Още един бразилец в Лудогорец.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokorz

Re: Още един бразилец в Лудогорец.

Мнениеот kokorz » 31 яну 2012 16:15

гражданин от село написа:
tsonpen написа:Мен ме впечатлява професионализма на екипа на Лудогорец когато привличат нови футболисти. Няма предварителни слухове, а заедно с новината идва и първата снимка на момчето и го виждаме облечен вече с екипа на Лудогорец да тренира с другите.

Кой въобще се интересува от вас,та и слухове да се пускат? :lol: :lol: :lol:

Като гледам си заинтересован доста, щом си си направил труда да ни занимаваш със зеления си комплекс.Вместо да се заяждаш излез навън да те поохлади студа и не ни занимавай с мнението си.Не се опитвай да разсъждаваш по въпроси, които не те засягат по някакъв начин!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 яну 2012 16:28

kokorz написа:Като гледам си заинтересован доста, щом си си направил труда да ни занимаваш със зеления си комплекс.Вместо да се заяждаш излез навън да те поохлади студа и не ни занимавай с мнението си.Не се опитвай да разсъждаваш по въпроси, които не те засягат по някакъв начин!

Ти,нещо си се взел много на сериозно,че и акъл раздаваш.Това къде и какво ще пиша не е твоя работа.А това,че никой не се интересува какво става при вас не е заяждане,а факт.И ти вместо да си благодарен,че няко ви обръща внимание,бързаш и него да изгониш. :lol:

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 31 яну 2012 16:39

мен пък си ми е доста интересно Лудогорец правят страхотна селекция за българските стандарти

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 31 яну 2012 16:43

гражданин от село написа:
kokorz написа:Като гледам си заинтересован доста, щом си си направил труда да ни занимаваш със зеления си комплекс.Вместо да се заяждаш излез навън да те поохлади студа и не ни занимавай с мнението си.Не се опитвай да разсъждаваш по въпроси, които не те засягат по някакъв начин!

Ти,нещо си се взел много на сериозно,че и акъл раздаваш.Това къде и какво ще пиша не е твоя работа.А това,че никой не се интересува какво става при вас не е заяждане,а факт.И ти вместо да си благодарен,че няко ви обръща внимание,бързаш и него да изгониш. :lol:[/quote

На сеиозно се взимаш ти, бъркаш адреса.Акъл не раздавам, просто съвет - не давай мнение по въпроси, които не те вълнуват.Няма нужда да цапаш тук.Като не те вълнува Лудогорец не чети статиите.Но явно доста си заинтересован, щом следиш кой коментира написаното тук.Нещо обаче не схаващам - кое било факт.Факт е, само че си комплесар, иначе си умен и схващаш какво имам в предвид.Вместо да плюеш, фъс!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 31 яну 2012 17:04

талантче си е, но вече има достатъчна конкуренция на позицията му, затова предпоалгам ще играе крило - на мястото на Миро Иванов. Мисля, че ще се получи доста интересно, като се вдигне още скоростта :) засега десния фланг с Шоко И Мишо е супер, остава да се стегни и левия и ше има баскетболни резултати ;дддд

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 яну 2012 17:53

kokorz написа:На сеиозно се взимаш ти, бъркаш адреса.Акъл не раздавам, просто съвет - не давай мнение по въпроси, които не те вълнуват.Няма нужда да цапаш тук.Като не те вълнува Лудогорец не чети статиите.Но явно доста си заинтересован, щом следиш кой коментира написаното тук.Нещо обаче не схаващам - кое било факт.Факт е, само че си комплесар, иначе си умен и схващаш какво имам в предвид.Вместо да плюеш, фъс!

Хайде,недавай нещо,което никой не ти е искал.И какво ме интересува и какво не си е моя работа.И непродължавай в същия назидателен тон.Това не е съвет,а предупреждение!

Върни се в “Лудогорец”