7-ми кръг: Лудогорец - Левски София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Re: 7-ми кръг: Лудогорец - Левски София

Мнениеот ludogorec » 21 сеп 2011 15:17

track.and.field написа:Понеже съм от Русе и искам да отида на мача, за да подрепя Левски, някой знае ли дали , ако отида по-рано ще ме пуснат в сектора за гости ? В смисъл дали ще има билети за гостуващия сектор ? Някой осведомен да помогне, моля. :?

билети няма никъде да се продават преди мача . така че вземай бири и пред тв-то . в краен случай може да отидеш на мач на дунав 2010
лудогорец

Георги Георгиев
Контакти:

Мнениеот Георги Георгиев » 21 сеп 2011 19:24

Момчета неможах да си взема билети някой чувал ли е дали ще има нещо на черно или някой си продава билети те ? Ако имате такава информация пишете

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 сеп 2011 11:01

6000 в зелено , ще е интересно на трибуните
Изображение

Потребителски аватар
nikorz
Контакти:

Мнениеот nikorz » 22 сеп 2011 17:55

Венецуелският нападател на Черно море Хермес Паломино е пред трансфер в отбора на Лудогорец, твърди "Дефакто: ВестникЪт", позовавайки се на човек близък до варненския клуб. Собственикът на новака в елита Кирил Домусчиев е готов да палти 500 000 евро за услугите на тарана.

Във Варна дори се заговори, че Паломино не е играл при загубата на "моряците" с 0:1 от Лудогорец, като част от сделката между двата клуба. Към нападателя интерес има също и от Левски, както и от няколко руски клуба.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 23 сеп 2011 13:09

nikorz написа:Венецуелският нападател на Черно море Хермес Паломино е пред трансфер в отбора на Лудогорец, твърди "Дефакто: ВестникЪт", позовавайки се на човек близък до варненския клуб. Собственикът на новака в елита Кирил Домусчиев е готов да палти 500 000 евро за услугите на тарана.

Във Варна дори се заговори, че Паломино не е играл при загубата на "моряците" с 0:1 от Лудогорец, като част от сделката между двата клуба. Към нападателя интерес има също и от Левски, както и от няколко руски клуба.

Ако го вземете тоя,гаранция че си решавате проблемите в атака ;)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 23 сеп 2011 18:56

1:2 за Сините
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 сеп 2011 15:31

Успех на Лудогорец срещу шопите :!:

Левски играе много по крилата, така че не давайте свободни пространства по двата фланга.
Внимавайте много за ударите отдалеч на Гаджев...тоя го дръжте далеч от наказателното ви поле.
Не му подволявайте да стреля към вратата ви.
Трябва да наложите своята игра :!: Имате страхотна средна линия, и мисля, че срещу слабите и тромави халфове на левски няма да ви е трудно.Отзад не оставяйте непокрити футболисти на съперника.
Трябва да изиграете мача с хладки сърца и пълна концентрация по време на мача.

Няма по-нагла публика от тази на цска и левски...аз няма да се учудя ако левскарите тръгнат да правят ексцесии, особено ако редултата за тях е негативен.Внимавайте от провокациите им :!:

На тях им е трудно да проумеят, че този мач са гости и те не могат да определят правилата.
Как ди им го обясниш на шопите, че няма как на стадиона в Разград, който е за 8 000 човека да им отпуснат на левскарите хиляди като бройка.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 сеп 2011 15:48

Ванко_Ултраса написа:
Левски играе много по крилата, така че не давайте свободни пространства по двата фланга.
Внимавайте много за ударите отдалеч на Гаджев...тоя го дръжте далеч от наказателното ви поле.
Не му подволявайте да стреля към вратата ви.
Трябва да наложите своята игра :!: Имате страхотна средна линия, и мисля, че срещу слабите и тромави халфове на левски няма да ви е трудно.Отзад не оставяйте непокрити футболисти на съперника.
Трябва да изиграете мача с хладки сърца и пълна концентрация по време на мача.

Много хубав съвет им даде. :lol: Ако изпълнят всичко от това, което си написал, със сигурност ще ни бият. Като се замисля, с тези указания може да бъдат победени дори Барса, Реал М, Ман Юн, Челси и т.н. - не трябва да им се оставят празни пространства по крилата, не трябва да им се позволява да бият отдалеч, трябва да се неутрализира халфовата им линия, не трябва да се оставят непокрити техни футболисти и трябва да се запази пълна концентрация. :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 25 сеп 2011 18:04

:shock: Тия Лудогорец щяха вече да са си решили мача, ако съдията не беше решил да спасява Левски. Безспорен втори жълт картон на Милиев - спира нарочно с ръка топка, която отиваше във футболист на Разград. Нищо де, така ще е по-интересно. Много бързо играят Лудогорец - дано да мушнат още някой гол на левскарите.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Върни се в “Лудогорец”