Славия - Черно море 0-2

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Славия - Черно море 0-2

Мнениеот Morqk » 24 ное 2008 15:52

БРАВО НА МОРЯЦИТЕ!!!!!!

Още една важна победа!

Честито на всички!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Славия - Черно море 0-2

Мнениеот Ticha » 24 ное 2008 15:54

Браво момчета! Тука вече мога да кажа, че ви простихме за загубата от Беласица. Много съм доволен от играта! Признавам, че в началото не бях от феновете на Кольо Спасов,но сега искам да му се извиня. НАПРЕД МОРЯЦИИИ! :mrgreen:

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 24 ное 2008 15:58

БРАВО НА ВАС , ПОРЕДНИЯ СРАМ ЗА НАС

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 24 ное 2008 16:01

Ticha написа:Браво момчета! Тука вече мога да кажа, че ви простихме за загубата от Беласица. Много съм доволен от играта! Признавам, че в началото не бях от феновете на Кольо Спасов,но сега искам да му се извиня. НАПРЕД МОРЯЦИИИ! :mrgreen:

Кольо показа, че може да води отбора напред... явно успяра да нахъса момчетата... Черно Море вече не е малкото отборче отпреди няколко години и мисля, че отдавна всички са го разбрали. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА МОМЧЕТА!!! НОСИТЕ НИ МНОГО РАДОСТ!!!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 ное 2008 16:05

BRAVO MORQCI !!! O4EVADNO E ZA VSI4KI,4E V MOMENTA 4ERNO MORE SA NAI-STOINOSTNIQ OTBOR V BG.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 ное 2008 16:07

Morqk написа:
Ticha написа:Браво момчета! Тука вече мога да кажа, че ви простихме за загубата от Беласица. Много съм доволен от играта! Признавам, че в началото не бях от феновете на Кольо Спасов,но сега искам да му се извиня. НАПРЕД МОРЯЦИИИ! :mrgreen:

Кольо показа, че може да води отбора напред... явно успяра да нахъса момчетата... Черно Море вече не е малкото отборче отпреди няколко години и мисля, че отдавна всички са го разбрали. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА МОМЧЕТА!!! НОСИТЕ НИ МНОГО РАДОСТ!!!

Нямах възможност да гледам мача, следях го в Гонга, но май отбора се е водил от Велизар Попов в този мач. Мастичката беше ли на мача изобщо?

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 24 ное 2008 16:08

Респект, моряци!
На Кольо Спасов искрено му пожелавам да е силен и да се оправи!

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 24 ное 2008 16:10

Ticha написа:
Morqk написа:

Нямах възможност да гледам мача, следях го в Гонга, но май отбора се е водил от Велизар Попов в този мач. Мастичката беше ли на мача изобщо?

Аз също следях мача по Гонг, но не съм чувал, че Kольо няма да е на стадиона.
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 24 ное 2008 16:11

Честито на Черно Море,дано и тази година играете в УЕФА и се представите така добре,както тази,а може и още по-добре даже,сигурен съм!България има нужда от отбори като вас! :)
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Darkelf
Контакти:

Мнениеот Darkelf » 24 ное 2008 16:13

От Левски съм , но няма как да не се радвам на това отборче.Наистина страхотно играете и добре , че бяхте вие , за да ни отсрамите в Европа :)

Върни се в “Черно море”