Каруча си тръгва
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Каруча си тръгва
От сигурен източник /човек от отбора/, разбрах че днес или утре Фернандес ще разтрогне договора си с Черно Море по взаимно съгласие. До колкото разбрах, утре следобед лети за Турция на проби, но не знам дали в турски или в друг отбор. Това ме навежда на мисълта, че Малашенкос сигурно ще подпише, защото иначе оставаме само с двама нападатели /след като Кольо все още не гласува доверие на Теодор/.
- Nevertheless
- Контакти:
Re: Каруча си тръгва
Според мен няма да е лошо да му се даде още малко шанс. Имаше проблясъци момчето и показваше желание за игра.
Не останах с впечатлението да е изгонен, явно е получена добра оферта за него. Колкото до желанието за игра, той си го показваше още от първия мач, но въпреки страхотния контрол и пазене на топката който показа си пролича, че вкарването не му е сила, все пак колко пъти изтърва сам срещу вратаря. Другото което ми се струва, че е повлияло на решението на треньорите е, че и Фернандес и Миро са еднотипни нападатели, а място за сравнение между двамата просто няма, Миро е от съвсем друга класа.
След привличането на Какалов и евентуално на латвийския голмайстор, мисля че Каруча почти нямаше да има шанс за изяви на пролет, дано си намери добър отбор има качества, но ги показваше при нас твърде рядко...непостоянен играч е
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕТЕ НО СЛЕД КАТО НА ПЕРИШ И РИКАРДО МЕНИДЖЪРА ИМ УМРЯ ГИ ВЗЕ МЕНИДЖЪРА НА ФЕРНАНДЕС.СЪЩИЯ ТОЗИ АЛЧЕН КАПУТ ИМ РАЗМЪТИ МОЗЪЦИТЕ И ТЕЗИ ДВАМАТА СЕ ПОМИСЛИХА ЗА ГОЛЕМИТЕ ФУТБОЛИСТИ И ПОИСКАХА ПО 20000 ЕВРО.
ЗАТОВА И СЕ НАДЯВАМ И ТРИМАТА МАНГАЛИ ДА СЕ МАХАТ.
ЗАТОВА И СЕ НАДЯВАМ И ТРИМАТА МАНГАЛИ ДА СЕ МАХАТ.
Периш и без това не го виждам да се пребори за титуляр в конкyренцията на Роберт Петров, а при халфовата линия, която разполагаме и Рикардо се очертава резервен вариант, но все пак е хубаво да имат конкyренция.Аве и да си тръгнат нищо фатално, отсъствието им не е ключово за нашият отбор
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

- ticha.ultras
- Контакти:
по-добре никой да не си ходи особено Каручката ме кефеше
Ама щом Кольо е решил - той знае най-добре! Иначе има Малашенокс, Какалов, МАНОЛОВ и Тошко което си е достатъчно. 

- Ticha
- Контакти:
Ако Манолов и Какалов са здрави, Каруча става излишен и няма да може да се пребори за място в отбора, така че ако наистина си заминава му пожелавам успех...
Мелашенокс не е нападател,а десен или централен полузащитник!Това,че бележи много голове за своя пост е едно,но не е нападател.Да се надяваме или да трансферираме някой българин доказан голаджия или.....голяма работа в крайна сметка.Все пак фернандез никога не е бил основна фигура в състава ни,дори беше резерва на МАНЧО в повечето време.Каруча вярно не беше толкова зле като примерно Фабиньо,ама вкара само 4 гола.ТОШКО КОЛЕВ сега може да получи реален шанс за изява,а мисля,че макар и много млад е класа над Каруча и най-важното - наше момче е