donpacko написа:tsonpen-Аз съм си написал мнението сега виждам,че и Георгиев е обявил,че мача е сменен със нов час,което автоматично значи,че аз съм във Велико Търново и ще ги гледам със Несебър.Аз си написах,че си подарих картата,вече всичко за мене е история,другия сезон съм редовен на Етър,във Разград ще бъда само на един мач,на моя си отбор и ще си викам за него.Това което стана е подигравка със тия които ходеха на мачове,такъв автогол си вкараха,че нямам думи другия сезон няма да има толкова публика вече бъди сигурен,щом аз намерих веднага още четирима за Етър и не искат да чуват по вече за Лудогорец сам си направи изводите.Но това за тия държавни служители вече на 100% е сигурно,всеки из града върви и ги благославя,по последна информация има 400 билета за привърженици на ЦСКА във сектор "В" и 350 във "А" не знам това смесване как ще се отрази,но щом чух днеска пожелания във центъра на града които леко се изразяват във това агитката на ЦСКА да потроши целия стадион и да хвърля бомби колкото се може по вече по терена и да увреди тревата,явно това със публиката беше до тоя мач.Бях седнал да пия кафе и на две маси ти предавам разговор по памет," Искам да стане смесване и да се стигне до масов бой,да ги видя тия педер...ли които не са били никога на мач и не знаят какво е агитка на Левски и ЦСКА да ги попилеят и да подпалят целия сектор където са",това е от леките пожелания.Като цяло мнението е,ако може стадиона да се изравни със земята няма да е грешка,а това го чувах от хора които поне лично аз съм ги виждал и във "В" група.
Що ти я без билети да не са бивши барети, че да удържат сбиването в смесените сектори