Ботев Враца - Литекс - 1:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Ботев Враца - Литекс - 1:3 FT

Мнениеот TEDIMAR99 » 02 апр 2012 12:53

[center]02.04.2012 от 15:30 часа[/center]
[center]Изображение[/center]
Ботев (Враца) посреща шампиона Литекс в мач от 22-ия кръг на родната "А" група. Врачани редуват силен със слаб мач и са напълно непредвидими в последните си двубои. Литекс пък е 100-процентов под ръководството на Христо Стоичков. Преди тази среща Ботев се намира на 12-то място в класирането с актив от 18 точки, а Литекс е 5-ти с 44. В предшния кръг врачани победиха изненадващо Миньор в Перник, а Литекс удари Левски с 1:0 у дома.

Под въпрос за врачани ще бъде Росен Ванков, който е с травма, но все пак може и да играе. Аут е вратарят Цветковски, който натрупа 5 жълти картона. В Литекс няма сериозни кадрови проблеми и старши треньорът Христо Стоичков ще може да избира сред най-подготвените си футболисти. Първоначалните прогнози сочат лека победа за "оранжевите", но желанието на Ботев да се отдалечи максимално от опасната зона допълнително ще мотивира играчите на Тони Здравков.

Вероятни състави:

БОТЕВ: Митов, Ант.Петров, Альошев, Савич, Найденов, Балтанов, Валериев, Раденцов, Илиев, Коконов, Костадинов
Резерви: Иванов, Николов, Чалъков, М. Петров, Мирчев, Владинов, Рангелов Треньор Антони Здравков
ЛИТЕКС: Пиргов, Попов, Бодуров, Ил.Миланов, Занев, Йеленкович, Сандриньо, Г.Миланов, Янев, Ваюши, Никасио
Резерви: Александров, Димчев, Божиков, Жос, Иванов, Цветанов, Тодоров
Треньор Христо Стоичков
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Ботев Враца - Литекс А група

Мнениеот marmi52 » 02 апр 2012 13:04

8-)

През годините се убедих, че Гриша Ганчев печели с лекота мачовете си с отбори от съседни и близки области на Ловеч. Нищо не казвам. Нищо не намеквам. Просто Литекс взима своето, когато гостува в Севлиево, Враца, Монтана и т.н.
Днешният мач няма да направи изключение.
Лека победа за Литекс: 0:2

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 02 апр 2012 13:09

Марми, сигурен ли си?
Пресни примери:
2-ри кръг на настоящия сезон- Видима-Раковски- Литекс 1:1
Пролетта на 2010г.- Монтана-Литекс 0:0

И една забележка към статията за мача- Литекс не е стропроцентов под ръководството на Стоичков, имаме и едно равенство с Берое.
Иначе, от мача също очаквам победа, макар и не особено лесна, защото Ботев ще се хвърли здраво в мача, тъй като е застрашен от изпадане. Очаквам обаче да продължим добрата си серия и да се намесим вече твърдо в борбата поне за челните 3 места.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 02 апр 2012 13:16

Пожелавам успех на истинския Ботев :!:

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 02 апр 2012 13:22

0:2
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
стратегът
Контакти:

Мнениеот стратегът » 02 апр 2012 13:26

marmi52 написа:8-)

През годините се убедих, че Гриша Ганчев печели с лекота мачовете си с отбори от съседни и близки области на Ловеч. Нищо не казвам. Нищо не намеквам. Просто Литекс взима своето, когато гостува в Севлиево, Враца, Монтана и т.н.
Днешният мач няма да направи изключение.
Лека победа за Литекс: 0:2

И аз съм на същото мнение , а пък и за Литекс директивата е титлата доколкото знам .

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 02 апр 2012 13:32

Blagoy написа:Марми, сигурен ли си?
Пресни примери:
2-ри кръг на настоящия сезон- Видима-Раковски- Литекс 1:1
Пролетта на 2010г.- Монтана-Литекс 0:0

8-)

Е, разбира се, че има и изключения. Те обикновено се случват, когато на Литекс не им трябват на 100 % трите точки ...
И пак подчертавам - Литекс са далеч по-класният отбор и от Севлиево , и от Монтана, и от Враца ... Затова е нормално да си печелят мачовете срещу тях.
Не търся под вола теле ! ;)

[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 02 апр 2012 13:43

Марми, пак ще те поправя! :) Пролетта на 2010г. на Литекс му бяха повече от необходими трите точки срещу Монтана в борбата за титлата. Не ги взехме обаче. Даже съдията изгони Галато за игра с ръка извън наказателното.

стратегът написа:И аз съм на същото мнение , а пък и за Литекс директивата е титлата доколкото знам .

Оплачи се в Нион и Страсбург! :mrgreen:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 02 апр 2012 13:52

Blagoy написа:Марми, пак ще те поправя! :) Пролетта на 2010г. на Литекс му бяха повече от необходими трите точки срещу Монтана в борбата за титлата. Не ги взехме обаче. Даже съдията изгони Галато за игра с ръка извън наказателното поле.

8-)

Спомням си, че имаше такава изненада. Тогава обаче, ако не ме лъже паметта трети отбор стимулира монтанци да скочат на Литекс ... Мисля, че и теренът беше тежък и затова на Монтана им се получи.
Може и да греша. Пък и никой не казва, че Литекс си печели на 100 % мачовете в региона. Печели ги на 99% ;)
Както вече написах обаче, мисля че днес срещу коравия отбор на Ботев Враца ловчалии няма да имат проблеми. ;)

[/center]

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 02 апр 2012 13:55

стратегът написа:И аз съм на същото мнение , а пък и за Литекс директивата е титлата доколкото знам .
Аз пък мисля че директивата е купата - чрез нея на прага на групите (и двете мисии са по реални от шампионската) :) :)

Върни се в “Ботев Враца”