24-ти кръг: Миньор (ПК) срещу Лудогорец, 18-ти април
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: 24-ти кръг: Миньор (ПК) срещу Лудогорец, 18-ти април
Е това не го очаквах от Миньор, не че Лц пак нямаше да бие, но това не е редно да става така!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- mad forest
- Контакти:
Синьо сърце написа:Е това не го очаквах от Миньор, не че Лц пак нямаше да бие, но това не е редно да става така!
Това никой не го оспорва!
Но какво трябваше да направим? Да направим равен или да паднем, че да сме солидарни и да затворим устите на всички? Е не! Всеки си отговаря за постъпките!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
Гледам 23 номер Венци Василев от Миньор, е титуляр.. Ивайло Стоянов игра на Арената, Томислав Павлов даже има 3-4 гола в А група, вратарчето има няколко мача в А група. Просто Вангелов е казал че ще играе с играчи от Перник, а не с децата..Защото Венци е 1988 набор, а Ивайло и Томислав са 1991.
Просто вметка...
Просто вметка...
Сега защо трябва да се чувстваме неудобно като фенове на Лудогорец? Тези три точки не правят Лудогорец шампион. За да стане Лудогорец шампион трябва да стопи 6-те точки на ЦСКА и да ги изпревари. Това може да стане след като се мине през срещите с Литекс, Черноморец и ЦСКА. Уверявам те, че тези отбори няма да играят с юношите и освен това всеки от тези отбори се бори за своята цел. Така че е абсурдно да се твърди, че Лудогорец е замесен по някакъв начин в идеята да се пусне по-слаб състав, защото тази победа беше много възможна и без това и тя не е билет за първото място.
И какво трябваше да направи Лудогорец? Да подава топката на футболистите на Миньор? Естествено, че трябваше да победи състава, който излезе насреща.
Колкото до европейските отбори - видя се на контролите в Турция - Лудогорец записа по-добри резултати от Левски и ЦСКА. Нивото на футбола в България е ниско и това е причината за лошото представяне на нашите отбори навън.
Аз мисля, че Миньор нямаше да направят същото, ако:
1. Им трябваха точки да догонват отбори пред тях;
2. Имаше сериозна вероятност да спечелят мача;
3. Лудогорец беше водач в класирането;
4. Мачът Литекс-Миньор не беше имал този съдийски финал.
И какво трябваше да направи Лудогорец? Да подава топката на футболистите на Миньор? Естествено, че трябваше да победи състава, който излезе насреща.
Колкото до европейските отбори - видя се на контролите в Турция - Лудогорец записа по-добри резултати от Левски и ЦСКА. Нивото на футбола в България е ниско и това е причината за лошото представяне на нашите отбори навън.
Аз мисля, че Миньор нямаше да направят същото, ако:
1. Им трябваха точки да догонват отбори пред тях;
2. Имаше сериозна вероятност да спечелят мача;
3. Лудогорец беше водач в класирането;
4. Мачът Литекс-Миньор не беше имал този съдийски финал.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
На мен лично ми стана гадно и се надявах "Миньорчетата" да отбележат гол. Никой не заслужава този резултат, но в интерес на истината и нашите не са се напъвали много за него - просто почти всеки удар във вратата влезе. Надявам се да има справедливост за "чуковете" и да им се изпълнят исканията, но просто не беше това начинът. На мен са ми много симпатичен отбор, желая им успех и дано да продължават с добрите си игри.

- minimalism
snakebite написа:Гледам 23 номер Венци Василев от Миньор, е титуляр.. Ивайло Стоянов игра на Арената, Томислав Павлов даже има 3-4 гола в А група, вратарчето има няколко мача в А група. Просто Вангелов е казал че ще играе с играчи от Перник, а не с децата..Защото Венци е 1988 набор, а Ивайло и Томислав са 1991.
Просто вметка...
И за теб ако 94, 95г. не са децаа..