Черно море Варна 1:0 Доростол Силистра

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море Варна 1:0 Доростол Силистра

Мнениеот ogrizko » 09 юли 2011 20:15

отварям нова тема, защото мачът определено си заслужаваше... който не е отишъл на стадиона само може да съжалява. направо разпиляхме доростол и само късмета ги спаси от поне двуцифрен резултат. само левия ни бек - ивелин янев отправи 4-5 топовни шута отдалеч, които по чудо не продупчиха мрежата и минаваха леко встрани.... 4-5 топовни шута и на димитър попов.... а щом тези играчи отправиха по 4-5 супер опасни изстрела, просто няма да коментирам другите по колко удари имаха и все опасни... топката летеше между гредите, покрай гол-линията се търкаляше, просто не е истина как контролата свърши при резултат само 1:0 .... за МВП предлагам Ивелин Янев - това момче толкова стабилно игра - непробиваем отвсякъде! някой и да мине през него - веднага го тръшва с прийоми от борбата и кеча :twisted:
толкова не съм се вълнувал на мач от години.... :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Che Guevara
Контакти:

Re: черно море 1:0 доростол силистра

Мнениеот Che Guevara » 09 юли 2011 20:30

Черно море надигра Доростол, но вкара само един .....ха 4-5 от единия 4-5 от другия 100-120 удара от всичките и накрая само един Автогол хахаха вземи изяш един сладолед и се успокой малко а:)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 09 юли 2011 20:38

поздравявам автора за уникалното му чувство за хумор ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 юли 2011 20:55

Абе Янев ми хареса. Като се има предвид трагичния съперник отсреща игра добре. Доростол стигнаха до вратата не повече от 3-4 пъти. Хареса ми и как Паломино се разходи из цялата им защита :lol:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 юли 2011 21:04

ogrizko написа:отварям нова тема, защото мачът определено си заслужаваше... който не е отишъл на стадиона само може да съжалява. направо разпиляхме доростол и само късмета ги спаси от поне двуцифрен резултат. само левия ни бек - ивелин янев отправи 4-5 топовни шута отдалеч, които по чудо не продупчиха мрежата и минаваха леко встрани.... 4-5 топовни шута и на димитър попов.... а щом тези играчи отправиха по 4-5 супер опасни изстрела, просто няма да коментирам другите по колко удари имаха и все опасни... топката летеше между гредите, покрай гол-линията се търкаляше, просто не е истина как контролата свърши при резултат само 1:0 .... за МВП предлагам Ивелин Янев - това момче толкова стабилно игра - непробиваем отвсякъде! някой и да мине през него - веднага го тръшва с прийоми от борбата и кеча :twisted:

Абе и аз бях на мача,ама нещо ми се губят тези удари,поне в по голямата си част.А и не разбрах кой е този Димитър Попов.Навярно имаш в предвид Християн Попов.Новият Даниел Димов.Това момче показа присъствие на терена и се забелязваше през цялото време в което игра.Не се изгубии за минутка.Добрата новина е МИТЕВ!!!Ето го човека с доброто центриране.Ето го човека с много добри изпълнения на корнери и пряк свободни удобни за ляв крак.Намерихме си човека!!!Още малко опит и Дончо да сяда на пейката.А и се престави отлично и в дясната зона.Голям талант е това момче и то се изявява така след изключителна тежка контузия подобна на Мировата.А Мечката толкова пъти изтърва човек зад гърба си,че чак се размечтах за Бачев и Тичго.И това срещу отбор от Б група.Направи класически нарушения за жълти картони и изтърва нападатели да останат очи в очи срещу вратаря.Имах много по големи надежди изхождайки от опита който има.Дано греша и влезе в час,но...Мисля си че Капитанов трябва да влиза почти всеки мач за да трупа опит и самочувствие.Нека си играе в центъра,защото всички хубави неща ги направи като навлизаше в тази зона.На крилото-много силои,но неефективен.Когато свърши по голямата част от работата и опре до центрирането-засечка.Но в атака определено има потенциал.Ако Цецо Йотов продължава така,ще се наложи да му се извинявам.Дано не подведе Чечо,защото оставаме на практика без централни защитници.Имам чувството че Симеонов не игра.Така се беше покрил на терена.Но Петков показа израстване.Абе засега имаме потенциал,дано го разкрием в мачовете на истината в 1-ви и 2-ри кръг!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 юли 2011 21:15

Огризко, остави шегата. На този етап в подготовката резултата не е най-важното. По-важно е всички футболисти да "помиришат" терена. В такава среща няма място за критики, а по-скоро да се видят някои индивидуални качества на новите. Днес най-добро впечатление ми направиха Ратника, ама ние си го знаем де - когато иска си го може, No 19 и най-вече No 29. Това момче има невероятен талант. "Пипа" топката, невероятен пас и хъс за игра. Вярно, че го пуснаха на края, но това хлапе не се спря. Ако продължава така ще бъде един от най-големите след известно време.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юли 2011 21:25

Аз имам малко по-различно мнение.Точно Ив.Янев беше адски неориентиран,ако ще и 20 топовни шута да отправя за мене е важно на първо време да е стабилен в амплоато си на ляв бек.Все едно гледах първите мачове на Алвеша-че топкащи топки не го прескачаха,че грешно заставаше да гърдира и го разминаваха,че се юрваше напред когато атаката не изисква неговото присъствие там и в последвалите контри имаше разходка в неговата зона....Тактически е неграмотен за мене,по-добре от ТоЯго,нооооо
Какво и кои ми се набиха в очите....
Паломино-е,след като го видях наживо мога само да потвърдя-страхотен играч.Изключително движение по терена,жестока преса на всеки съперник,че само той изхака 3-4 пъти десния им бек и му отнемаше топката,широка крачка,добър пас,но завършващия му удар както видяхме не е особено добър.Въпреки това-уцелихме с него.
Веско Марчев - това момче е истинска оса и то жилеща оса.Много бърз и техничен,много рязка смяна на посокота,освен това едакво добре се юрва и по тъча и навътре в терена,беше неудържим първите 45 минути,гони и се бори за всяка топка,в защита също помага.Също трансферен удар,още повече,че поливалентен-и за ляво става,и за центъра-според нуждите,но е класа!
Симеон Симеонов - добре игра,имайки предвид,че без Жоро Илиев и Камазола халфовата линия е доста рехавичка.
Божилката-друго си е да играе зад нападателя,пак интелигентни отигравания и корави удари
Дончо-най-слабия от всички първото полувреме,сам прецака 2-3 чисти гола с неадекватни центрирания,изобщо мога да кажа,че беше класи под нивото на Веско Марчев примерно по другото крило.
Второто полувреме-да видим юношите
Румен Николов-запазва марката си - голяма скорост,хъс и борбеност.
Илиян Капитанов-същото което важи и за Румен важи и тука,но който е гледал видя общата им слабост,която Румен не демострира защото игра в центъра,но Илиян си я показа-никакво центриране,дори в елементарни ситуации следваха анемични и меко казано глупави изпълнения
Тошко-статичен за мене,нищо не показа
Янчо-на бека е много много рисков,бърз е много,но не се позиционира добре,по-лошо,не вижда някак си играта,не може да предвиди какви проблеми ще следват,а с Илиян отпред - просто си върнете мислено една ситуация - центриране пред нашето поле-Янчо се заблеял,зоната му празна,Илиян не се сеща да покрие,покрива свободния нападател едва след като изстреля топовен шут към нашата врата - пак говорим за тектическа неграмотност.
Виктор Митев - аплаузи!Какво показа това момче?Ами,че има ЗЛАТЕН ляв крак.Ебаси статичните изпълнения,3 корнера изпълни и 4-5 фала от по 30 метра дистанция - ВСЯКО центриране на Митев е потенциален гол,всяко завършваше с голова опасност,както другите им куца този компонент,така при Митев е на 6+.Страхотен коз е това,фалц,сила,точност - всичко прави,убеден съм,че от по-близко и голове ще прави,не знам как е след тежката травма,но изпълнител на фалове,корнери,особено пък и с ляв крак-злато.Неслучайно Генов го е задържал заедно с Капитанов,бих казал от видяното,че е доста близко до място на терена.Още нещо-пасовете му са ИДЕЙНИ,вижда играта,мисли и предвижда ситуациите - страхотен талант!
Ратников-3-4 отигравания от класата на Шави,тънки пасове,идеи,поглед над играта,мисъл с 1-2 хода напред...що е такава мърда само не мога да разбера?Мързи го да бяга,яваш яваш ходи по терена...
Цветан Йотов - като го видях каква е скенжда викам-тоя ще се счупи-дург път.Ренде бил?Друг път.Много добре се позиционира и има бъдеще като защитник
Христиан Попов - далече е от класата на Камазола,но подава доста по-добре от Гравесена,който беше много неориентиран
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 09 юли 2011 22:23

Veso1913 написа:
ogrizko написа:отварям нова тема, защото мачът определено си заслужаваше... който не е отишъл на стадиона само може да съжалява. направо разпиляхме доростол и само късмета ги спаси от поне двуцифрен резултат. само левия ни бек - ивелин янев отправи 4-5 топовни шута отдалеч, които по чудо не продупчиха мрежата и минаваха леко встрани.... 4-5 топовни шута и на димитър попов.... а щом тези играчи отправиха по 4-5 супер опасни изстрела, просто няма да коментирам другите по колко удари имаха и все опасни... топката летеше между гредите, покрай гол-линията се търкаляше, просто не е истина как контролата свърши при резултат само 1:0 .... за МВП предлагам Ивелин Янев - това момче толкова стабилно игра - непробиваем отвсякъде! някой и да мине през него - веднага го тръшва с прийоми от борбата и кеча :twisted:

Абе и аз бях на мача,ама нещо ми се губят тези удари,поне в по голямата си част.А и не разбрах кой е този Димитър Попов.Навярно имаш в предвид Християн Попов.Новият Даниел Димов.Това момче показа присъствие на терена и се забелязваше през цялото време в което игра.Не се изгубии за минутка.Добрата новина е МИТЕВ!!!Ето го човека с доброто центриране.Ето го човека с много добри изпълнения на корнери и пряк свободни удобни за ляв крак.Намерихме си човека!!!Още малко опит и Дончо да сяда на пейката.А и се престави отлично и в дясната зона.Голям талант е това момче и то се изявява така след изключителна тежка контузия подобна на Мировата.А Мечката толкова пъти изтърва човек зад гърба си,че чак се размечтах за Бачев и Тичго.И това срещу отбор от Б група.Направи класически нарушения за жълти картони и изтърва нападатели да останат очи в очи срещу вратаря.Имах много по големи надежди изхождайки от опита който има.Дано греша и влезе в час,но...Мисля си че Капитанов трябва да влиза почти всеки мач за да трупа опит и самочувствие.Нека си играе в центъра,защото всички хубави неща ги направи като навлизаше в тази зона.На крилото-много силои,но неефективен.Когато свърши по голямата част от работата и опре до центрирането-засечка.Но в атака определено има потенциал.Ако Цецо Йотов продължава така,ще се наложи да му се извинявам.Дано не подведе Чечо,защото оставаме на практика без централни защитници.Имам чувството че Симеонов не игра.Така се беше покрил на терена.Но Петков показа израстване.Абе засега имаме потенциал,дано го разкрием в мачовете на истината в 1-ви и 2-ри кръг!

Наборе, не така! Двамата с Огризко най-старателно си записвахме всички изпълнения за да опишем по-добре играта за всички неприсъствали. Само един негов пропуск искам да запълня: хора на Варненските момчета беше на много високо ниво!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 09 юли 2011 23:38

Само едно ще кажа - след този мач не може да се дават каквито и да е оценки за дефанзивните играчи. Не е сериозно просто.

Иначе подкрепям идеята Дончо да си почине малко. Божилов се видя колко е смислен без Жоро до себе си. Ратников ... защо го мъчим...защо се мъчи ???

Още малко усилия в селекцията трябват - и нападател до Пантерата, и ляв бек, и централен защитник можем да вземем - но най-вече разиграващ халф. Без Жоро няма кой да изнесе топката ... нямам как да играем все на контри.

Viktor Georgiev
Контакти:

Мнениеот Viktor Georgiev » 09 юли 2011 23:50

Ало,морето аре по-спокойно и срещу кого играхте днес ? По-спокойно я давайте с коментарите.Доростол Силистра,моля ви аз съм от СИЛИСТРА,та ние на първата тренировка за сезона едва събрахме 15-16 футболисти.Мерете се с отбори от вашия калибър.Победихте полу професионален отбор и започнахте с хвалбите.Хайде моля ви по-сериозно !!!

Върни се в “Черно море”