Дано да излизат повечко такива стари клипове за да се разбиват една по една лъжите на подуенци.
Модератори: Модератор ЦСКА, TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Lakokara4a написа:Е да, така беше.... Пълни стадиони, емоции, играеха майстори! На тоя мач съм бил, както и на много други играни на този стадион. Ако тогавашните футболисти на Ботев играеха сега, щяха да са шампиони при всички случаи. Толкова много е паднало нивото на футбола ни, че не си струва да се говори просто. Уникални кадри, които ме върнаха години назад и макар че не съм врачанин мога да кажа само РЕСПЕКТ!
r.h. написа:Надявам се, че темата няма да продължи в поредния безмислен спор на тема Левски и ЦСКА. Особено на фона на тези хубави кадри, почти пълен стадион (над 20 000 зрители), емоциите, младежките лица на български футболни легенди, красивите голове...
Bumer написа:От Ботев Враца разпознах Илия Вълов и Войнов (този дето го потупаха по рамото като се прибираше към тунела).
Bumer написа:r.h. написа:Надявам се, че темата няма да продължи в поредния безмислен спор на тема Левски и ЦСКА. Особено на фона на тези хубави кадри, почти пълен стадион (над 20 000 зрители), емоциите, младежките лица на български футболни легенди, красивите голове...
Oкей, прав си. Клипчето наистина е уникално. От Ботев Враца разпознах Илия Вълов и Войнов (този дето го потупаха по рамото като се прибираше към тунела). Как се казва този дългокосият нападател от Враца, дето вкара гол и после се усмихваше пред камерата при излизане от терена?!
От Левски естествено бяха по-лесни за разпознаване - Кокала, Гибона, Боби Михайлов, Ники Илиев в ложите, Ламята пред автобуса....Имаше само един с много странна прическа, все едно е с перука - той се появи при прибирането си в автобуса и него не го разпознах.
клубните цветове на Ботев Враца са зелено и червено.В други случай зелено-бяло,червено-бяло.Това е агитката на Ботев за това време.djambaza написа:Тея горе с червените шалове и пишкири пачареевци ли са?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта