Договора на Илко Пиргов с Черно море изтича през лятото!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Договора на Илко Пиргов с Черно море изтича през лятото!!!
Притеснява ме дали ще преподпише или ще смени отбора.Надявам се да остане.Все пак е един от Най-добрите български вратари.
Re: Договора на Илко Пиргов с Черно море изтича през лятото!!!
за Черно море се твърди че ще налага млади момчета от ту на сетне-така поне чета по медиите.Двете възрастови групи 17 и 19 вървят много добре,но не мога да коментирам отделни единици.Пиргов мисля му е време да направи малко парички навън, иначе е много добър вратар.
LEVSKI_FOREVER
Малииии,голяма работа,изтече и отече... 

Не може да се казва за всеки вратар,че е един от най-добрите.Най добрия е вратаря на Литекс
В едно интервю наскоро,Илко каза че във Варна му е много добре,харесва града и иска да остане колкото се може повече.Друг е въпроса,какво мислят босовете.А относно подмладяванет,не мисля че Илко с неговите мисля 23-24 години е престарял за поста на вратаря.Според световните стандарти за поста на голкипъра,Пиргов е още в юношеска възраст.Справка-Ван Дер Сар! 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
За мен Пиргов е в слаба форма... да не казвам бедствена.. и много ама много му куцат излизанията, по-добре да спре да се прави на супермен и да си стои на голлинията като вижда, че е далеч топката и има минимален шанс да не я стигне.... иска ми се да си върне формата от мача срещу ПСВ и наистина да внимава с излизанията, избиванията и т.н. 

Ако продължава със слабите изяви и го сложат на пейката, сигурно няма да иска да остане през лятото, пък и щом не е подписал нов договор, може би мисли и за напускане, Танко Дяков е в същата ситуация, отказал да подпише нов договор, тъй като не му дават по-голяма заплата и има голямо вероятност след края на сезона да напусне, докато при Пиргов няма инфо защо не е подписал нов договор...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Ами с тази вратарска криза в Левски, нищо чудно Батков и Гонзо да направят поредния свободен трансфер към Герена.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
-
- Контакти:
Без да звучи обидно - Илко се намира в най-слабата си форма откакто е в Черно Море.Всеки мач-2 или 3 фатални идентични грешки - неразчетени излизания,оставане под топката,надскочен от нападател?!,избиване право в краката на противниковите играчи и последващи панически мелета отзад.Това са фактите,класен вратар,но в много слаба форма.Впрочем,ако трябва да сме честни освен Илко има и друг играч,който нищо не игра с Локо Пд,все любимци на хората,нооооо твърде много станаха поредицата от слаби мачове и на двамата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Veso1913 написа:В едно интервю наскоро,Илко каза че във Варна му е много добре,харесва града и иска да остане колкото се може повече.Друг е въпроса,какво мислят босовете.А относно подмладяванет,не мисля че Илко с неговите мисля 23-24 години е престарял за поста на вратаря.Според световните стандарти за поста на голкипъра,Пиргов е още в юношеска възраст.Справка-Ван Дер Сар!
+1

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------