толкова не съм се вълнувал на мач от години....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:отварям нова тема, защото мачът определено си заслужаваше... който не е отишъл на стадиона само може да съжалява. направо разпиляхме доростол и само късмета ги спаси от поне двуцифрен резултат. само левия ни бек - ивелин янев отправи 4-5 топовни шута отдалеч, които по чудо не продупчиха мрежата и минаваха леко встрани.... 4-5 топовни шута и на димитър попов.... а щом тези играчи отправиха по 4-5 супер опасни изстрела, просто няма да коментирам другите по колко удари имаха и все опасни... топката летеше между гредите, покрай гол-линията се търкаляше, просто не е истина как контролата свърши при резултат само 1:0 .... за МВП предлагам Ивелин Янев - това момче толкова стабилно игра - непробиваем отвсякъде! някой и да мине през него - веднага го тръшва с прийоми от борбата и кеча![]()
Veso1913 написа:ogrizko написа:отварям нова тема, защото мачът определено си заслужаваше... който не е отишъл на стадиона само може да съжалява. направо разпиляхме доростол и само късмета ги спаси от поне двуцифрен резултат. само левия ни бек - ивелин янев отправи 4-5 топовни шута отдалеч, които по чудо не продупчиха мрежата и минаваха леко встрани.... 4-5 топовни шута и на димитър попов.... а щом тези играчи отправиха по 4-5 супер опасни изстрела, просто няма да коментирам другите по колко удари имаха и все опасни... топката летеше между гредите, покрай гол-линията се търкаляше, просто не е истина как контролата свърши при резултат само 1:0 .... за МВП предлагам Ивелин Янев - това момче толкова стабилно игра - непробиваем отвсякъде! някой и да мине през него - веднага го тръшва с прийоми от борбата и кеча![]()
Абе и аз бях на мача,ама нещо ми се губят тези удари,поне в по голямата си част.А и не разбрах кой е този Димитър Попов.Навярно имаш в предвид Християн Попов.Новият Даниел Димов.Това момче показа присъствие на терена и се забелязваше през цялото време в което игра.Не се изгубии за минутка.Добрата новина е МИТЕВ!!!Ето го човека с доброто центриране.Ето го човека с много добри изпълнения на корнери и пряк свободни удобни за ляв крак.Намерихме си човека!!!Още малко опит и Дончо да сяда на пейката.А и се престави отлично и в дясната зона.Голям талант е това момче и то се изявява така след изключителна тежка контузия подобна на Мировата.А Мечката толкова пъти изтърва човек зад гърба си,че чак се размечтах за Бачев и Тичго.И това срещу отбор от Б група.Направи класически нарушения за жълти картони и изтърва нападатели да останат очи в очи срещу вратаря.Имах много по големи надежди изхождайки от опита който има.Дано греша и влезе в час,но...Мисля си че Капитанов трябва да влиза почти всеки мач за да трупа опит и самочувствие.Нека си играе в центъра,защото всички хубави неща ги направи като навлизаше в тази зона.На крилото-много силои,но неефективен.Когато свърши по голямата част от работата и опре до центрирането-засечка.Но в атака определено има потенциал.Ако Цецо Йотов продължава така,ще се наложи да му се извинявам.Дано не подведе Чечо,защото оставаме на практика без централни защитници.Имам чувството че Симеонов не игра.Така се беше покрил на терена.Но Петков показа израстване.Абе засега имаме потенциал,дано го разкрием в мачовете на истината в 1-ви и 2-ри кръг!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта