Лудогорец с 2 милиона приходи само от спонсори

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

fen4ica
Контакти:

Re: Лудогорец с 2 милиона приходи само от спонсори

Мнениеот fen4ica » 09 дек 2011 17:07

donpacko написа:Фенчица,недей да даваш коментари по неща които не ги вярвам въобще.Защото и аз съм от Разград и баща ми(обадих му се нарочно да го питам)от миналата година е пенсионер от тоя голям завод със основна заплата от 330 лева ИДВ-95 кинта(това какво е нямам си на идея),и някакви други добавки от 20 лева,ако мислиш че няколко стотинки за нощен труд на час е добре значи мислим различно,сега пиша защото си взела отношение по тия неща.Не те знам дали си карала някога смяна,и той ми каза,че такъв синдикален лидер е нямало който ДА НЕ Е бил на заплата във фабриката,спомня си за една която била задигнала членския внос и изчезнала.За друго нищо позитивно от синдикатите не се сеща да са направили за толкова време.Макар,че го каза,единственото хубаво на фабриката е,че е 8 часа,а да той не е от тия които останаха на работа,и сега си е на село и не го вълнува нищо,но сам той ми сподели,че не е нормално на смени да взема 400 кинта и купони 60,сега като пенсионер да взема 436 лева,има разлика,и о чудо нито еднин месец не му е взет за формитането на пенсията му от както БИОВЕТ е собственик на завода.

Последно давам мнение по този въпрос и спирам. Никъде не твърдя, че парите са много. Казах, че се получават редовно и се спазват всичко законови наредби, както и КТ. Баща ти е щастливец, че е успял да се пенсионира, защото аз, ти и много други хора, които работим в частния сектор и не ни осигуряват на реалната заплата едва ли ще имаме това щастие. По отношение на синдикатите. Баща ти не е запознат в детайли с нещата и не е хубаво да се дават подобни квалификации. "Една която задигнала членския внос"- цитирам те, е пълна лъжа! Няма как да се задигне членски внос, когато той е акумулиран като заеми на ВСК. Именно хората, които бяха съкратени, не си върнаха заемите покриха, се и около 10 човека от общо 500 не успяха да си вземат членския внос. Аз съм вътре в нещата участвах в ревизията и много добре знам за какво става въпрос. Много е лесно да набедиш някой просто ей така за да има виновен! Сега разбирам, че клюките и слуховете са много силен манипулатор, който може да унижи човек до огромна степен без да има и грам вина.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 13 дек 2011 13:22

donpacko написа:Фенчица,недей да даваш коментари по неща които не ги вярвам въобще.Защото и аз съм от Разград и баща ми(обадих му се нарочно да го питам)от миналата година е пенсионер от тоя голям завод със основна заплата от 330 лева ИДВ-95 кинта(това какво е нямам си на идея),и някакви други добавки от 20 лева,ако мислиш че няколко стотинки за нощен труд на час е добре значи мислим различно,сега пиша защото си взела отношение по тия неща.Не те знам дали си карала някога смяна,и той ми каза,че такъв синдикален лидер е нямало който ДА НЕ Е бил на заплата във фабриката,спомня си за една която била задигнала членския внос и изчезнала.За друго нищо позитивно от синдикатите не се сеща да са направили за толкова време.Макар,че го каза,единственото хубаво на фабриката е,че е 8 часа,а да той не е от тия които останаха на работа,и сега си е на село и не го вълнува нищо,но сам той ми сподели,че не е нормално на смени да взема 400 кинта и купони 60,сега като пенсионер да взема 436 лева,има разлика,и о чудо нито еднин месец не му е взет за формитането на пенсията му от както БИОВЕТ е собственик на завода.

Донпраско, паметта на баща ти е много бледа. Не искам да звучи като обида, само да ти кажа, че и аз работих в завода и много добре си спомнян работата на синдикатите защото съм учавствал като председател на звено към един от корпусите. Баш председателите на двата синдиката не бяха на трудови договори към завода а към съответните синдикални организации. Факта, че не можете да разберете какво е ИДВ и т.н. само по себе си говори колко са ви ясни нещата. По отношение на "една която била задигнала членския внос и изчезнала" ще ти кажа, че е поредната спекулация на хорската простотия и примитивност. Един слух и лъжата се разнася...Направо съм потресен. Познавам тази жена и смея да твърдя, че това е най голямата ЛЪЖА, която може някой да сътвори. Истината е съвсем друга, но тук не е мястото да го коментирам.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 дек 2011 00:27

Боже господи започна сега и да се анализират и фирмите на Домусчиев :shock: Написал някой в някакъв сайт как лошо и гадно било в фирмите на Домусчиев и айде народе да го обесим.Много добре го каза едно момче малко по-нагоре.Кой работник е доволен от работодателя си ? И аз не съм доволен от мойте,но работа ми е добра,парите са добри и си седя кротко и това е,защото в края на месеца всичко ще бъде точно ( заплати,осигуровки,копони и т.н. ) Много ме дразни,когато някой прост служител (най-често без никаква квалификация и без елементарни познания по английски ) има претенции към шефовете си какви били,как си разбирали от работа и т.н.Кой каквото си го направи и господ не може да му го направи е казаъл народът.Щом работиш за 400 лв. значи толкова заслужаваш,шефът ти щом работи за 2 хил .лв значи си го е заслужил.

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 14 дек 2011 09:59

dunavfc написа:Боже господи започна сега и да се анализират и фирмите на Домусчиев :shock: Написал някой в някакъв сайт как лошо и гадно било в фирмите на Домусчиев и айде народе да го обесим.Много добре го каза едно момче малко по-нагоре.Кой работник е доволен от работодателя си ? И аз не съм доволен от мойте,но работа ми е добра,парите са добри и си седя кротко и това е,защото в края на месеца всичко ще бъде точно ( заплати,осигуровки,копони и т.н. ) Много ме дразни,когато някой прост служител (най-често без никаква квалификация и без елементарни познания по английски ) има претенции към шефовете си какви били,как си разбирали от работа и т.н.Кой каквото си го направи и господ не може да му го направи е казаъл народът.Щом работиш за 400 лв. значи толкова заслужаваш,шефът ти щом работи за 2 хил .лв значи си го е заслужил.

За жалост хората, които са стъпили на земята са малко! Хубаво е, че все още има хора като теб да мислят и разсъждават трезво! Жив и здрав бъди пич, пожелавам ти много успехи и добро бъдеще!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 12 мар 2012 11:50

много интересни неща изчетох.. :) това за новия спонсор, за догудина си е най-вярно :) има СЛУХ че ще е citigroup (ако това беше държава щеше да е в топ 1о на най-силните икономики) чиста печалба около 2о млрд долара годишно, г-н Домусчиев - член на УС :) има слух също така, че просто използват българия като лесна квота за евро турнирите ( даваш 2о млн ева за база, 2о за футболисти и си сяка година в групите ) а ползата: реклама пред 5оо млн жители по земята ( което си е доста ) да се надяваме че всичко това ще излезе истина и ще ги видим на есен :) а относно БМФ - за миналата година знам че нарпавиха инвестиция от 378 млн в кораби :)

Върни се в “Лудогорец”