Славия-Черно Море - 0:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Славия-Черно Море - 0:1
Нека не се заблуждаваме от полягането на Видима и от предния цирк с Черноморец.Славия е достатъчно силен и когато иска,по-точно когато Венци каже-играят на кръв.Така ще е срещу нас,няма какво да се лъжем.Наблюдавал съм този отбор немалко и мога да кажа,че имат много силна атака в лицето най-вече на Божов,който е виртуоз в единоборствата и бие от всякакви позиции удари.Друг опасен е крилото им наричано Меси,този дето заби гол на Локо Пд там,много рязък финт има и е крайно опасен.В средата на терена за мене ще имаме голямо предимство - Гравесена-Камазола и Жоро Илиев се сработват все по-добре,те нямат играчи от подобна класа.Защитата им е колеблива,ама наистина много глупави грешки допуска,вратаря и той не е от най-стабилните.Забелязах,че във всичките си мачове досега вторите полувремена Славия е пълен дроб,особено ясно лъсна с Пирин,където орлетата ги попиляха.Струва ми се,че имат лоша подготовка.Важното е да издържим първите 45 минути,ако там в 0:0 ще вземем точка или 3.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Славия-Черно Море
Прав си, че ще ви скочим на кръв, щото иначе Кокала ще си замине
А и имаме да ви връщаме за порязването във Варна . Не си прав обаче, че сме лягали на когото и да е - просто сме слаби и толкова си можем, нямаме нито един свестен мач през пролетта
Определено сте в по-добра форма от нас и се борите за евротурнирите през първенството, така че ще бъде интересен и непредсказуем мач 

Да паднете 1-2 от отбор когото бихме 5-0 миналата седмица не говори особено добре за вас. За слабите мачове си прав, но отстрани изглежда че Славия просто чака финала и гледа да не се напряга много, много. При загубата у дома от уникално слабия Черноморец също бяхте доста беззъби. Това ми дава доста поводи да си мисля, че ще бием 

wolf написа:Да паднете 1-2 от отбор когото бихме 5-0 миналата седмица не говори особено добре за вас. За слабите мачове си прав, но отстрани изглежда че Славия просто чака финала и гледа да не се напряга много, много. При загубата у дома от уникално слабия Черноморец също бяхте доста беззъби. Това ми дава доста поводи да си мисля, че ще бием
остави беззъбието им... важното е ние как играем.... мисля, че ще ги бием 0:2 в момента не са ни мерило Славия.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Няма по-сигурна двойка от този мач и не изхождам от днешния мач с Видима, пред Славия до края има само един мач, този за купата, всички останали ще ги играят колкото да отбиват номера.
Крайно класиране
4. Черно море
5. Локо Пд.
6. Локо Сф.
Крайно класиране
4. Черно море
5. Локо Пд.
6. Локо Сф.

- ChernoMore
- Контакти:
PFC Litex написа:Няма по-сигурна двойка от този мач и не изхождам от днешния мач с Видима, пред Славия до края има само един мач, този за купата, всички останали ще ги играят колкото да отбиват номера.
Крайно класиране
4. Черно море
5. Локо Пд.
6. Локо Сф.
"Чул те Господ" както се казва, успех ви пожелавам на вас, Вие сте ми единствения симпатичен отбор в България (изключвам морето много ясно)
Славия е опасен и непредсказуем отбор. Ако решат да играят, ще е много трудно. По принцип ще си е трудно, защото е гостуване в София, където мишките ни се превръщат в хлебарки. Най-много ме притеснява атаката им, затова не бива да им даваме инициативата. Имат един колоритен защитник в лицето на Басо, стискам палци да е титуляр 
Не съм гледал мачовете им срещу Черноморец и Видима, но на първо четене бих казал, че бургазлии намират себе си полека-лека, а Видима се борят със зъби и нокти за оцеляване. Според мен тезите за "полягане" са малко преувеличени -- белите може и реално да са ги загубили тези два мача без интервенция от страна на бат' Венци. На нас ще ни скочат от първата минута, това е ясно.
Ал.Александров ще бъде ли на линия или контузията му е по-сериозна?

Не съм гледал мачовете им срещу Черноморец и Видима, но на първо четене бих казал, че бургазлии намират себе си полека-лека, а Видима се борят със зъби и нокти за оцеляване. Според мен тезите за "полягане" са малко преувеличени -- белите може и реално да са ги загубили тези два мача без интервенция от страна на бат' Венци. На нас ще ни скочат от първата минута, това е ясно.
Ал.Александров ще бъде ли на линия или контузията му е по-сериозна?
yavorescu написа:Ал.Александров ще бъде ли на линия или контузията му е по-сериозна?
Май става дума за връзки, добрата новина е, че май не са скъсани. Ще видим в Понеделник ще кажат.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- bekono
- Контакти:
Очертава се нова загуба за Славия.
Прогноза: 0:3
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

bekono написа:Очертава се нова загуба за Славия.
Дано да е загуба, но такава прогноза е леко обидна за техните фенове, предвид яловото ни нападение и плахата игра като гости. Аз очаквам 0-1 или 1-2, в най-добрия случай 0-2. Разбира се, това е Славия, и затова всеки друг резултат не би ме изненадал.