БРАВО НА МОРЯЦИТЕ!!!!!!
Още една важна победа!
Честито на всички!
Славия - Черно море 0-2
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Славия - Черно море 0-2
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
- Ticha
- Контакти:
Re: Славия - Черно море 0-2
Браво момчета! Тука вече мога да кажа, че ви простихме за загубата от Беласица. Много съм доволен от играта! Признавам, че в началото не бях от феновете на Кольо Спасов,но сега искам да му се извиня. НАПРЕД МОРЯЦИИИ! 

- slavistite
БРАВО НА ВАС , ПОРЕДНИЯ СРАМ ЗА НАС
Ticha написа:Браво момчета! Тука вече мога да кажа, че ви простихме за загубата от Беласица. Много съм доволен от играта! Признавам, че в началото не бях от феновете на Кольо Спасов,но сега искам да му се извиня. НАПРЕД МОРЯЦИИИ!
Кольо показа, че може да води отбора напред... явно успяра да нахъса момчетата... Черно Море вече не е малкото отборче отпреди няколко години и мисля, че отдавна всички са го разбрали. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА МОМЧЕТА!!! НОСИТЕ НИ МНОГО РАДОСТ!!!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
BRAVO MORQCI !!! O4EVADNO E ZA VSI4KI,4E V MOMENTA 4ERNO MORE SA NAI-STOINOSTNIQ OTBOR V BG.
- Ticha
- Контакти:
Morqk написа:Ticha написа:Браво момчета! Тука вече мога да кажа, че ви простихме за загубата от Беласица. Много съм доволен от играта! Признавам, че в началото не бях от феновете на Кольо Спасов,но сега искам да му се извиня. НАПРЕД МОРЯЦИИИ!
Кольо показа, че може да води отбора напред... явно успяра да нахъса момчетата... Черно Море вече не е малкото отборче отпреди няколко години и мисля, че отдавна всички са го разбрали. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА МОМЧЕТА!!! НОСИТЕ НИ МНОГО РАДОСТ!!!
Нямах възможност да гледам мача, следях го в Гонга, но май отбора се е водил от Велизар Попов в този мач. Мастичката беше ли на мача изобщо?
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Респект, моряци!
На Кольо Спасов искрено му пожелавам да е силен и да се оправи!
На Кольо Спасов искрено му пожелавам да е силен и да се оправи!
Ticha написа:Morqk написа:Ticha написа:Браво момчета! Тука вече мога да кажа, че ви простихме за загубата от Беласица. Много съм доволен от играта! Признавам, че в началото не бях от феновете на Кольо Спасов,но сега искам да му се извиня. НАПРЕД МОРЯЦИИИ!
Нямах възможност да гледам мача, следях го в Гонга, но май отбора се е водил от Велизар Попов в този мач. Мастичката беше ли на мача изобщо?
Аз също следях мача по Гонг, но не съм чувал, че Kольо няма да е на стадиона.
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
- lauta hools
- Контакти:
Честито на Черно Море,дано и тази година играете в УЕФА и се представите така добре,както тази,а може и още по-добре даже,сигурен съм!България има нужда от отбори като вас! 

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
От Левски съм , но няма как да не се радвам на това отборче.Наистина страхотно играете и добре , че бяхте вие , за да ни отсрамите в Европа