Журналисти от френско списание правят филм за Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Журналисти от френско списание правят филм за Черно море

Мнениеот Mourinio » 01 мар 2011 16:14

Журналисти от "Екип Магазин" правят филм за "Черно море"

Журналисти от престижното френско списание "Екип Магазин“ ще заснемат филм за "Черно море“. Те ще установят контакт с пресслужбата на клуба, за да разберат в кои дни ще бъдат допуснати да снимат тренировки. Гостите смятат да си осигурят и кадри от неделния мач с "Локомотив“ (Пд), след като направиха същото и на двубоите в София преди дни. Французите планират филми и за други наши клубове.
Междувременно вчера следобед "моряците“ направиха първа тренировка за седмицата, която бе тонизираща и встъпителна. На нея се разбра, че от двубоя в Благоевград контузени няма.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Re: Журналисти от френско списание правят филм за Черно море

Мнениеот ChernoMore » 01 мар 2011 16:35

Това е добра новина, нека правят повече филми за отборите, пък може след някое друго десетилетие и Българска телевизия да направи филм за някои от нашите отбори !

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 01 мар 2011 17:16

Инфото ти не е то4но!Ето го и истинското: Въпросните журналисти са у нас по покана на вестник "марица"-Пловдив и те са тук за да правят филм,но за целия футбол у нас,като първите им снимки бяха миналия 4етвъртък на срещатата между феновете на Локомотив Пловдив с ръководство и футболисти! Приоритет на Французите ще е именно Пловдивския клуб заради факта,4е поканата е от Пловдивска медия и то4но заради това Франсетата ще снимат и във Варна! Същите ве4е направиха снимки и на съботното дерби на София!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 01 мар 2011 17:28

fire написа:Инфото ти не е то4но!Ето го и истинското: Въпросните журналисти са у нас по покана на вестник "марица"-Пловдив и те са тук за да правят филм,но за целия футбол у нас,като първите им снимки бяха миналия 4етвъртък на срещатата между феновете на Локомотив Пловдив с ръководство и футболисти! Приоритет на Французите ще е именно Пловдивския клуб заради факта,4е поканата е от Пловдивска медия и то4но заради това Франсетата ще снимат и във Варна! Същите ве4е направиха снимки и на съботното дерби на София!

Дай линк, да видим колко е вярно това, което твърдиш, инфотото на новината е от ole-bg.com ...по принцип съм наясно, че пловдивчанин задължително трябва да се изтъкне, че е най най, за това поставям под съмнение инфото ти :mrgreen:

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 01 мар 2011 19:24

Ще е супер да снимат мач,свързан с годишнината на най-стария клуб в България - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА :!:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 01 мар 2011 21:34

Mourinio написа:
fire написа:Инфото ти не е то4но!Ето го и истинското: Въпросните журналисти са у нас по покана на вестник "марица"-Пловдив и те са тук за да правят филм,но за целия футбол у нас,като първите им снимки бяха миналия 4етвъртък на срещатата между феновете на Локомотив Пловдив с ръководство и футболисти! Приоритет на Французите ще е именно Пловдивския клуб заради факта,4е поканата е от Пловдивска медия и то4но заради това Франсетата ще снимат и във Варна! Същите ве4е направиха снимки и на съботното дерби на София!

Дай линк, да видим колко е вярно това, което твърдиш, инфотото на новината е от ole-bg.com ...по принцип съм наясно, че пловдивчанин задължително трябва да се изтъкне, че е най най, за това поставям под съмнение инфото ти :mrgreen:

Не съм писал тези факти за да се заяждам или нещо подобно! Влез в "marica.bg" и се информирай! Плюс това,като Пловдивчанин и Локомотивец имам добри контакти в споменатите институции и инфото ми е директно от човека поканил въпросните журналисти!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 мар 2011 23:01

Mourinio написа:

Така е.Същите бяха при нас миналата седмица.И са тук по наша покана.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 мар 2011 00:48

Добре, както и да е, няма да станете шампиони или по-добри като ви снимат френски журналисти, то в България не виждам какво толкова ще снимат и филми да правят, освен ако не им се плати солидна сума и тогава да има смисъл да си губят времето с нашия футбол :mrgreen:

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 02 мар 2011 12:23

Не че се заяждам, но аз лично не виждам нищо позитивно в една такави визита. ОК, ще дойдат на "Тича" или ще отидат на някой друг стадион в страната, ще гледат 90 мин мач, ще снимат филм. На полувремето ще им се допикае. Къде ще отидат? По-важен е въпросът дали ще отидат там с камерата си и дали ще снимат родните ни кенефи. Ще си купят ли семки, ще си постелят ли вестници на калните и разбити седалки? Ще чакат ли два часа за да минат през тясната врата на входа?

Лошото е, ще са с камери и ще направят супер филм за нашия футбол. Аз лично не съм оптимист. Бабите казват - на свинче звънче! :mrgreen: А ние се радваме, че щели да идват да ни снимат от Франция. Ужас! :mrgreen:
Последна промяна от batty на 04 мар 2011 09:38, променено общо 2 пъти.

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 03 мар 2011 18:34

batty написа:Не че се заяждам, но аз лично не виждам нищо позитивно в една такави визита. ОК, ще дойтад на "Тича" или ще отидат на някой друг стадион в страната, ще гледат 90 мин мач, ще снимат филм. На полувремето ще им се допикае. Къде ще отидат? По-важен е въпросът дали ще отидат там с камерата си и дали ще снимат родните ни кенефи. Ще си купят ли семки, ще си постелят ли вестници на калните и разбити седалки? Ще чакат ли два часа за да минат през тясната врата на входа?

Лошото е, ще са с камери и ще направят супер филм за нашия футбол. Аз лично не съм оптимист. Бабите казват - на свинче звънче! :mrgreen: А ние се радваме, че щели да идват да ни снимат от Франция. Ужас! :mrgreen:

съгласен съм

Върни се в “Черно море”