликта, не те са посегнали първи, не те са провокаторите на насилието, не те донесоха омразата.
Стюардите свършиха и много добра работа, заедно с полицията. Както вече няколко пъти казах, аз бях в сектор А, там където мирната публика на Лудогорец беше обстрелвана с бомбички, запалителни ракети и камъни. Преди мача на два пъти бяха изведени групи от червени провокатори. Това стана съвсем цивилизовано и беше дори невероятно, че в България някой взема сериозни и адекватни мерки. Когато ние бяхме подложени на обстрел, съвсем естествено повечето хора страшно се разгневиха, защото когато отидеш с детето си или с приятелката си на мач и някой лумпен се опита да ги нарани, не може да останеш спокоен. Ние видяхме и шока на детето в инвалидната количка. Много измежду нас призоваваха полицията незабавно да раздаде правосъдие в клетката с цялата възможна суровост. Но полицаите казаха, че нямат право да влизат вътре. Сами можете да се сетите какво щеше да стане тогава, ако двете групи провокатори от ЦСКА не бяха изведени и още бяха между нас. Щеше да стане масово сбиване и със сигурност щеше да има сериозно ранени, възможно беше да има и по-лошо. Знаете ли колко гняв се беше надигнал след бомбардировката? Хората бяха пощурели. Едва ли можете да го осъзнаете какво е, ако не ви се случи.
Лудогорец Арена е един мирен и сигурен стадион, където хората водят семействата си и се стича голям процент от града. Но няколкостотин лумпена донесоха омразата (както обавиха предварително, че ще направят). Мерки бяха взети срещу това, но не можа да бъде пресечено напълно. Заради няколко служителя, които криво са разбрали правата си не можем да слагаме знак на равенство между тероризъм и използване на непозволена сила от служители, които отговарят за охраната. Нека го кажем ясно - работата на тези стюарди е да се грижат за реда. Публиката трябва да се съобразява с разпорежданията на стюардите. Всички ударени са нарушители, те не са просто червени фенове, каквито имаше по домакинските трибуни. Тези, които не са провокирали насилие не са пострадали. Имаше младежи с надписи ЦСКА на гърба, които след края на мача напускаха домакинските сектори съвсем спокойно. Това могат да го потвърдят много хора.
[center]
[/center]