Ще бъде ли върнат Денчев на пейката за сметка на Пиргов?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Ще бъде ли върнат Денчев на пейката за сметка на Пиргов?
На Петър Денчев трябва да му се даде шанс след силните изяви, Пиргов пази дълго време и според мен ще е грешка отново Денчев да е резерва, не че Пиргов е слаб. Вие какво мислите, кой искате да е титуляр?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Re: Ще бъде ли върнат Денчев на пейката за сметка на Пиргов?
Разбира се че трябва да де даде шанс на Денчев..приятно ме изненада чесно казано..Не че Пиргов е слаб както казваш просто малко да се стегне.Обаче това според мен не е важно в момента и двамата са добри..
- thehellriser
- Контакти:
Mourinio написа:На Петър Денчев трябва да му се даде шанс след силните изяви, Пиргов пази дълго време и според мен ще е грешка отново Денчев да е резерва, не че Пиргов е слаб. Вие какво мислите, кой искате да е титуляр?
Денчев Титуляр.... Въпреки, че последните мачове му напълниха кошницата момчето пази добре и не е виновен за слабото представяне на защитата.....
И моето мнение е, че Пиргов трябва да си почине малко.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Конкуренцията ражда качеството, нека Денчев поиграе малко за да нахъса още повече Пиргов. Хубаво е да имаш равностойни играчи на един пост. Все пак в "дербитата" (макар че в този момент всеки мач е дерби) бих заложил на Пиргов като играч с много по-голям опит.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
зеления написа:И моето мнение е, че Пиргов трябва да си почине малко.
Има едно изказване на Пиргов след въпрос на журналист,дали би се върнал на Армията.Отговора бе,че до Нова година със сигурност-НЕ!А след това,думата имали шефовете.Как е,навява ли на размисъл?А това че зависи от шефовете,дали не е сигнална лампа че не всичко е наред?
Да отиде в ЦСКА, защото тук нищо не е наред, а там са цъфнали и вързали? Съмнявам се.
- Ron Jeremy
- Контакти:
thehellriser написа:Mourinio написа:На Петър Денчев трябва да му се даде шанс след силните изяви, Пиргов пази дълго време и според мен ще е грешка отново Денчев да е резерва, не че Пиргов е слаб. Вие какво мислите, кой искате да е титуляр?
Денчев Титуляр.... Въпреки, че последните мачове му напълниха кошницата момчето пази добре и не е виновен за слабото представяне на защитата.....
+1 нужни са двама равностойни вратари , ако видях нещо положително в Каварна това бе Денчев
ex Popeye
момчето се стара на 21 години е дузпа хвана след 3гол ги псуваше а след 4тия незнаеше къде е след мача както и вчера е плакал!!! това момче умира за нас да му се даде шанс, въпреки че пиргата е добър 50% от головете в нашата врата тоя сезон са негови!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
-
- Контакти:
Май бързо забравихте, кой е Илко Пиргов и как му скандирахме името преди няколко кръга. А това как го гласяхме за национал ?! Феновете на другите отбори ще ни се смеят и с право ! Какво впечатление Ви е направил Денчев ?!? ИЛКО Е НАШИЯТ ВРАТАР !