Ратников с 2 гола в контрола
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Ратников с 2 гола в контрола
Хайде сега поне Велизар да му даде шанс след тези два силни мача.Като не дава шанс на отбора(имам пред вид да си ходи)поне да пуска момчето да играе,че ще е тъпо да изтървем такъв талант и да отиде някъде без пари!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Re: Ратников с 2 гола в контрола
Не случайно Ратников е младежки национал на Естония! В.П. като няма намерение да пуска Ратников да играе,поне да го преотстъпят на някой друг отбор в "А" група,където сигурен съм ще бъде твърд титуляр....все пак,добре е,че,ако В.П. не го бе крил така, някой отбор да го бе прилапал отдавна.
- thehellriser
- Контакти:
Голям талант е ...Ще го изпуснем момчето и ще съжеляваме...Ама какво друго да очакваме от Прическата.... 

-
- Контакти:
Откога пиша,че Велизар не го пуска,за да скрие гафа,който направи като го покри.Момчето изгни на пейката.Грешка ще е да го дадем на друг отбор,знае ли човек може би той ще ни измъкне от кризата.
- Modernator
Не знам за гафа,нито искам да търся сметка за гафа,но е време всеки да надмогне собственото си его и да се признае очеизвадното...Даниил Ратников е супер талант!Това момче поставено зад нападателите,като свързващо звено,като човек раздаващ пасовете,като човек нахлуващ на скорост от втора линия,като човек с пълна свобода на терена в офанзивен план...просто няма равен!Писал съм хиляди пъти,още щом го видях в контролата с Виктория Бранещ където за 10 минути пусна 10 голови паса ала Кривия - Ратничето е роден плеймейкър!Видяхме всички от кадрите които изнамерихме - адската повратливост,невероятна фантазия и въображение,удари и с двата крака от всякакви дистанции,отличен пас и поглед над играта и всичко това съчетано с един страхотен дрибъл и със сигурност най-рязкия старт и спринт който има в А група...видяхме как от 5 метра изоставане набра като 500 кубиков мотор,задмина с 5 метра защитника на Локо Пд и заби гол шедьовър.Не знам кой на кого какво е обещавал,но Ратничето на терена ще направи Черно Море коренно различен отбор!Отбор с фантазия,скорост,идеи,креативност и...много футбол.Не знам кой как я мисли тая работа,но да държиш такъв играч на пейката е просто смешно.Стига сръдни,стига мусене,стига егоцентризъм,вече и слепите видяха,че Ратничето е феномен,какво се опитват да докажат някои сега?Че не става ли?Забраниха му да игра контроли,щото блестеше,вчера го изтървали за 45 минути прави 2 гола с брилянтна асистенция клъм Жардел за трети!Какво правим!?ВРЕМЕ Е ШЕФОВЕТЕ ДА СЕ НАМЕСЯТ!Да,време е да се намеси човекът с парите и да прати Ратничето където му е мястото - на терена,с диригентската палка в ръка!На терена,на мястото на мърдата Дани Г,ставаме ведната друг отбор,гарантирам го.Сега товарят Жоро Илиев с малоумни задачи,като изнасяне на топката от дълбочина,дефакто е направен деф.халф,нова тъпотия,кой играе с 2 деф. халфа?Топката трябва да се изнася от Дани Димов,а в предни позиции да се разиграва от карето офанзивни халфове и нападатели Тошко Колев-Жоро Илиев-Юруков с Ратников пред тях и зад Божилов.Това е схемата,но Ратников трябва да бъде мозъкът на този отбор,човекът-пас,защо не и човекът гол при тези си скорост,техника и дрибъл?Слепите,прогледнете,стига инати!Или ако не могат да прогледнат...ШЕФОВЕТЕ,СТИГА СТЕ СПАЛИ,като не ще Косата - насила го накарайте и толкова!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Ще се види другия мач със Славия дали слепите са прогледнали и глухите са почнали да чуват.
Но се съмнявам че нещо ще се промени, освен че са глухи и слепи , явно повече от тях са и малоумни.
Но се съмнявам че нещо ще се промени, освен че са глухи и слепи , явно повече от тях са и малоумни.
Абе колко свърши тоя мач?
Ама след малко ще дойде МОРСКИЯ ще го питам него! 

-
- Контакти:
kartago написа:Абе колко свърши тоя мач?![]()
![]()
Ама след малко ще дойде МОРСКИЯ ще го питам него!
Е,защо трябва да чакаш

P.S. Ако си забравил резултата там,питай Морския!

Има хляб в момчето и то много, но пускането му в игра е рисково за самия него. Виждате какъв стил се налага в Черно море. Супер агресия, която естествено среща реакция от противника. Ратников е фин футболист. Едно влизане и кой знае кога ще го видим отново в игра. Другият такъв футболист който имаме е Дани Георгиев. Знаете и той колко контузии премина, докато накрая се научи как да се пази в тия балтии. Поради тая причина може и още доста юноши да не намират място в отбора, въпреки че технически са готови.
- Modernator
Това,че Ратников не се вписва във философията за твърдия футбол може и да е причината да не играе.Но нима едно време Томас Хеслер беше някакъв биткаджия в Германия?Даниел Г. няма място на терена,там е мястото на Ратников.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море