ТИМ сурвакаха футболистите на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

ТИМ сурвакаха футболистите на Черно море

Мнениеот Mourinio » 01 яну 2011 02:15

Празнични глоби в Черно море

От Топспорт.бг
Варненци получиха с 30 % по-малко

Футболистите на Черно море получиха тесла от шефовете вместо коледни подаръци в последните дни на годината. Играчите на моряците останаха крайно изненадани от месечните си възнаграждения. Всички те се надявали от ръководството да им отпуснат премии по празниците, но се втрещели, като разбрали, че всъщност заплатите им са орязани с по 30 процента, пише "Тема Спорт".

Интересното е, че подобни глоби управата на варненци налага на футболистите си за трети път през този сезон. Първите две бяха след загубите от Локо (в Пловдив с 0:2), а третата - след резила 0:4 от Калиакра в Каварна. Състезателите на "зелено-белите" са бесни от поредната санкция. Повечето от тях обаче възнамеряват да я преглътнат и се надяват, че поне в идните месеци ще си взимат възнагражденията в пълния размер.

Моряците стартират на 10 януари зимната си подготовка. Две седмици те ще наблягат на физически натоварвания, а на родна земя ще играят контроли със Светкавица (25 януари), Несебър (28 януари) и Черноморец (31 януари). От 2 февруари те заминават, за още 14 дни в Анталия, а на 18 февруари е последният им спаринг - срещу Черноморец Балчик в Албена.

Малка им е била сурвачката, следващият път да се стягат да не бъдат оставани и beз по-голям процент ot заплатите или направо да бъдат изгонени

ЧЕСТИТА НОВА 2011 НА ВСИЧКИ МОРЯЦИ 8-) ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДАНО 2011 Е ПО-УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ И ЗА ЧЕРНО МОРЕ И БЪРЗО ИЗТРЕЗНЯВАНЕ :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: ТИМ сурвакаха футболистите на Черно море

Мнениеот Кролик » 01 яну 2011 09:45

Mourinio написа:
Празнични глоби в Черно море

От Топспорт.бг
Варненци получиха с 30 % по-малко

.... Състезателите на "зелено-белите" са бесни от поредната санкция. Повечето от тях обаче възнамеряват да я преглътнат и се надяват, че поне в идните месеци ще си взимат възнагражденията в пълния размер ...

Милите, били бесни :geek: А ние не бяхме ли бесни като ни изложиха в Монтана и Каварна ? Прав си Моу, малко им е ! Да се радват че ТИМ не са ги осурвакали с по една щанга.

Честита Нова Година ! Да сме живи и здрави, да се радваме на юношите тази пролет ! Айде Моряци :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 яну 2011 11:53

ЧНГ и от мен моряци.Изпитах истинско облекчение,когато часовника удари 12 и преминахме в 2011,проклетата 2010 беше една от най-гнусните и неприятни години за нашия клуб.Но беше такава,заради играчите,които с или без треньор,с или без шеф трябваше да бият в Каварна на онзи 1/4 финал,а после погромите и резилите?Сурвачката в била дори твърде щедра,аз ако бях шеф щяха да получат минималната работна заплата,280 лева,а можеше дори и това да не получат.Били бесни?А колко бях бесен аз след някои мачове?В идните месеци трябва да са орязани с по 50% всички пари и да ги вземат накуп накрая,но само ако изпълнят целта си - т.е. Черно Море е класиран в ЕКТ.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenboy91
Контакти:

Мнениеот greenboy91 » 01 яну 2011 14:42

ShooterMan написа:ЧНГ и от мен моряци.Изпитах истинско облекчение,когато часовника удари 12 и преминахме в 2011,проклетата 2010 беше една от най-гнусните и неприятни години за нашия клуб.Но беше такава,заради играчите,които с или без треньор,с или без шеф трябваше да бият в Каварна на онзи 1/4 финал,а после погромите и резилите?Сурвачката в била дори твърде щедра,аз ако бях шеф щяха да получат минималната работна заплата,280 лева,а можеше дори и това да не получат.Били бесни?А колко бях бесен аз след някои мачове?В идните месеци трябва да са орязани с по 50% всички пари и да ги вземат накуп накрая,но само ако изпълнят целта си - т.е. Черно Море е класиран в ЕКТ.

+1
„Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски." Даниел Димов, футболист – такъв как може да ти липсва

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 01 яну 2011 16:22

Малко им е,след излагациите в Каварна и Монтана без пари трябваше да останат.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 яну 2011 21:50

Май не е станало много ясно каква точно е ситуацията.... истината е, че парите ще бъдат дарени, за да зарадват децата от домовете за нуждаещи се деца и хора ...футболистите безвъзмездно са предоставили 30% от заплатите си като са разбрали как ще бъдат използвани парите. Дори са искали да дадат 50% от заплатите си, но от ръководството категорично са отказали и са решили те да поемат останалите 20% ....много благородна наистина, евала на футболистите, евала и на ръководителите :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 яну 2011 21:51

Дори не съм сигурен дали 30% от трансфера на Димов няма да имат същото предназначение... но това са по-скоро слухове вече :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 яну 2011 23:58

ogrizko написа:Май не е станало много ясно каква точно е ситуацията.... истината е, че парите ще бъдат дарени, за да зарадват децата от домовете за нуждаещи се деца и хора ...футболистите безвъзмездно са предоставили 30% от заплатите си като са разбрали как ще бъдат използвани парите. Дори са искали да дадат 50% от заплатите си, но от ръководството категорично са отказали и са решили те да поемат останалите 20% ....много благородна наистина, евала на футболистите, евала и на ръководителите :twisted: :twisted:

Ако това е истина - поклон. Ама защо нещо не ми се вярва? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 02 яну 2011 01:19

Не вярвам.А и благотворителност не се прави,за да се хвалят с нея.Познавам много хора с далеч по-малко пари които редовно дават за благотворителност и не се хвалят с това.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 яну 2011 01:43

Не съм чул никой да се хвали от тях с това.Инфото стигна до нас от Огризко,аз от него научих,че глобите са отишли за дарения,както и 30% от шабленските пари
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”