Лудогорец Разград-всичко за отбора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hazza

Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора

Мнениеот hazza » 07 сеп 2011 19:28

ludogorec написа:
hazza написа:
ludogorec написа:не позна ! - пра пра дядо му е :lol:

Всящност познах .. Дори майката на Петев е счетоводка на една от фирмите на Домусчиев ;)

http://www.livesport.bg/Kiril-Domuschie ... t-1_g_4022

към 8.30 мин ще получиш отговора .
за майка му е друга работа :lol: - нищо общо с роднински връзки както твърдиш и си мн убеден :)

Майката на Петев е сестра на майката на Домусчиев ... и това ли няма нищо общо с роднински втъзскки ? :)
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 сеп 2011 10:05

Абе дори и да е така, Домусчиев да не управлява някакво Държавно дружество, че му търсите сметка?! То си е за него!
YA GUNNERS YA

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 окт 2011 12:34

Лудогорец излиза срещу Монтана за два гола разлика
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е издал заповед ЦСКА още днес да бъде свален от върха, при това убедително. За целта отборът от Делиормана трябва да бие днес убедително гостите от Монтана, което му гарантира завръщане на първото място. Дали това ще стане, можете да видите наживо в "Арена Футбол". Ако Лудогорец победи само с гол разлика, той отново ще оглави класирането, но благодарение на...по-малкото си жълти картони.

За самите футболисти на Лудогорец е важно да финишират зимата на върха. При подобен финал на първия им сезон в елита, ги чакат финансови изненади. България пък ще се изправи пред невижданата сензация в три поредни години отбори извън София да зимуват на върха. В последните два шампионата Литекс ставаше убедителен есенен шампион, като запазваше преднината си и през пролетта. Точно това е целта и в Разград.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”