КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Мнениеот D.Georgiev » 17 май 2012 10:48

Първо искам да отбележа, че "Лудогорец" вчера ми направиха страхотен подарък за рожденния ден! Определено никога да няма да забравя датата на първия трофей! :)

За мача - просто разглобихме "Локомотив"-а! Не знам какво друго да кажа - на терена имаше само един отбор, който се опитваше да играе футбол. "Черно-белите" нямаха никаква идея (отново) как да ни отбележат гол, просто бяха жалки с тия центрирания в наказателното при нарушения в центъра на терена. Общо взето играта им се изчерпваше с това и с безкрайните им симулации след като поведоха. От сърце съм се смял как Карвальо се гърчи като прегазено куче при най-лекото побутване. Да се радват жепейците, че мачът свърш само 1:2, че както беше тръгнало можеше им отбележим по един гол за всеки 1000 души от агитката им. Страхотени Марселиньо и Гъргоров! Във втори мач Бадема е в основата на успеха, като може да не бележи като останалите, но даде най-важните пасове и не спря да тича. С изключение на първите 20 мин Генчев и Дяков за пореден път спечелиха битката в центъра, където Велев беше с 5 човека. Защитата отнова направи така, че да не разберем, че Карвальо е на терена (освен със симулациите на голямото момче). Напълно се справиха и при гола не мога да виня никой, защото общо взето стана разбъркване.

Публиката - страхотна атмосфера, собено в началото на мача от страна на "локомотивци". След това обаче, както някой ми приказваше, че публиката им ще реши мача - съмнявах се, но се оказа точно така. Непрестанните им бомбички и факли ни помогнаха изключително много. Те не оставиха отбора си дори да опита натиск. След 1:2 никаква подкрепа не оказаха. Това ли беше прехвалената публика на "Локото"? Тази с големите усти? Богопомазаните, с които не може да се разговаря? Феновете им направиха победата ни изключително сладка! Един месец приготовления, то не бяха теми за мача, не издържаха и дори ни пуснаха темата и в нашия форум, хора се връщали от чужбина за финала и накрая какво стана? Изобщо не ми е жал за тези 9000 човека, само и единствено заради големите им усти и надменното им поведение, което демонстрират. Нека и тях малко да ги поболи, че сякаш бяха забрави какво е. Изпотрошиха стадиона на хората и унищожиха част от тревата. Пред сектора им беше като в Илиенци преди реконструкцията. Дори не останаха да уважат играчите си при награждаването. Просто нямам думи...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 11:03

Yellow blood написа:Публиките. Браво на Лудогорец за 2000+ фена. В днешно време на пръсти се броят отборите в БГ, които биха събрали тази бройка за гостуване, особено от малките градове. Платени, безплатни не знам, но важното е, че бяха там. Чуваше се някакъв неуморим пич с мегафона. Вярно, че песните са копи/пейст, а и не всички пееха (повече пляскаха), но тепърва ще се създава фенска култура в Разград. А това, че с микрофоните било манипулирано това да се чува повече зелената агитка не е никакво оправдание за другата публика, дори и да е истина. При 8.000 под козирка, да не можеш да се чуеш и да те надвикат е срам и никакви микрофони не са оправдание.

Ще вмъкна впечатлението си от мястото на събитието. Тъй като организацията малко куцаше, можеше да се влезе през коя да е врата на стадиона, независимо за кой сектор е билета. Това беше много опасно, но не знам да е имало проблем. Ние влязохме през сектора на Локо Пловдив. Поспряхме да се съберем и нашите отсреща започнаха да скандират. Не само, че се чуваха изключително силно, но и момче с бяло-черна тениска възкликна в смисъл, че сме много гласовити. И това става преди да се бяхме събрали всички.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 17 май 2012 11:23

D.Georgiev написа:Първо искам да отбележа, че "Лудогорец" вчера ми направиха страхотен подарък за рожденния ден! Определено никога да няма да забравя датата на първия трофей! :)

За мача - просто разглобихме "Локомотив"-а! Не знам какво друго да кажа - на терена имаше само един отбор, който се опитваше да играе футбол. "Черно-белите" нямаха никаква идея (отново) как да ни отбележат гол, просто бяха жалки с тия центрирания в наказателното при нарушения в центъра на терена. Общо взето играта им се изчерпваше с това и с безкрайните им симулации след като поведоха. От сърце съм се смял как Карвальо се гърчи като прегазено куче при най-лекото побутване. Да се радват жепейците, че мачът свърш само 1:2, че както беше тръгнало можеше им отбележим по един гол за всеки 1000 души от агитката им. Страхотени Марселиньо и Гъргоров! Във втори мач Бадема е в основата на успеха, като може да не бележи като останалите, но даде най-важните пасове и не спря да тича. С изключение на първите 20 мин Генчев и Дяков за пореден път спечелиха битката в центъра, където Велев беше с 5 човека. Защитата отнова направи така, че да не разберем, че Карвальо е на терена (освен със симулациите на голямото момче). Напълно се справиха и при гола не мога да виня никой, защото общо взето стана разбъркване.

Публиката - страхотна атмосфера, собено в началото на мача от страна на "локомотивци". След това обаче, както някой ми приказваше, че публиката им ще реши мача - съмнявах се, но се оказа точно така. Непрестанните им бомбички и факли ни помогнаха изключително много. Те не оставиха отбора си дори да опита натиск. След 1:2 никаква подкрепа не оказаха. Това ли беше прехвалената публика на "Локото"? Тази с големите усти? Богопомазаните, с които не може да се разговаря? Феновете им направиха победата ни изключително сладка! Един месец приготовления, то не бяха теми за мача, не издържаха и дори ни пуснаха темата и в нашия форум, хора се връщали от чужбина за финала и накрая какво стана? Изобщо не ми е жал за тези 9000 човека, само и единствено заради големите им усти и надменното им поведение, което демонстрират. Нека и тях малко да ги поболи, че сякаш бяха забрави какво е. Изпотрошиха стадиона на хората и унищожиха част от тревата. Пред сектора им беше като в Илиенци преди реконструкцията. Дори не останаха да уважат играчите си при награждаването. Просто нямам думи...

AAAAAAa много сериозно си се объркал.Те са публика за подражание и подкрепят отбора си на 100 % през целия мач без значение какъв е резултата.
Това че не са се чували и не са пяли при 2:1 за вас са долни лъжи, инсинуации и конспирация на жълтите.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 17 май 2012 11:42

Yellow blood написа:

Публиките. Браво на Лудогорец за 2000+ фена. В днешно време на пръсти се броят отборите в БГ, които биха събрали тази бройка за гостуване, особено от малките градове. Платени, безплатни не знам, но важното е, че бяха там. Чуваше се някакъв неуморим пич с мегафона. Вярно, че песните са копи/пейст, а и не всички пееха (повече пляскаха), но тепърва ще се създава фенска култура в Разград. .

Да тоя пич постоянно надъхваше ,а човека с тъпана ходеше след хората. Накрая около головете и след това ,станаха и чичковците по средата(вероятно от Биовет, но лошо няма, те му изкарват част от парите) В тая връзка беше кофти че бяхме разделени на две -в единия и в другия край на сектор А. Прав си - ние така да се каже прохождаме, по отношение на фенска култура, но след година мисля че ще имаме още по-приятно лице. То и на ЦСКА песните например са взаимствани от някъде да не би да са им оригинални повечето, но да- добре е да имаш собствени песни
Локото незнам как ги видяхте 9000 души, сектора им е за 6000 !!. Направиха страхотно хорео и дотам. Тези бомбички бяха голяма простотия, счупените седалки също !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 12:08

pasaden написа:AAAAAAa много сериозно си се объркал.Те са публика за подражание и подкрепят отбора си на 100 % през целия мач без значение какъв е резултата.
Това че не са се чували и не са пяли при 2:1 за вас са долни лъжи, инсинуации и конспирация на жълтите.

Ето я публиката за "подражание":
Изображение
Това е в началото на второто полувреме, при резултат 1:0 за тях. Единственото, което хвърли нашата публика бяха 2-3 шишета с вода, но доста хора реагирахме срещу тези, които го направиха.
Вярно е, че при 2:1 публиката на Локо "умря", а веднага след края на мача 2/3-ти от публиката на Локо подви опашка и се изниза. За награждаването остана не повече от 1/5-та от публиката им. Поздравявам тези хора, те заслужават и ръкоплясканията ни за публиката на Локо - имаше ги накрая.
За публиката на Лудогорец мога да кажа само хубави неща. Реагирахме на подканванията на говорителя мигновено, докато Локото дори ги пропускаха. Скандиранията на Локо бяха доста неадекватни, особено едно, което си беше една обикновена псувня, която хиляди хора викаха в един глас.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 17 май 2012 12:10

pasaden написа:
D.Georgiev написа:Първо искам да отбележа, че "Лудогорец" вчера ми направиха страхотен подарък за рожденния ден! Определено никога да няма да забравя датата на първия трофей! :)

AAAAAAa много сериозно си се объркал.Те са публика за подражание и подкрепят отбора си на 100 % през целия мач без значение какъв е резултата.

Без малко да не усетя иронията :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 12:14

Снимки от мача:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Снимките са авторски, нужно е позволение за да се използват, освен за тези, които вече го имат от предишни разговори.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 12:15

entwickler написа:
pasaden написа:AAAAAAa много сериозно си се объркал.Те са публика за подражание и подкрепят отбора си на 100 % през целия мач без значение какъв е резултата.

Без малко да не усетя иронията :)

Явно аз не съм я усетил :) :oops: 8-)

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 17 май 2012 12:24

@tsonpen

[offtopic]Намерил си си и друга страст за снимане, освен авиацията. :) Радвам се. Честита Купа и поздрави от жълто-черен Пловдив! ;)[/offtopic]
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 17 май 2012 12:32

Трудно се пише след такъв мач,Честито на Лудогорец -заслужено спечелиха.Искам само да изплача нещо -СТРАХЛИВЦИТЕ не заслужават купа.В този мач ние бяхме страхливците-от страх и паника нашите футболисти не знаеха къде са и за какво са там.Един финал не е ли точно мястото за забавление?-Играчите на Локомотив толкова ги беше страх да не сбъркат че.....сбъркаха всичко--- в един финал ,който можеха да спечелят ,щото и Лудогорец бяха доста шаншати ,но Локомотив им вдъхнаха увереност ,че могат да обърнат мача. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”