ТВ Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

ТВ Черно море

Мнениеот ogrizko » 24 ное 2010 12:52

Тия дни ме връхлетя идеята за клубна телевизия ...дали такова нещо е възможно да се случи при нас? :roll:

Къде ще чакаме ПОРБГ да се преименува на БТВ СПОРТ и да чакаме да ни предават мачовете, една ТВ Черно море ми се вижда много по-добър вариант! Ще пътуват клубните журналисти и оператори с отбора и ще снимат всички мачове, ще правят репортажи, ще вземат интервюта от футболистите и треньорите и ще ги излъчват по клубната телевизия. Хем ще ги въртят през цялата седмица и така всеки може да си намери удобно време да ги види и чуе. Освен това няма да се чудим дали ще има 26 секунден репортаж като например за мача в Монтана, или няма да има.... щото аз честно казано по едно време си мислех, че никъде няма да видя гола на Ратников :evil: Ще пукаме някакви стари мачове да си припомним на Черно море... може инервюта с бивши величия на отбора. Може да се правят репортажи и за младежките формации и да ни запознават с младите момчета, които ще влизат тепърва в отбора. Лично аз като си мислех за една клубна телевизия и доста се ентусиазирах :oops:

Като ще привличаме Аарон Винтер за треньор, ще привличаме класни футболисти и ще правим супер отбор... а се очаква все пак и стадиона да се довърши... не е ли време да се модернизираме малко и да си направим една клубна телевизия както има такива на запад? Хем ще може поне по нея да дават официални изявления отговорните лица в отбора и няма да стоим на сухо и да се чудим за всяко нещо верно ли е или не е верно.... какво мислите, моряци ? :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ТВ Черно море

Мнениеот wolf » 24 ное 2010 12:57

Дори локална ще има достатъчно интерес не се притеснявай. Никой не е казал, че става въпрос за телевизия от национален мащаб.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 ное 2010 13:01

Да, говоря за локална телевизия. Никакъв смисъл няма да се прави в национален мащаб. Но може да се направи сайт на отбора и там да върви и телевизията... за моряците, които са извън града или извън България. Но си мисля, че като се направи една такава телевизия и получаваме повече сведения, ще можем още повече да се обединим около отбора и да го подкрепяме :!:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 24 ное 2010 13:02

Колега, идеята е много добра, но си мисля, че не е толкова простоосъществима. Първо, за да се записва мача трябва да се плаща задължително на ТВ, която е закупила пълните права. Второ, трябва средства, база, екип и ми се струва, че не е толкова лесно да се запълни ежедневна програма от 6 часа да речем. Като се поразровиш, ще видиш, че не са толкова много отборите в Европа, които си позволяват такава екстра. Най-малкото трябва да има доста голяма клубна маса и зрители, че да има някаква частична възвръщаемост на средствата от реклами за да се направи поне опит.
Това е моето мнение, но мисля, че поне в следващите 4-5 г няма да има отбор в БГ, който да си позволи такова разточителство.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 ное 2010 13:19

Нали се сещате, че това което искате е свързано с много пари. Не мисля, че има клуб в България който да може да си позволи такова нещо. Не че искам да се заяждам, но това за 70-те процента е малко пресилено. Не забравяй, че във Варна има фенове и на ЦСКА, Левски, Спартак. А за ЦСКА и Левски. Ами тия отбори са икони на българския футбол. Имат фенове във всички части на България.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 24 ное 2010 13:23

идеята е хубава,но незнам има ли кой да я осъществи :)
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 ное 2010 13:29

Има и друго. Дори и ТИМ да се навият да направят това, правата за мачовете на всички отбори от А група са собственост на ПРОБГ в момента. А след тях ще са на тоя който дава мачовете пряко. Което автоматично ще значи, че въпросната телевизия ще има право на 90 секунди за да покаже мача. И още нещо. В момента има телевизия Черно море. И име ще трябва да си измисляте. ;)

Изображение
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
nabokos
Контакти:

Мнениеот nabokos » 24 ное 2010 13:31

Hristos написа:идеята е хубава,но незнам има ли кой да я осъществи :)

Само мераклии да има!
Ние вече направихме опит макар и аматьорски. Интернет телевизията е единствения вариант за канарите по света ;) Обаче за сметка на това се радва на голям интерес!
http://bultras.com/tv/

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 ное 2010 13:31

cristely написа:Колега, идеята е много добра, но си мисля, че не е толкова простоосъществима. Първо, за да се записва мача трябва да се плаща задължително на ТВ, която е закупила пълните права. Второ, трябва средства, база, екип и ми се струва, че не е толкова лесно да се запълни ежедневна програма от 6 часа да речем. Като се поразровиш, ще видиш, че не са толкова много отборите в Европа, които си позволяват такава екстра. Най-малкото трябва да има доста голяма клубна маса и зрители, че да има някаква частична възвръщаемост на средствата от реклами за да се направи поне опит.
Това е моето мнение, но мисля, че поне в следващите 4-5 г няма да има отбор в БГ, който да си позволи такова разточителство.

Значи може да се направи някаква договорка да се приспадне нещо от цената, която плащат за правата върху мачовете на Черно море... нали в крайна сметка и ние получаваме приходи от парите, които те дават. Пък и едва ли ще е чак такъв проблем... по клубната няма да се предават директно мачове, а ще се дават на запис и т.н. Пък и по клубната ще се дават само мачовете на Черно море, така че едва ли ще удари чак толкова рейтинга на националната телевизия, която е взела правата ..или поне така си мисля, че може да се постигне договорка :roll:
Или пък сега се сетих, че то във Варна си има телевизия Черно море... дали няма как да им се предложи да се вмъкне клубния канал в програмната им схема... примерно 2-3 часа на вечер, като им ползваме тяхната база... ако е наистина толкова трудно да си осигурим наша? :roll:
Иначе идеята с клубна ТВ я давам, щото смятам, че не сме от най-закъсалите отбори в България и ако има достатъчно желание ми се струва, че може да се осъществи тази идея... що всичко европейско трябва да го внасят Черноморец Бургас :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 ное 2010 13:37

То тая телевизия не е задължително да предава директно мачовете от първенството, може да е просто за новини, интервюта, да кани футболисти и да им задава въпроси, да предава на живо някои от контролите, да дава кадри от тренировки, мнения на фенове, МАЧОВЕ НА ДЮШ и т.н. не е наложително е да има такава телевизия, за да предава мачове от А група, има си стадион, който иска отива там и гледа мача!Ще пуска мачове на запис от първенството и толкова
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”