blue avalanche написа:vaskonti написа:blue avalanche написа:1.Само един "знаен" "негър" от Левски получи български паспорт:Л.Вагнер.Сигурен ли си,че Вагнер е "негър"?
2.Очаквам да ми изброиш "незнайните".
3.Сигурно "спортните интереси на България",свързани с Шоко са огромни,за да се заобиколи т.12.
ПС.Да припомня на разните "отворенячета",че италианският съд ОТКАЗА да даде гражданство на Балотели по-рано от законния срок,за да може да играе за младежите на Италия!!!ВЪПРЕКИ натискът от Италианската федерация!Но-о-о,доколкото разбирам Шоко е нещо повече от Балотели.Направо Балотели на квадрат...
Колко трябва да са изключенията като Вагнер, за да е оправдано гражданството за Шоко?
Доколкото си спомням,Вагнер си беше направил 5-те години престой преди да получи гражданство.Така,че "изключението Вагнер" се състои в...какво?
Ами състои се в това, че получи гражданство преди да направи 5 години. До колкото виждам, той е в България от 2002г, а през 2006 вече е национал. Сега въпросът е дали още от първия си ден тук се брои, че 1 година е минала. Според мен не, ама кой съм аз да казвам как се брои...