Литекс - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mariuskirkov
Контакти:

Re: 10 кръг Литекс - Лудогорец

Мнениеот mariuskirkov » 19 окт 2011 15:32

Бероец съм,но скоро не съм виждал толкова качествен български отбор.Ако така продължи да играе смятам,че това ще е новият извън София -ШАМПИОН ! Точен собственик,треньор обичащ футбола,вярна публика,кокетен стадион и най-важното футболисти които се кефят като играят-без страх,без скрупули с голям футболен заряд.Литекс в момента въобще не може да противопостави нищо за да спре този отбор. Браво на Лудогорец! :lol:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 20 окт 2011 11:34

Аз пък допускам че може и да загубим . И тоя момент ще дойде .. не можем само да побеждаваме. Но на база на резултатите 1:2 е моята прогноза. Дано стане интересен мач , и който е по - добър на терена да победи.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 20 окт 2011 12:29

От сега виждам заглавията по сайтчета, вестничета и прочие медийки, при евентуална (за мен лично невъзможна) загуба на "Лудогорец" в Ловеч: "Феноменален Литекс сваля Лудогорец на земята", "Балонът се спука" и подобни.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 20 окт 2011 13:45

Мача ще е за Литекс, но Любо ако продалжава така да се гаври с отобора по-добре да си ходи, много съм разочарован от него

Потребителски аватар
metalwar
Контакти:

Мнениеот metalwar » 21 окт 2011 08:38

Няма значение резултата важно е да има красив футбол ,толкова е ниско нивото на нашите отбори че няма и повече на къде.То си и личи по успехите на националният ни отбор .Нека да се играе красив футбол и по добрия да победи.
FUCK THIS WORLD-HEAVY METAL WILL NEVER DIE!!!
Изображение

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 21 окт 2011 21:52

Лудогорец играе с ниски пасове по тревата и разчита на бързите флангови играчи. Мисля, че Литекс лесно ще се пригоди към тази игра и ще противодейства успешно. Ще си изиграе мача по учебник. Ако мачът се играе по същество, в което не се съмнявам, в Ловеч не се вземат току така точки. Просто Лудогорец ще получи един показателен урок от шампиона на България. Мача с Монтана и забравен и няма да има нищо общо. Ако с Монтана Любо си правеше експерименти, в понеделник няма да е така. А Литекс знае как играе срещу играещите отбори.

Успех на Литекс!

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 22 окт 2011 08:13

нека по-добрият победи.
Надявам се това да е Лудогорец но същевременно знам че в Ловеч трудно ще победим понеже Литекс няма да играе както срещу Монтана и т.н... хората ще си излезнат със титулярният състав и ще играят надъхано а ние ще играем футбол от това което наблюдавах 9 кръга, така че нека който има повече сили и футболни аргументи да вземе победата.
Призовавам агитката на Литекс за фенска толерантност, аз като част от фен-клуба и основател гарантирам че от нас няма да има обиди към ваша страна, нека се уважаваме!
По някой време мислим да запеем химна, ако случайно ни чуете :) може да го направите и вие..... ако пък е обратното ние със сигурност ще се включим към вас.
Футболният фен пътува изминава стотици километри, студува зимата..... а лятото се поти, раздава се на стадиона в името на любимият си отбор и накрая си тръгва дали натъжен или радостен това вече е въпрос на резултат... но всеки такъв е достоен за уважение!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2011 13:27

Ако мачът се играе е бетонен "Х", но ако има някакви задкулисни спогодби ще е двойка.
Ние в момента не сме добре, защото неразполагаме с добри изпълнители, но пък това не значи, че лесно може да бъдем победи особено в Ловеч, където нямаме загуба не зная от кога.

Йеле ако е готов за мача и същият както вече споделих се играе, то нищо чудно да го вземем.

Пенев трябва да почне в състав:
Вини, И. Миланов, Жос, Итуа, Занев, Йеле, Цветков, Г. Миланов, Том, Янев, Тодоров
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 окт 2011 13:38

Защитата на Литекс лесно допуска голове от началото на първенството,а Лудогорец са на другия полюс.Те са отбора с най-добра защита само 3 гола за 9 кръга,а имат и второто най-добро нападение след ЦСКа с 21 гола. PFC Litex ако мача с играе без уговорки Лудогорец ще го вземе.В много по-добра форма са,а и са по-качествен отбор като цяло.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”