Час:18:00
Дата:10.05.2013/петък/
Място:Стадион "Христо Ботев"
гр.ВРАЦА

Модератори: Модератор ЦСКА, TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
tsonpen написа:Много ми се иска да греша в очакването си, че тази среща е платена с трите точки на Славия и да видя, че "Ботев" Враца се бори така, както в домакинствата си срещу Лудогорец и ЦСКА. В този случай "Левски" може и да осъществи кошмара си, който им се размина в мача с Миньор.
И на мен ми се иска да ви опровергаем накрая,както се казва "а дано,ама надали"Deluxx написа:tsonpen написа:Много ми се иска да греша в очакването си, че тази среща е платена с трите точки на Славия и да видя, че "Ботев" Враца се бори така, както в домакинствата си срещу Лудогорец и ЦСКА. В този случай "Левски" може и да осъществи кошмара си, който им се размина в мача с Миньор.
Много ясно, че Ботев ще загуби този мач.... най-твърдата 2-ка в кръга
Deluxx написа:tsonpen написа:Много ми се иска да греша в очакването си, че тази среща е платена с трите точки на Славия и да видя, че "Ботев" Враца се бори така, както в домакинствата си срещу Лудогорец и ЦСКА. В този случай "Левски" може и да осъществи кошмара си, който им се размина в мача с Миньор.
we are the champions написа:Deluxx написа:tsonpen написа:Много ми се иска да греша в очакването си, че тази среща е платена с трите точки на Славия и да видя, че "Ботев" Враца се бори така, както в домакинствата си срещу Лудогорец и ЦСКА. В този случай "Левски" може и да осъществи кошмара си, който им се размина в мача с Миньор.
Ще се хвърлят много здраво защото на тях даже точките са им по важни отколкото на Левски !
we are the champions написа:Deluxx написа:tsonpen написа:Много ми се иска да греша в очакването си, че тази среща е платена с трите точки на Славия и да видя, че "Ботев" Враца се бори така, както в домакинствата си срещу Лудогорец и ЦСКА. В този случай "Левски" може и да осъществи кошмара си, който им се размина в мача с Миньор.
Ще се хвърлят много здраво защото на тях даже точките са им по важни отколкото на Левски !
siniq_fen написа:we are the champions написа:Deluxx написа:tsonpen написа:Много ми се иска да греша в очакването си, че тази среща е платена с трите точки на Славия и да видя, че "Ботев" Враца се бори така, както в домакинствата си срещу Лудогорец и ЦСКА. В този случай "Левски" може и да осъществи кошмара си, който им се размина в мача с Миньор.
По пътя на каква логика?
Аз очаквам да бием, защото просто сме по-силния отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта