30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

bobi_red
Контакти:

Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА"

Мнениеот bobi_red » 20 май 2012 22:31

ЦСКА и Левски винаги са били и ще бъдат най-известните отбори в България,защото са и най-успешни.Спорът София-провинция е безсмислен. :)

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 20 май 2012 22:49

mad forest написа:
etgecata1 написа:Армията има 22000 седящи места мой човек.
Пълен беше А сектор. Г беше на 90 %. а В на 50 %.
Смятай сам. Даже бяха над 12000.

Ти гледаш с едни очи, аз явно с други! Знам как изглежда запълнен стадион на 100% ! Вашият вчера бе на 30%!

Това го намерих специално за теб...
Свали си зелените очила и погледни хубаво дали само 30% от стадиона е пълен:
http://www.sport1.bg/sport1/node/258919
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 23:03

Хаха! Добре че го даде това , че да се докаже твърдението! Сектор А е пълен да, но това от него което е отворено, т.е. половината! Сектор Б - Празен, сектор В - видя се добре по телевизията на 35-40% и сектор Г - над 50% (изглежда пълен, но доста са нарядко хората! При капацитет на сектора около 3500 ако не се лъжа, публиката в сектора не е над 2000 до 2500 човека). Това означава около 7000, айде от мен да мине 8000 зрители! Останалото е червени очи! :) :) :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 20 май 2012 23:10

mad forest написа:Хаха! Добре че го даде това , че да се докаже твърдението! Сектор А е пълен да, но това от него което е отворено, т.е. половината! Сектор Б - Празен, сектор В - видя се добре по телевизията на 35-40% и сектор Г - над 50% (изглежда пълен, но доста са нарядко хората! При капацитет на сектора около 3500 ако не се лъжа, публиката в сектора не е над 2000 до 2500 човека). Това означава около 7000, айде от мен да мине 8000 зрители! Останалото е червени очи! :) :) :)

Ти си невероятен смешко... Няма смисъл да споря с теб.
Свали си зелените очила....
Жалко, че не ви е по голям стадиона за да разбереш колко е червената публика...
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 20 май 2012 23:13

etgecata1 написа:
mad forest написа:
etgecata1 написа:Армията има 22000 седящи места мой човек.
Пълен беше А сектор. Г беше на 90 %. а В на 50 %.
Смятай сам. Даже бяха над 12000.

Ти гледаш с едни очи, аз явно с други! Знам как изглежда запълнен стадион на 100% ! Вашият вчера бе на 30%!

Това го намерих специално за теб...
Свали си зелените очила и погледни хубаво дали само 30% от стадиона е пълен:
http://www.sport1.bg/sport1/node/258919

Това ясно показва колко хора е имало на стадиона. Реално от това което даваха по БНТ изглеждаха на половина по-малко армейските фенове. Добре е да видиш Армията да се пука по шевовете :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 23:16

etgecata1 написа:
mad forest написа:Хаха! Добре че го даде това , че да се докаже твърдението! Сектор А е пълен да, но това от него което е отворено, т.е. половината! Сектор Б - Празен, сектор В - видя се добре по телевизията на 35-40% и сектор Г - над 50% (изглежда пълен, но доста са нарядко хората! При капацитет на сектора около 3500 ако не се лъжа, публиката в сектора не е над 2000 до 2500 човека). Това означава около 7000, айде от мен да мине 8000 зрители! Останалото е червени очи! :) :) :)

Червената публика сме я разбрали! около 3000 средно на мач!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 20 май 2012 23:22

mad forest написа:
etgecata1 написа:

Червената публика сме я разбрали! около 3000 средно на мач!

И го казва фен, чиито отбор през най-великите години на ЦСКА не се знае дали е съществувал.
ЦСКА има велика публика и това е факт. На стадиона винаги има много хора, а във важните мачове Армията е пълна !
Направете си стадион с 22 0000 места да видим кой ще ви го пълни ;)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2012 23:27

Пожелавам успех на Лудогорец в сряда, смятам, че напълно заслужават титлата. Не бива обаче да подценяват ЦСКА в никакъв случай. Мога само да поздравя Домусчиев за всичко, което направи за Разград и дано футболистите го зарадват с титлата. Колкото до феновете - радващо е, че има такъв ентусиазъм в Разград, дано не се превърнат обаче във втори Ловеч, защото и там навремето стадионът беше пълен, а после всички видяхме какво стана. И стига сте ни крали скандиранията има ли лудогорци :lol: :mrgreen: ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 20 май 2012 23:28

Не обръщайте внимание на червените фенове,те освен да плюят и да се правят на велики и вечни, друго не знаят.То не бяха селяни,балони,директиви,турци и т.н.Истината е,че ги е яд и не могат да го преглътнат.Да треперят от отбор от малък провинциален град.
Само Лудогорец,ние няма какво да губим,само печелим.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 20 май 2012 23:28

А бе драги ми смехурко ти Армията си я виждал само по телевизора и няма как да прецениш колко зрители е имало на мача :!:

Бяхме над 12 000 това мога да ти го гарантирам на 100% понеже аз съм израснал на този стадион :!:

Стадион „Българска армия”
Стадион "Българска армия" се намира в Борисовата градина в центъра на София и представлява спортен комплекс с тенис кортове, баскетболна зала, лекоатлетическа писта, закрит балон за тенис на корт, футболен терен с изкуствена настилка на фирма "Итал грийн" за мини футбол, което разполага и с осветление, позволяващо ползване на игрището в късните часове на деня и официално футболно игрище . Официалното футболното игрище е с капацитет 22 015 места, разпределени по сектори както следва:
Сектор А - 6417 места
Сектор Б - 4889 места
Сектор В - 5689 места
Сектор Г - 5020 места
Покритите места на стадиона са 2100.Игралното поле е със следните размери - дължина 105 метра и ширина 68 метра.В ложата за ветераните има 87 места. В журналистическата ложа има 80 места.Стадионът разполага с нова професионална техника за поддържане на зелените площи.През 2000 г. стадионът е оборудван с нова озвучителна уредба "Динакорд" - 48 киловата. Звуковото налягане е 107 децибела на седящо място.Осветителната техника на стадиона също е от последно поколение, което позволява осветеността на точка от игровото поле да бъде 1300 лукса.По време на всички международни мачове се осигуряват до 120 телефонни връзки

Само сектор "В" е с капацитет колкото целят ви стадион :!:

Да речем че в момента 1/3 от сектор "А" е в ремонт това означава, че вчера в него имаше около 3700 човека, сектор "Г" беше пълен на 90% това прави над 4500 и сектор "В" беше около 75% ( кадрите на клипчето са снимани от четвърти блок на сектора а те са общо седем ) а това прави на 4200 души :lol:

За това хайде ако обичаш недей да ми казваш колко сме били на вчерашният мач :twisted:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “Лудогорец”