Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

кристи3
Контакти:

Re: Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс

Мнениеот кристи3 » 17 май 2012 16:04

ОК. Ще видим какво ще стане. Клубът си е клуб в очите на запалянковците. Но в УЕФА работят с документи. И аз споделих това, което виждам от достъпната документация. Но според мен някой е допуснал грешка при процедурата по регистрацията като не е било отчетено това изискване на УЕФА (колкото и да са скромни юридическите ми познания, това е очевидно). Дори лицензът да е получен от предишното ФК Лудогорец, то това е частно, а не универсално правоприемство и не прави сегашното ПФК член на БФС от много години, а само от две - от когато му е и регистрацията.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 17 май 2012 16:25

Наистина! Няма по сърцат и по всеотдаен отбор тази година в българското първенство. Дори в мачовете, в които загубиха точки превъзхождаха игрово и имаха повече голови положение. Като добавим и класата и опита на голяма част от футболист и допълним към това младите и надеждни футболисти, които се раздават на 110% всеки мач - победа за Лудогорец е най-логичния вариант!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 17 май 2012 20:31

Специалистите по губене на титли са в ПАНИКА :oops: Трябва талант да попилееш 8т. разлика. Заповядайте на разходка в Разград , вижте и снимайте ДВЕТЕ НИ КУПИ , и на есен ще ни партнирате за ТРЕБЪЛ :mrgreen:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 22:03

varanaDrago написа:Специалистите по губене на титли са в ПАНИКА :oops: Трябва талант да попилееш 8т. разлика. Заповядайте на разходка в Разград , вижте и снимайте ДВЕТЕ НИ КУПИ , и на есен ще ни партнирате за ТРЕБЪЛ :mrgreen:

Макар и доста стресирана, рибата е още във водата. Да не слагаме още тигана!
Но мисля, че ако един и същ отбор спечели Купата и титлата, играе за суперкупата с финалиста за Купата, т.е. отново с Локо Пловдив.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 17 май 2012 22:22

tsonpen написа:Макар и доста стресирана, рибата е още във водата. Да не слагаме още тигана!
Но мисля, че ако един и същ отбор спечели Купата и титлата, играе за суперкупата с финалиста за Купата, т.е. отново с Локо Пловдив.

ПРАВ СИ ! "В случаите когато шампионът е и носител на националната купа, то за суперкупата играят първенецът и финалистът за Купата на България."

Желанието на Велев ще се сбъдне , ще играем за суперкупата ! :geek:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 22:29

varanaDrago написа:Желанието на Велев ще се сбъдне , ще играем за суперкупата ! :geek:

А ако изпуснем червеноперката - с нея.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 май 2012 22:40

tsonpen написа:
varanaDrago написа:Желанието на Велев ще се сбъдне , ще играем за суперкупата ! :geek:

А ако изпуснем червеноперката - с нея.

[offtopic]:evil:[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 май 2012 14:46

Хубаво е, че вие всички фенове на Лудогорец се надъхвате за победа,но само не знам защо си мислите,че ще ни биете толкова лесно.По същия начин се чувстваха и сините фенове през февруари миналата година,но после ги заболя.Не подценявайте ЦСКА,защото който го направи после го боли много.Вашият отбор също има много слаби места.Да не говорим,че някои от играчите ви са били под ръководството на Стойчо Младенов и той знае много добре какво да направи за да ги озапти.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2012 15:08

bobonikolov написа:Хубаво е, че вие всички фенове на Лудогорец се надъхвате за победа,но само не знам защо си мислите,че ще ни биете толкова лесно.По същия начин се чувстваха и сините фенове през февруари миналата година,но после ги заболя.Не подценявайте ЦСКА,защото който го направи после го боли много.Вашият отбор също има много слаби места.Да не говорим,че някои от играчите ви са били под ръководството на Стойчо Младенов и той знае много добре какво да направи за да ги озапти.

Това, че вярваме в победата, не означава, че сме сигурни в нея. Аз не виждам много фенове на "Лудогорец" да са убедени в нея. Иначе традициите и опитът в такива мачове са на ваша стана, а в момента спортно-техническите умения - на наша. Аз смятам, че това ще е изключително труден мач не за друго, а защото ще е свързан с голямо напрежение и не ми се вярвам да видим и двата отбора в светлината, в която ги познаваме. Когато нещата се решават в един мач всичко може да се случи. Ентусиазмът на част от феновете е оправдан с изключителната възможност, която ни се отдаде. Още повече, че повечето коментари тук са веднага след финала и оптимизмът взема връх. Успех ви пожелавам, нека по-заслужилият победи и след това да говорим само за футбол, а не за странични фактори!
Последна промяна от D.Georgiev на 19 май 2012 17:22, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 май 2012 15:58

D.Georgiev написа:
bobonikolov написа:Хубаво е, че вие всички фенове на Лудогорец се надъхвате за победа,но само не знам защо си мислите,че ще ни биете толкова лесно.По същия начин се чувстваха и сините фенове през февруари миналата година,но после ги заболя.Не подценявайте ЦСКА,защото който го направи после го боли много.Вашият отбор също има много слаби места.Да не говорим,че някои от играчите ви са били под ръководството на Стойчо Младенов и той знае много добре какво да направи за да ги озапти.

Това, че вярваме в победа, не означава, че сме сигурни в нея. Аз не виждам много фенове на "Лудогорец" да са убедени в нея. Иначе традициите и опитът в такива мачове са на ваша стана, а в момента спортно-техническите умения - на наша. Аз смятам, че това ще е изключително труден мач не за друго, а защото ще е свързан с голямо напрежение и не ми се вярвам да видим и двата отбора в светлината, в която ги познаваме. Когато нещата се решават в един мач всичко може да се случи. Ентусиазмът на част от феновете е оправдан с изключителната възможност, която ни се отдаде. Още повече, че повечето коментари тук са веднага след финала и оптимизмът взема връх. Успех ви пожелавам, нека по-заслужилият победи и след това да говорим само за футбол, а не за странични фактори!

Точно така е.Ако всичко е наред и няма волни или неволни съдийски грешки,които да решат мача в полза на един от двата отбора мача наистина ще е труден и нищо чудно да стане един луд Х като мача ви с Литекс.Нека наистина по-добрия да победи.

Върни се в “Лудогорец”