Лудогорец Разград-всичко за отбора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора

Мнениеот dxl » 16 яну 2011 21:16

Значи - само да кажа, че откакто се помня съм фен на Левски, но няма как да не харесвам отбора от родния ми град.
Това, което е случва е много хубаво. Вярно, хората дето злобеят, имат право да ни мислят за новия Локо Мездра (например). И въобще от типа отбори, които налива много пари за година-две и потъват, но все пак - тук освен афиширане на амбицийте, се действа по въпроса, не само на приказки. :)

Иначе много се дразня на селско-шопския манталитет (без извинения) в това отношение. Е хубаво, Левски и ЦСКА - ОК, ама нали за да се развива футбола, трябва да има конкуренция... Иначе първенството ни ще е на нивото на 90-те!

Та, две думи само за разбирачите, дето не си правят труда да се поинтересуват - казвате що не бил наливал пари в Спартак Варна, примерно или Пирин и тн. Бъркате, ако смятате, че отбора е без фенове. Отбори без фенове са Славия, Локо Сф. Академик Сф... Мога само да ви кажа, че 10хил. стадион ще е малък за феновете, ако влезем в "А" група.

Колкото до влизането - предполагам няма да имаме проблем (все пак да не бързаме), но с тия футболисти, не вярвам да сме "хита на сезона". Предполагам, ако влезем, ще има повече "трансферни бомби", предвид амбицийте на Домусчиев. Отгоре на това - има много пари. ;)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 17 яну 2011 11:50

Ето какво разкри г-н Домусчиев относно футболното предизвикателство в Разград, което е поел:

„Мога да кажа, че обичам футбола и когато намирам свободно време, гледам по телевизията някои мачове от българското, английското и испанското първенство. Фен съм на ЦСКА и също така ми е болно, когато виждам, че нещата в българския футбол не вървят. Смятам, че има много неща, които тряба да се променят, и на първо място това е добрият мениджмънт. Той ще направи първенствата интересни, ще докара спонсори, ще подобри работата в школите и това ще рефлектира върху качеството на националния отбор. Важна е ролята и на държавата, а талантливи и работливи спортисти и треньори ще има само когато има добър мениджмънт.

Подкрепата за футболния отбор Лудогорец започна преди две години. Първо той не е инвестиция, защото не очаквам да имаме възвръщаемост. Преценихме, че това ще бъде нашият по-съществен принос за обществото в Разград – като инвестираме в местното ни предприятие не само в създаването на нови работни места, но и като подпомогнем над 100 деца, играещи в детско-юношеската школа на града.

Football24.bg
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
SOBTBG
Контакти:

Мнениеот SOBTBG » 17 яну 2011 12:52

"Първо той не е инвестиция, защото не очаквам да имаме възвръщаемост. " - Честито току що се превърнахте в посредствен отбор от типа Монтана. Честно да ви кажа ако президента на любим клуб ми го каже това няма да съм от най-доволните. Освен всичко стискайте палци Титан да не оставят чорбата, щото Домусчиев ще е първия който ще се засили към тях ... Успех в начинанията ще ви бъде нужен ... ;)
Изображение

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 17 яну 2011 13:41

Честито и на теб от мен!Вземи един тъковен речник и в нета го има също и вземи си изясни значението на думата ИНВЕСТИЦИЯ.После ми отговори колко отбора в България имат печлба от техните "инвестиции"в отборите си.
Човека поне си го казва ясно и точно ама няма кой да го разбере.
"Преценихме, че това ще бъде нашият по-съществен принос за обществото в Разград – като инвестираме в местното ни предприятие не само в създаването на нови работни места, но и като подпомогнем над 100 деца, играещи в детско-юношеската школа на града."
И не дей да четеш избирателно!!!!

Parmalat

Официално:Капитанът на Пирин премина в Лудогорец Разград

Мнениеот Parmalat » 17 яну 2011 16:19

Капитанът на Пирин Георги Георгиев е сигурно ново попълнение на Лудогорец. Това съобщиха от клуба пред Football24.bg. Това е поредното ново име в селекцията на Ивайло Петев.

Още днес Георгиев ще се присъедини към лагера на тима си в Сандански.

Преди това Лудогорец привлече в редиците си Атанас Курдов от Ботев, както и Зоран Златковски (Пирин), Емил Михайлов (Академик), Николай Дюлгеров (Славия), Тодор Колев (Славия), Станислав Жеков (Монтана), Венцислав Йорданов (Любимец), Мартин Дечев (ЦСКА), Антонио Павлов (Славия), Михаил Александров (Академик), Шоко (Сантош).

Май Пирин наистина се разпада.Много жалко.Дано все пак отбора се стабилизира.Това е клуб който изкрва най-много таланти заедно с плоедивските отбори. :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 яну 2011 16:23

[center]Официално: Капитанът на Пирин премина в Лудогорец[/center]
Капитанът на Пирин Георги Георгиев е сигурно ново попълнение на Лудогорец. Това съобщиха от клуба пред Football24.bg. Това е поредното ново име в селекцията на Ивайло Петев.

Още днес Георгиев ще се присъедини към лагера на тима си в Сандански.

Преди това Лудогорец привлече в редиците си Атанас Курдов от Ботев, както и Зоран Златковски (Пирин), Емил Михайлов (Академик), Николай Дюлгеров (Славия), Тодор Колев (Славия), Станислав Жеков (Монтана), Венцислав Йорданов (Любимец), Мартин Дечев (ЦСКА), Антонио Павлов (Славия), Михаил Александров (Академик), Шоко (Сантош).

http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107& ... 162&mm=107

Айде и тоя взеха мисля че няма да имат проблеми да се класират в елита ни. :)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Официално:Капитанът на Пирин премина в Лудогорец Разград

Мнениеот PFC Litex » 17 яну 2011 16:28

Не можеш да се откажеш от навика си, отново отваряш тема, при положение, че тази ти я пусна gong/viewtopic.php?f=34&t=70441
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 яну 2011 16:30

PFC Litex написа:Не можеш да се откажеш от навика си, отново отваряш тема, при положение, че тази ти я пусна gong/viewtopic.php?f=34&t=70441

Тази е свързана с Пирин Благоевград и не кой да е играч ги напуска,а капитана им! :roll:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 17 яну 2011 16:40

SOBTBG написа:"Първо той не е инвестиция, защото не очаквам да имаме възвръщаемост. " - Честито току що се превърнахте в посредствен отбор от типа Монтана. Честно да ви кажа ако президента на любим клуб ми го каже това няма да съм от най-доволните. Освен всичко стискайте палци Титан да не оставят чорбата, щото Домусчиев ще е първия който ще се засили към тях ... Успех в начинанията ще ви бъде нужен ... ;)

Виждам, че си фен на Левски (както и аз) - нали чете за финансовата година (2010)? То какви приходи има Левски и Батков пак не може да излезе на печалба... (приходи е едно, печалба е друго). Кво остава отбор от "Б" група да има 100% печалба ли?

В България клубния футбол върви (в никоя посока), заради благодетели - хора, които просто изсипват пари.
Горе-долу, единствените начини за печалба, чрез футбол у нас, са: а) участия в ЕКТ, б) продажба на играчи. Тия спонсори и тн. са просто за закърпване на бюджета.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

hektor54
Контакти:

Мнениеот hektor54 » 17 яну 2011 17:05

тези футболисти са се побъркали за някой лев повече да смени пирин с лудогорец.СМЕШНИЦИ парите не са всичко в този живот

Върни се в “Лудогорец”