Лудогорец ще искат чужди съдии за мачовете с грандовете

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Лудогорец ще искат чужди съдии за мачовете с грандовете

Мнениеот mad forest » 03 окт 2011 20:01

r.h. написа:
mad forest написа:Имаме си един бивш главен редактор на варненски вестник! Не виждам кой друг може да е пуснал това л**но! Заради едно лице дето не знае как да си държи езика зад зъбите, станахме за смях! Домусчиев е редно да се извини!

Радвам се, че има и трезвомислещи фенове на Лудогорец. Определено това не е начина, по който трябва да се реагира. Вместо цяла България да ви симпатизира и да ви подкрепя, с подобни примитивни декларации които бълва вашето ръководство, ще настроят почти всички отбори и фенове срещу вас. Тепърва ще започнат да ви ритат на терена и да ви псуват. Ще го отнесат и вашите фенове. А нито вие, нито футболистите ви ще са виновни.
Все пак успех!

Не написах това,защото искам да се харесам на някой! Просто декларацията е малко ... пресилена! Не ми харесва, но по пътя който сме тръгнали ще има и грешки, нали? За мен лично това поведение е грешка, но това си е лично мое мнение! Относно това, че щели да ни намразят- ако не си забелязъл синята половина от България вече ни мрази, знаеш защо, половината фенове във Варна също...нека да не изреждам! Няма как да биеш наред, да разваляш рахътлъка на "големите" отбори и да очакваме да ни обичат! Никой не очаква това! Относно ритането - не знам повечето ни халфове как не са контузени още? Във Враца Марселиньо без фал почти никой не го спря, а и другите! Успех на Ботев в битката за оцеляване!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 03 окт 2011 23:15

С подобни декларации не само "големите" отбори ( и техните фенове) ще настроите срещу вас. Това е проблема. Но както казваш, това е грешка. Нормално, всеки греши. Дали обаче ръководството ви ще си вземе поука от тази грешка?
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

hristozelenia
Контакти:

Мнениеот hristozelenia » 03 окт 2011 23:34

Защо си мислите, че Дочмусчиев ще пуснеп нещо подобно без да го е одобрил. ЧМе онзи ден на стадиона той хвана и метлата. Домусчиев държи здраво юздите и това ме радва.

hristozelenia
Контакти:

Мнениеот hristozelenia » 03 окт 2011 23:36

Освен това не чакайте другите да ни обичат. Скоро всички ще мразят Лудогорец, защото няма да е боксаова круша. Никой не обича да го бият. МАЧКАЙ РАЗГРАД

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 окт 2011 14:21

http://www.4shared.com/video/7pTmrZbO/12345.html

Всички гледахте мача. Нека ви припомня с това видео!Слушайте внимателно, какво говори коментатора!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 05 окт 2011 18:02

mad forest написа:Относно ритането - не знам повечето ни халфове как не са контузени още? Във Враца Марселиньо без фал почти никой не го спря, а и другите!

fen-fen написа:http://www.4shared.com/video/7pTmrZbO/12345.html

Всички гледахте мача. Нека ви припомня с това видео!Слушайте внимателно, какво говори коментатора!

+1
Чухте ли коментатора? Някои неща просто трябва да бъдат назовавани с техните имена, а не 20 години да се правим че не съществуват, че няма корупция във футбола, че няма натиск над съдии, че няма селски изпълнения по стадионите... Именно заради тези изпълнения в България нямаме футбол, а не защото нямаме талантливи играчи или специалисти...
Та нищо, че отбора е нов за "елитната" ни А група, превантивно трябва да се показва, че няма да бъде примиренчески съгласен да бъде мачкан по каквито и да е причини... Само че нападайки директно съдийската комисия и БФС, Лудогорец си направиха лоша услуга...
Относно тона на декларацията, мисля че той е доста по-мек от бутонките на футболистите на Ботев и струва по-малко, отколкото някой счупен крак на някой футболист на някой "селски" терен... /за които не знаят -вече ни контузиха един футболист за целия сезон в приятелския мач с Локо-то.../
Интересно ми е делегата описал ли е държането на публиката на Ботев и какво наказание ще получат те! Практиката в Европа е да се налагат сериозни наказания за расистки възгласи, както можем на собствен български гръб да усетим след решението на УЕФА за мача България-Англия... Та едно максимално по нормативните уредби на БФС наказание ще бъде съвсем резонно.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 18 ное 2011 16:09

Айде и тез почнаха с претенцийте. Преди левски искаше чужд съдия и след дербито пак бяха недоволни. То няма угодия вече.. С чужд или с наш реши ли се мача да бъде уговорен, все тая..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Лудогорец”