Лудогорец - Локомотив Пловдив (20:00) ТВ 7
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лудогорец - Локомотив Пловдив (20:00) ТВ 7
Аз имам известни съмнения, че ще излезе единицата този мач. Играчи има достатъчно добри за целите, които си е поставил отборът, но според мен няма треньор. Гледах почти всички мачове на Лудогорец от Б група и плашештото не бяха резултатите, а играта, смените и транферите - пълен хоас. Петев мога да го сравня с Гонзо - хубаво е, че има желание и е амбициозен, но от хора като него добри треньори не стават. Лично аз мисля, че много трудно ще вземем точки от грамотни отбори като Черно Море, Берое и Локомотив Пловдив, въпреки че последните изглеждат много упашени щом започнаха с психо-атаките и хленченето. Успех на Лудогорец утре и дано да греша!

irriducibile написа:нещастник, не се обръщах към теб а към дамите в жълто които много разбират от залагания... само не мога да разбера вие живи ли сте и кои сте да говорите кой щял да се крие... нещо много се се превъзбудил а ? я си пии сокчето и се успокой !
Има ли значение към кого се обръщаш ? Всеки си има мнение,най-мразя когато някой е псуван,затова че не е съгласен с общоприетото мнение.Естествено,че феновете на Локомотив ще заложат на двойката,феновете на Лудогорец на 1-цата,а неутралните,всеки както си го усеща.Аз и в една друга тема споделих,че според мене Лудогорец хем ще ви бият,хем ще бъдат по-напред от вас в класирането,ама веднага започнаха псувните към мен,затова че съм си позволил да подценя "гранда" Локо Пд.
Мача е твърда 2ка!Жълтите фенове да не се притесняват за нашите коефиценти,а за това дали някой букмейкър ще отрази мега мача им с Добруджа.Дънете бирите спокойно пичове,бичете си айляка,а утре към 22h всеки ще е наясно с победата на отбора на Пловдив! 

- Марти Камбуров
- Контакти:
Момчета, особено нашите, нека говорим утре! Преди мач знаем кои говорят..
Нека си залагат къщите, утре като се изсипем 600-700 човека и бием с 3 гола да се крият пак по дупките и... форумите..
п.п. относно контролите ще ви кажа само едно: "утрото е най-тъмно преди зазоряване!" Само ЛОКО!!

п.п. относно контролите ще ви кажа само едно: "утрото е най-тъмно преди зазоряване!" Само ЛОКО!!
Последна промяна от Марти Камбуров на 05 авг 2011 18:14, променено общо 1 път.
Любовта е черно-бяла!
- Roger_Federer
- Контакти:
Пичове мача е Х откъдето и да се погледне,поне по мое мнение.Иначе е чудесно,че ще можем да наблюдаваме срещата,ще е супер интересна,а и това ще е откриването на новия сезон.Браво на ТВ7!
Мисля, че телевизионното предаване на срещата е плод на "дългата ръка" на Домусчиев - по този начин иска да откаже и малцината решили се да пътуват до Каварна привърженици на жепейците от екскурзията.
Чудесно е,че срещата ще бъде предавана
Иначе прогнозата ми е победа за Лудогорец

Иначе прогнозата ми е победа за Лудогорец
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Мисля, че обичайните заподозрени ще свалят Лудогорец от облаците още първия кръг и ще се види, че на с купуване на килограм отбор не се прави.
довчера реваха по форумите че искат да го дават по тв , сега що щели да го дават 

лудогорец
1:0 за лудогорец ще е добро начало