Първи отбор се отказва от "А" група

Модератори: Модератор ЦСКА, TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Първи отбор се отказва от "А" група

Мнениеот TEDIMAR99 » 03 юни 2012 13:40

aloha^guy написа:Нека им на тези se*****!! Не заслужават А-група !! САМО ЕТЪР! :evil:

И с какво Етър заслужават да са повече в А група от нас?
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 03 юни 2012 13:43

Първо Етър играе красив футбол - Враца - паркират автобуса пред пеналта (Справка - мача с ЦСКА 2-2)
Второ - незаслуженови вкараха в А-група мин година - съдийски отбор!!! Ние сега влязохме в А-група като бихме всичките с игра (естествено без намесата на съдийското отборче от буркана)
Трето - не се инвестира във вашия отбор - няма как да излязат играчи като Жеков,Стоичков, Петров ;) а в Етър се инвестира (намерен е голям инвеститор)

ПРОБЛЕМ :?: :?: :?: :evil:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 03 юни 2012 13:52

aloha^guy написа:Първо Етър играе красив футбол - Враца - паркират автобуса пред пеналта (Справка - мача с ЦСКА 2-2)
Второ - незаслуженови вкараха в А-група мин година - съдийски отбор!!! Ние сега влязохме в А-група като бихме всичките с игра (естествено без намесата на съдийското отборче от буркана)
Трето - не се инвестира във вашия отбор - няма как да излязат играчи като Жеков,Стоичков, Петров ;) а в Етър се инвестира (намерен е голям инвеститор)

Когато се класирахме за А група бяхме най добри!
Гледай си измисления отбор и не се занимавай с нас!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 03 юни 2012 14:22

aloha^guy написа:Нека им на тези se*****!! Не заслужават А-група !! САМО ЕТЪР! :evil:

Ейй гражданите от Диарбекирспор се обадиха. :mrgreen:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 03 юни 2012 14:24

Червени_шампиони написа:

Ейй гражданите от Диарбекирспор се обадиха. :mrgreen:

Това беше недоразумение :mrgreen: :mrgreen: САМО ЦСКА :) :shock:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 03 юни 2012 14:39

aloha^guy написа:Първо Етър играе красив футбол - Враца - паркират автобуса пред пеналта (Справка - мача с ЦСКА 2-2)

само да попитам кое е съдийското отборче от буркана? стана ми интересно как държавата е в криза, няма пари за болници, училища, дет градини, а има за отбори в а група в най-зле развития регион в ЕС. някой спомена, че общинските отбори, ако ги има трябва да са аматьорски или в най-добрия случай в Б група. трагично е когато закриват болници и даскали стачкуват, да се дават по 1000 лв съдийски такси и пр.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2012 14:56

gin написа:

само да попитам кое е съдийското отборче от буркана? стана ми интересно как държавата е в криза, няма пари за болници, училища, дет градини, а има за отбори в а група в най-зле развития регион в ЕС. някой спомена, че общинските отбори, ако ги има трябва да са аматьорски или в най-добрия случай в Б група. трагично е когато закриват болници и даскали стачкуват, да се дават по 1000 лв съдийски такси и пр.
+111111111111111111
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 03 юни 2012 15:20

Отбора от буркана е Враца -ако не знаеш какво е буркана - провери в интернет!!!
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Мнениеот fcw » 03 юни 2012 15:30

Нищо против половин България,но само погледнете крайното класиране в А група.Там е написано колко трябва да са отборите.Разликата м/у 8-мия и 9-ветия е 15т.-забележете цели 15точки.И това са отбори от една черга.Не говорим,че 8-мия е гранд ,а 9-тия средняк.Там е разковничето-в числата.Нарочно не споменавам имена на отбори-не ме интересуват.И така да обобщим:8-ми отбор Х-51т,9-ти отбор У-36т.Перуката не да ми обикаля за нов мандат ,ами да види класирането и да намали групата.Който вземе лиценз-в ОСМИЦАТА.Хич не ми пука дали левски и цска ще играят.Да играе който МОЖЕ,а не който ТРЯБВА!
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 03 юни 2012 15:42

Абе Етър Диарбекир,що не млъкнеш малко с твоя лилав отбор.Помниш ли ти умнико миналата година,когато се борехме за влизане в А-група как ви бихме насред старата столица? Помниш ли как Ви бихме във Враца,помниш ли как на Ботев му отнеха 6 ( шест) точки от актива,само и само да ви добутат до влизане и пак не можахте да влезете!Ти ще ми говориш за съдийски отбор и тем подобни глупости.Това,че нямаме пари,нямаме,но не значи че сме съдийски отбор от буркана.Това че ходят на дискотека,а ти не ходиш ли?Айде гледайте си турските собственици,точно в деня на Ботев ти ще говориш за отбор,кой къде заслужава!

Върни се в “Ботев Враца”