От Черно море: Намерихме по-добър от Даниел Димов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 яну 2011 14:28

От Топспорт.бг
Зехиров подписа с "моряците"
Изображение

Черно море доста бързо намери заместник на преминалия в Левски Даниел Димов.

Става въпрос за юношата на ЦСКА Атанас Зехиров. Халфът премина успешно няколко седмични проби, които са убедили треньорът на тима Стефан Генов да го вземе в състава си.

Самият специалист сподели пред журналисти, че Зехиров притежава по-голям потенциал от този на Даниел Димов.

Полузащитникът носи за кратко фланелката на ЦСКА, но така и не се намери място на „Армията".

Айде да ни е честито първото ново попълнение ;) и аз чух доста добри отзиви за него, с техниката бил в пъти по-добър от Димов, а и все пак мисля, че играе по-скоро като плеймейкър, тъй като е офанзивен халф.Успех му пожелавам и дано разкрие потенциала си при нас, както стана с Миро Манолов.
Последна промяна от Mourinio на 04 яну 2011 14:31, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: От Черно море: Намерихме по-добър от Даниел Димов

Мнениеот ogrizko » 04 яну 2011 14:31

Хахахах.... е, като играе като плеймейкър и офанзивен играч... какво му е общото с Димов, че да бъдат сравнявани :mrgreen:
Пък и нито в контроли, нито в нищо е играл още... не е ли рано да се преценява малко :shock:
И още нещо.. сигурно ли е, че е подписал, понеже ми е писнало от измислени новини и предположения :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 яну 2011 14:33

ogrizko написа:Хахахах.... е, като играе като плеймейкър и офанзивен играч... какво му е общото с Димов, че да бъдат сравнявани :mrgreen:
Пък и нито в контроли, нито в нищо е играл още... не е ли рано да се преценява малко :shock:
И още нещо.. сигурно ли е, че е подписал, понеже ми е писнало от измислени новини и предположения :roll:

Сигурно е, иначе и аз мисля, че не могат да се сравнят, тъй като Шабленският е дефанзифен халф, а Зехиров е атакуващ, но пък и заглавието е подвеждащо, Генов заявява, че има по-голям потенциал, а не ги сравнява като халфове, но мисля, че имаме нужда точно от такива играчи, времето ще покаже дали ще се окаже добро попълнение
Последна промяна от Mourinio на 04 яну 2011 14:41, променено общо 3 пъти.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 04 яну 2011 14:38

Момчета не съм запознат с играта на Димов, но според мен Зехиров не е нищо осбенно бавен не е борбен и техниката неможе да се каже че е на кой знае какво ниво за ЦСКА не става ма в морето може да е по добре.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 яну 2011 14:44

zavinagicska написа:Момчета не съм запознат с играта на Димов, но според мен Зехиров не е нищо осбенно бавен не е борбен и техниката неможе да се каже че е на кой знае какво ниво за ЦСКА не става ма в морето може да е по добре.

Ще видим, четох противоречиви мнения, някои вашите фенове твърдят, че е бил най-големия ви талант, трябвало да играе родовно, други се изказват точно като теб, което ми напомня за Миро Манолов докато беше при вас, някои го сравняваха с новия Бербатов, а други, че бил много слаб, пак противореичи мнение, дано стане добър поне колкото Миро Манолов и няма да има проблем 8-)
Последна промяна от Mourinio на 04 яну 2011 14:57, променено общо 1 път.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 04 яну 2011 14:53

Mourinio написа:
zavinagicska написа:Момчета не съм запознат с играта на Димов, но според мен Зехиров не е нищо осбенно бавен не е борбен и техниката неможе да се каже че е на кой знае какво ниво за ЦСКА не става ма в морето може да е по добре.

Ще видим, четох противоречиви мнения, някои вашите фенове тъвдят, че е бил най-големия ви талант, трябвало да играе родовно, други се изказват точно като теб, което ми напомня за Миро Манолов докато беше при вас, някои го сравняваха с новия Бербатов, а други, че бил много слаб, пак противореичи мнение, дано стане добър поне колкото Миро Манолов и няма да има проблем 8-)

Аз Миро го харесвах ма пак един бавничък, но има голяма разлика дали играеш в ЦСКА или Левски и другите отбори трябва психика, а и срещу теб всеки скача малко се затваря и за това не всеки моеже да играе в така наречените грандове и по света е така.Ще ти дам пример с един Борис Хвойнев в Ботев едно време страшен голмайстор доиде при нас и нищо не направи.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 04 яну 2011 15:06

zavinagicska написа:
Mourinio написа:

Ще видим, четох противоречиви мнения, някои вашите фенове тъвдят, че е бил най-големия ви талант, трябвало да играе родовно, други се изказват точно като теб, което ми напомня за Миро Манолов докато беше при вас, някои го сравняваха с новия Бербатов, а други, че бил много слаб, пак противореичи мнение, дано стане добър поне колкото Миро Манолов и няма да има проблем 8-)

Аз Миро го харесвах ма пак един бавничък, но има голяма разлика дали играеш в ЦСКА или Левски и другите отбори трябва психика, а и срещу теб всеки скача малко се затваря и за това не всеки моеже да играе в така наречените грандове и по света е така.Ще ти дам пример с един Борис Хвойнев в Ботев едно време страшен голмайстор доиде при нас и нищо не направи.

+1 Много точно си го написал !

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 яну 2011 15:10

В Румъния наричат Атанас Зехиров "новия Торес", футболистът впечатлен от съседите

В Румъния сравняват младия Атанас Зехиров с Фернандо Торес. Според информациите най-титулуваният отбор в страната Стяуа ще вземе, след Бибишков, и още един българин в състава си.

Това твърди в свой материал румънската телевизия GSPTV, която е измъкнала няколко кратки изречения от младия играч след вчерашната контрола със Стяуа (2:1).

Интересното е обаче, че колегите от северната ни съседка смятат, че футболистът има стил на игра, подобен на Фернандо Торес. Всъщност обаче, може би става дума за грешна информация, тъй като неотдавна кондиционният треньор на „армейците” Хесус Паредес заяви, че Александър Тонев, а не Зехиров, има стил на игра като испанския си колега и може да стане като него някой ден.

„Българският Фернандо Торес” знаел за интереса към него, но искал все още да коментира нищо и очаквал шефовете на двата клуба да се разберат.

Зехиров казва, че не познава сегашните играчи на Стяуа, но си спомня с удоволствие Флорентин Петре. „Той е много добър играч, но аз знам, че всички футболисти на тима са много добри. Бях впечатлен от участието на тима в Шампионската лига”, казва вдъхновен българинът.

През миналия сезон Атанас Зехиров изигра пет мача, в три от които влезе като резерва и два пъти бе сменен в средата на втората част. Играчът вкара и един гол - в последния кръг срещу Локо (Мездра). Новият треньор на "армейците" Любо Пенев залагаше много на младока в последните месеци.

взели сме Торес :mrgreen:

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 04 яну 2011 15:13

Mourinio написа:
В Румъния наричат Атанас Зехиров "новия Торес", футболистът впечатлен от съседите

В Румъния сравняват младия Атанас Зехиров с Фернандо Торес. Според информациите най-титулуваният отбор в страната Стяуа ще вземе, след Бибишков, и още един българин в състава си.

Това твърди в свой материал румънската телевизия GSPTV, която е измъкнала няколко кратки изречения от младия играч след вчерашната контрола със Стяуа (2:1).

Интересното е обаче, че колегите от северната ни съседка смятат, че футболистът има стил на игра, подобен на Фернандо Торес. Всъщност обаче, може би става дума за грешна информация, тъй като неотдавна кондиционният треньор на „армейците” Хесус Паредес заяви, че Александър Тонев, а не Зехиров, има стил на игра като испанския си колега и може да стане като него някой ден.

„Българският Фернандо Торес” знаел за интереса към него, но искал все още да коментира нищо и очаквал шефовете на двата клуба да се разберат.

Зехиров казва, че не познава сегашните играчи на Стяуа, но си спомня с удоволствие Флорентин Петре. „Той е много добър играч, но аз знам, че всички футболисти на тима са много добри. Бях впечатлен от участието на тима в Шампионската лига”, казва вдъхновен българинът.

През миналия сезон Атанас Зехиров изигра пет мача, в три от които влезе като резерва и два пъти бе сменен в средата на втората част. Играчът вкара и един гол - в последния кръг срещу Локо (Мездра). Новият треньор на "армейците" Любо Пенев залагаше много на младока в последните месеци.

взели сме Торес :mrgreen:

Бъркаш с Александър Тонев въпреки, че и той няма общо с Торес де. ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 яну 2011 15:17

zavinagicska написа:
Mourinio написа:

Просто натиска от феновете там е по-голям, някой направи ли 1-2 слаби мача ако ще да е ваша юноша от дете, ще започнат с псувните, докато в другите отбори го няма този натиск и играчите са освободени от напрежение и успяват да разкриват потенциала си, така че това не ги прави слаби играчи ако при вас не се представят добре, а след това в други отбори има коренна промяна, Миро Манолов например последните 2 сезона израстна много, в началото се представяше слабо както при вас, също така далеч съм от мисълта, че Миро Манолов е бавен, освен ако не го сравняваш с бързината на Гарет Бейл

Върни се в “Черно море”