Нефтохимик - Ботев Враца |КБ 2-ри мач|

Модератори: Модератор ЦСКА, TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Нефтохимик - Ботев Враца |КБ 2-ри мач|

Мнениеот TEDIMAR99 » 20 ное 2012 13:05

[center]Изображение[/center]
Последна промяна от TEDIMAR99 на 20 ное 2012 18:44, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Нефтохимик - Ботев Враца |КБ 2-ри мач|

Мнениеот mironi88 » 20 ное 2012 13:34

Едно евентуално гостуване на ЦСКА в Бургас би ни напомнило как изглеждаше Лазур, преди да се казва Лазур, затова съм навит "шейховете" да продължат.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 ное 2012 13:39

mironi88 написа:Едно евентуално гостуване на ЦСКА в Бургас би ни напомнило как изглеждаше Лазур, преди да се казва Лазур, затова съм навит "шейховете" да продължат.

[offtopic]Само не знам шейховете за кого ще викат, като те над 80% са цесекари :)[/offtopic]
По темата, единственото, което знам е, че зелен отбор ще продължи. :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 20 ное 2012 13:50

Bourgas написа:
mironi88 написа:Едно евентуално гостуване на ЦСКА в Бургас би ни напомнило как изглеждаше Лазур, преди да се казва Лазур, затова съм навит "шейховете" да продължат.

[offtopic]Само не знам шейховете за кого ще викат, като те над 80% са цесекари :)[/offtopic]

Направо са цесекари. а, вие какви сте? и на кой стадион играете? и чия история ползвате? и чия школа ви дава футболисти? феновете на Нефтохимик са си на Нефтохимик. Един евентуален мач с ЦСКА би бил страхотен подарък за феновете на Нафтата, но аз съм сигурен, че те искат Вас, акулчици!!!
За мача - много труден мач и за двата тима! И стадиона ще бъде зелен, цветът, който му принадлижи!!!!!!!!!!

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 20 ное 2012 13:51

Bourgas написа:

Тогава важното в случая е дали ще продължи зелен отбор с резервни червени или резервни бели екипи!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 ное 2012 13:55

xapdyep написа:
Bourgas написа:

Направо са цесекари. а, вие какви сте? и на кой стадион играете? и чия история ползвате? и чия школа ви дава футболисти? феновете на Нефтохимик са си на Нефтохимик. Един евентуален мач с ЦСКА би бил страхотен подарък за феновете на Нафтата, но аз съм сигурен, че те искат Вас, акулчици!!!
За мача - много труден мач и за двата тима! И стадиона ще бъде зелен, цветът, който му принадлижи!!!!!!!!!!

ПринадлИжи, но не е такъв, темата няма да я разисквам пак, че ми писна на ***. А, че са цесекари, мога да ти дам много примери.

Тогава важното в случая е дали ще продължи зелен отбор с резервни червени или резервни бели екипи!

Еми аз предпочитам да продължат тези, с белите екипи, колкото и странно да звучи. И съм почти сигурен, че акулите в зелено ще помогнат, успех.
[offtopic]Към автора на темата, смени емблемата на Нефтохимик, че те са от 1962 година, май?[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 20 ное 2012 14:15

Аз също искам Нефтохимик да се класира. Какво толкова има за делене , какво толкова има за каране немога и не искам да разбера !!! Не искам да обийдам никого но немойе да има отбори като Калякра , Севлиево , Гоце Делчев , Своге , Светкавица и т.н, а отбори като Спартак Варна , Плевен , Нефтохимик ,Пирин Блг (Ботев Пд и Етър до миналата година ) и т.н да не са в А група. Успех на градските и ако стане така че да се срещнем още др кръг още по хубаво .. или пък да престигнат в Бургас отбори от тъи наречените грандове ще е истински празник за града !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 20 ное 2012 14:20

Бием икономичено 1:0 и чакаме по-интересен съперник.

ПП: Bourgas, точно за това ви говорим. Под акули в зелено мисля, че имаш впредвид Живко, Патев и Мишо. Нататък мисля, че сам може да си отговориш.

TojaRaSaN
Контакти:

Мнениеот TojaRaSaN » 20 ное 2012 14:37

Bourgas - нали не си забравил тези момчета, които ти ги определяш за ""акули"", от коя школа са излезли и да казваш, че те били ""акули"" е много смешно и само заблуждаваш хората, но бургазлии знаят...
в този форум толкова лъжи и невярни неща пишете, че сигурно и вие след публикуване на мнение, като си го прочетете и не си вярвате :mrgreen: :mrgreen:
<N>

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 ное 2012 14:49

Един евентуален мач с ЦСКА би бил страхотен подарък за феновете на Нафтата, но аз съм сигурен, че те искат Вас, акулчици!!!

Хайде пак филми... :mrgreen:
ПС: За мача: Мисля, че Враца имат други приоритети и ще излязат хитро от ситуацията. В тази връзка си мисля, че любезно ще пропуснат борбата за купата и ще насочат вниманието си към първенството...Освен, ако съперниците им от Нафтата нямат същите презумпции.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Ботев Враца”