r.h. написа:mad forest написа:Имаме си един бивш главен редактор на варненски вестник! Не виждам кой друг може да е пуснал това л**но! Заради едно лице дето не знае как да си държи езика зад зъбите, станахме за смях! Домусчиев е редно да се извини!
Радвам се, че има и трезвомислещи фенове на Лудогорец. Определено това не е начина, по който трябва да се реагира. Вместо цяла България да ви симпатизира и да ви подкрепя, с подобни примитивни декларации които бълва вашето ръководство, ще настроят почти всички отбори и фенове срещу вас. Тепърва ще започнат да ви ритат на терена и да ви псуват. Ще го отнесат и вашите фенове. А нито вие, нито футболистите ви ще са виновни.
Все пак успех!
Не написах това,защото искам да се харесам на някой! Просто декларацията е малко ... пресилена! Не ми харесва, но по пътя който сме тръгнали ще има и грешки, нали? За мен лично това поведение е грешка, но това си е лично мое мнение! Относно това, че щели да ни намразят- ако не си забелязъл синята половина от България вече ни мрази, знаеш защо, половината фенове във Варна също...нека да не изреждам! Няма как да биеш наред, да разваляш рахътлъка на "големите" отбори и да очакваме да ни обичат! Никой не очаква това! Относно ритането - не знам повечето ни халфове как не са контузени още? Във Враца Марселиньо без фал почти никой не го спря, а и другите! Успех на Ботев в битката за оцеляване!