Георги Илиев - извън футболист на годината?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Георги Илиев - извън футболист на годината?

Мнениеот ogrizko » 17 дек 2011 12:03

Александров Михаил

Бербатов Димитър

Гаджев Владимир

Йовов Христо

Лукаев Васил

Михайлов Николай

Петров Мартин

Петров Стилиян

Попов Ивелин

Янчев Тодор

Това са десетте номинации. И се чудя с какво Михаил Александров, Христо Йовов, Владимир Гаджев, Васил Лукаев и Мартин Петров заслужават повече да са в десетката от капитана на Черно море. Ако да речем за Васил Лукаев има някакво обяснение - наказателен вот... то със сигурност не знам защо другите имат място в десетката, а най-добрият футболист на морето - няма място. Мартин Петров играе ли изобщо? Михаил Александров дори и да играе добре, не е водещата фигура на Лудогорец, която да ги дърпа напред. Христо Йовов и Владимир Гаджев пък къде и те... нито успяха да поведат Левски към шампионска титла, нито да ги представят добре в Европа нито нищо ...все пак ако ще оценяме играчи на Левски нека да е според техните високи цели и амбиции. Докато Жорката Илиев във всеки един мач показва висока класа, голямо желание за игра, постоянно води отбора на Черно море - дори другите да не играят, капинанът ни се бори до последно ....понякога като гледам мачовете на отбора и гледам Жорката си мисля, че и сам войнът е войн.... вкарва и решителни голове на всичкото отгоре. Ами при условие, че показва висок морал, игрови качества, лидерство и т.н. защо няма място в десетката?! То е ясно де.... само защото не е към правилния отбор :!: Да не говорим, че за мен има задължително място в национала, че като гледам какви лекета са само там.... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Re: Георги Илиев - извън футболист на годината?

Мнениеот moras70 » 17 дек 2011 12:17

Приятелю,живеем в България...не свикна ли вече на нагласени номинации....
Варна мрази софия

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 17 дек 2011 12:17

Отдавна тази анкета се прави от гъзоблизци.Само забележи колко бързо излекуваха маясъла на Бербатов от търкане на пейката и той пак е готов да заеме титулярно място сред резервите.Така че приятелю би трябвало да се радваш че не е принизен до тяхното ниво.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 дек 2011 12:24

....принципно съм свикнал, ама на моменти ми писва и не издържам.... иска ми се нещо да се промени :x
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 дек 2011 12:26

То човек ако се дразни за една уникално смешна класация .....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 дек 2011 12:26

Ами и мен ме е яд ,че наш Траян Дянков го няма в номинациите , но като се има предвид кои журналисти гласуват , няма как да има обективно футболно мнение .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 17 дек 2011 12:32

Bartolomej написа:Ами и мен ме е яд ,че наш Траян Дянков го няма в номинациите , но като се има предвид кои журналисти гласуват , няма как да има обективно футболно мнение .

Кои гласуват,да не би онези дето покриха случката с опита за подкуп :).Лично аз мисля,че е много по-заслужил от Гаджев,Йовов,Янчев и Лукаев.Гаджев и Йовов са за други номинации..златни малинки,скунксчета,златни патерици за Янчев
Последна промяна от kufur на 17 дек 2011 12:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 дек 2011 12:33

Тази година всички класации са просто една пародия. Йовов не мога да го търпя в Левски... направи супер слаб сезон, провали ни срещу Спартак Търнава ама ей го на, футболист на година че ми става. Мартин Петров тая година я има десет изиграни мача я не, ама й той се нарежда сред кандидатите. Ами вижте и кво става за треньор на годината - номинирани са Димитър Пенев, който тая година е бил начело на отбор в пет мача, Радостин Стойчев, който провали волейболистите където можа и Станимир Стоилов, който се провали в Кипър и го изгониха оттам, ама и той е сред номинираните, а в същото време в класацията го няма треньора на хита в първенството Лудогорец...пълна пародия!!!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 17 дек 2011 12:33

И кой е Георги Илиев? Играч от 8 мия в България.Айде стига.
П.П.Панчо Евстатиев от Партизан Бучино защо го няма.

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 17 дек 2011 12:34

Ами Манолев е най-добре представящият се наш футболист в чуждо първенство и не е сред номинираните. :shock:

Върни се в “Черно море”