Гласувайте в анкетата в официалния сайт
http://chernomorepfc.bg/fccm_bg/index_b ... age_title=Новини
Гласувайте в анкетата
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Гласувайте в анкетата
Аз не съм фен на еклерите,ама правилно сте се ориентирали към Алекс 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- pasaden
- Контакти:
ей гларусчета, кви са тия глупости дето си ги пишете във сайта? Цитирам:
Това как го решихте?????
И хич не почвайте да ми обяснявате за Владислав Варна и прочее
Фенове на най-стария футболен клуб у нас, от днес стартира анкетата за играч №1 на моряците за 2008 г.
Това как го решихте?????
100 години символ на Пловдив
UltraBlue написа:Аз не съм фен на еклерите,ама правилно сте се ориентирали към Алекс
И аз не съм фен на говедата,но също се ориентирах към КРИВИЯ

- Ticha
- Контакти:
Аз гласувах за Миро Манолов!
-
- Контакти:
pasaden написа:ей гларусчета, кви са тия глупости дето си ги пишете във сайта? Цитирам:Фенове на най-стария футболен клуб у нас, от днес стартира анкетата за играч №1 на моряците за 2008 г.
Това как го решихте?????
Аве тъпо папагалче, гледай си ти там смешното отборче да не е последно и не се занимавай с истинските отбори, Черно море е най-стария футболен клуб в България колкото и да не може да се набие в птичия ти мозък, ако ще и 200 книги да изнамерите, където пишело, че сте основани и 681 година ме боли хуя, който се е регистрирал пръв се е регистрирал, пък и какво повече да говорим след като Варна за първи път се е появила играта футбол благодарение на това, че Черно море е бил тогава най-важния ни морски път към Европа, правилно е казано ...''Това що не е на море е провинция'' , така че си гледайте там майненското отборче и не ми се правете на велики
pasaden написа:ей гларусчета, кви са тия глупости дето си ги пишете във сайта? Цитирам:Фенове на най-стария футболен клуб у нас, от днес стартира анкетата за играч №1 на моряците за 2008 г.
Това как го решихте?????
Що не си е..ш майчина а??? Папагалче вие пък не ми разправяйте за организираното сдръжение путяф ,то вие това дето сте го направили 1912 каот организация ние още 1909 година го имаме

Жоро Илиев! Един е Жоро Илиев! (ха познайте за кого съм гласувал) 

ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!