Подробно интервю с Георги Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Подробно интервю с Георги Домусчиев

Мнениеот tsonpen » 14 фев 2012 10:22

Има конкретна информация относно срока за завършване на базата и поставяне на осветление на стадиона.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=252937
[center]Изображение[/center]

donpacko
Контакти:

Re: Подробно интервю с Георги Домусчиев

Мнениеот donpacko » 14 фев 2012 11:08

tsonpen-Не знам скоро дали си се разхождал във града да чуеш разни приказки за Биовет.Защото аз работя във един друг подобен завод,но не е на наш работодателя,и там сега се строи нов цех.Но разликата май,ще се окаже,че при нас във зимата никой не работи във цех остъклен със найлони и без парно,щом парното им е спрял през зимата и топлата вода на работниците си вече мога да си представя какъв радетел за всичко хубаво е.Вече почват да стават банални,със тези си изказвания.Мислех,че там дават нормални заплати на работниците си,никога не съм се вълнувал колко вземат,но баща ми там е имал 35 години стаж и миналата година се е пенсионирал при мега голямата заплата от 330 лева,на месец и със някакви добавки скача до 400.Ако мислиш,че това е нормална заплата за фармацефтичен завод добре,върви на работниците му кажи,че ще правят осветление на стадиона и някои такива неща да видим какво ще ти кажат.Имам съученици които бачкат там,като се видим и винаги си говорим,просто истината е съвсем различна,то затова и май няма никоя фирма от Разградско която да им върши някаква работа.Само едно мога да ти кажа,че мой много добър приятел има да взема 5000 лева от лятото за стадиона със единия си камион е изхвърлял пръст.За човек със два камиона това си мисля,че са много пари.Колко много неща се чуват за тях из града,че нямам думи.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 фев 2012 11:47

@donpacko
Не знам защо се обръщаш към мен и то във футболен форум. Аз нямам абсолютно никаква информация, освен, че знам, че фирмите на братя Домусчиеви са най-големият работодател в града, че са изрядни платци и, че строят нов завод. Според мен това, което казваш трябва да се отнесе на друго място където да има кой да сподели друго мнение. 95% от хората, които ще прочетат думите ти тук няма да имат възможност нито да ги проверят, нито да вземат мнение по въпроса.
Аз харесвам Лудогорец както като футболен отбор, така и като бизнес начинание и ми звучи невероятно хората, които организират по перфектен начин съществуването на този отбор да издишат в другия си бизнес.
С мен разговор на тази тема няма да се получи, аз казах почти всичко което имах да казвам по въпроса.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 14 фев 2012 11:54

tsonpen написа:Има конкретна информация относно срока за завършване на базата и поставяне на осветление на стадиона.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=252937

Братле, при социализма, добър или лош, разградлии имаха идеални възможности да развият футбол. Нищо, нищо, доколкото помня, един Петър Колев от Дунав, майстор на спорта, беше някъде от Разградско, но то беше много отдавна. Една североизточна зона, това им беше максимума. Какви бази, какво осветление!
Е, може хората да обичат футбола, но едно е да го обичаш, друго - да го играеш, трето - да си професионален футболист. Просто Разград и района е едно етнически смесено място и като така, идеално за развихряне на съмнителни пари. Земляк съм и ми е жал за хубавите местни хора, в които е пробудена надежда!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 фев 2012 12:14

@g3_ev2
За надеждата няма какво да се съжалява, тя винаги е от полза. Аз не се сещам за някакъв негатив от това, което се случва, освен, че хората си губят повече време да гледат футбол ;)
Разград винаги е имал забележителни спортисти (не толкова във футбола). Сега има някакво движение около това след десетилетия покой.

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 14 фев 2012 20:36

@donpacko
Относно заплатите в "Биовет", те са в порядъка на 550/800лв. в зависимост от позицията.Работата при лоши метео.и битови условия понякога е необходима, с цел завършване на даден производствен, или строителен процес,които не търпи отлагане. Но всичко това е въпрос на ежедневно управление.Относно твоя приятел вярвай ми че той знае много добре, относно отложените плащания.Аз нямам нищо общо с "Биовет"но просто това е положението при капитала.Все пак всеки има въпрос на личен избор,а може би понякога не, Незнам.
Но това не умаловажава ,или въобще няма какво да се сравнява проекта "ЛУДОГОРЕЦ" с "Биовет".Едното е бизнес ,другото за тях е хоби а за Разград и региона Радост,Емоция,Гордост и Самоуважение. Ако го нямаше Проекта Лудогорец щяха да си купят яхта, или нещо друго ,но нямаше да изсипят парите хей така, не защото не могат, а защото всичко е въпрос на Бизнес. А Лудогорец го е имало ,и ще го има винаги!
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Върни се в “Лудогорец”