Божигол избухна на Герена
Модератори: Модератор ЦСКА, TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Божигол избухна на Герена
След като прокълна едните и клетвата му хвана днес Божи 86 наказа и другите нанизвайки им с убийствена лекота и грациозност 2 гола и победата и 3-те точки отпътуваха от Герена в посока Враца.Евала на този футболен левент.Машала.
Re: Божигол избухна на Герена
Великан !
Обертан само може да си е мечтал да играе в отбори като Ювентус , Парма , Сити или Спортинг !

Обертан само може да си е мечтал да играе в отбори като Ювентус , Парма , Сити или Спортинг !

miro_rz написа:Великан !
Обертан само може да си е мечтал да играе в отбори като Ювентус , Парма , Сити или Спортинг !![]()
![]()
![]()
Тайно се надявам че Обертан днес се е снимал с Божигол и го е молел да му разпише снимката която ще бъде окачена в рамка

Божигол е най-големият!!! Нещо модераторчето в една от темите не беше съгласен с мен, та ме банна, ама карай
. Това няма да ни спре да се прекланяме пред величието на Божинката, няма майтап, наистина си я цъка момчето.

Никога не съм се съмнявал в качествата на Божинов и, противно на популярните твърдения, считам, че двете тежки контузии, които претърпя една след друга, са главна причина за застоя в кариерата му. После сгреши, като се амбицира първо да си върне славата, а после играта, а не обратно, и това беше лошата шега!
Такова отиграване на дълъг, тежък пас и с крак (страничната ножица) и удар с глава на излизане на скорост от дълбочина трудно ще се види от друг в днешния български футбол. Но Валерката много е надобрял и на последен пас! А и се движи много добре по фронта на атаката. Ако Левски знаеха как и можеха да играят с него, още преди години щеше да ги направи шампиони. Спомням си какъв гол вкара на Исландия в тандем с Бербатов, а така също и как успя да разпечата вратата на Словения в един закучен мач - квалификация в София.
За мен е неясно как този българин стои наоколо, а ние плачем, че няма център - нападател в националния отбор?! Човекът явно си връща формата, а тя беше страховита навремето. Грехота е това да не се използва!
Такова отиграване на дълъг, тежък пас и с крак (страничната ножица) и удар с глава на излизане на скорост от дълбочина трудно ще се види от друг в днешния български футбол. Но Валерката много е надобрял и на последен пас! А и се движи много добре по фронта на атаката. Ако Левски знаеха как и можеха да играят с него, още преди години щеше да ги направи шампиони. Спомням си какъв гол вкара на Исландия в тандем с Бербатов, а така също и как успя да разпечата вратата на Словения в един закучен мач - квалификация в София.
За мен е неясно как този българин стои наоколо, а ние плачем, че няма център - нападател в националния отбор?! Човекът явно си връща формата, а тя беше страховита навремето. Грехота е това да не се използва!