Докога ще се излага Морето?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Докога ще се излага Морето?
В пореден мач отбора на Морето губи безславно навън! Май единственото върху се концентрира отбора е да руши и пречи. При толкова грешки в отбрана в отбора на Литекс,няма кой да вкара. Май Европата е напълно непостижима цел. Изоставането е грандиозно!
- storm
- Контакти:
Re: Докога ще се излага Морето?
Морето ще се излага докато спре да играе касапски футбол...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
storm написа:Морето ще се излага докато спре да играе касапски футбол...
+ това,че едно е да играеш на нормален терен(на който очевидно не сте свикнали),съвсем друго е на изораната ви нива,на която сте се усъвършенствали да играете грубата си игра

storm написа:Морето ще се излага докато спре да играе касапски футбол...
Аха. И днес ги понашариха с картоните. В Ловеч е и трудно,там Гришата коли и беси! Ама те Литекса си ги бина ,по всички правила. Май тази година ще се класират след осмо място.
kartacho написа:В пореден мач отбора на Морето губи безславно навън! Май единственото върху се концентрира отбора е да руши и пречи. При толкова грешки в отбрана в отбора на Литекс,няма кой да вкара. Май Европата е напълно непостижима цел. Изоставането е грандиозно!
Нямаме нападатели, а само няколко халфа и един - двама защитника... Това е истинаа, слаби играчи, слаба подготовка, лош терен.. Няма как да стане, но поне имат желание...
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
Литекс днеска направи наистиан няколко сериозни грешки в защита и ЧМ ако иска да се бори за Европа трябваше да се възползва
- The Sailor Man
Досега НИТО едно мнение против съдията или отборът на Литекс,което показва колко безстойностен е синия опит за провокация.Ние претенции имаме само след мачове със съдийските отбори и най-вече галеничето на БФС-Левски
.Днес Ахмед Ахмед свири поправилата и изобщо нямаше да го споменем ако не беше довтасал тука 

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
-
- Контакти:
Абсолютно излишна тема,никой не пише по нея!
Да върви в коша.
Да върви в коша.
Морето не се излага,а Велизар излага Морето 

Според мен има няколко причини за представянето ни напоследък. Колкото и смешно да звучи - това е липсата на Мишо Лазаров. Колкото и да го подигравате някои от нашите фенове, че бил еди какъв си и еди що си... с него бяхме доста по-стабилни в защита. На мен лично ми писна от простотиите на Сашко Александров. Сигурен съм, че изрично са били предупредени играчите ни да не правят нарушения около наказателното, а той направи две ей така.... нещо пак се мъчи да шмекерува, ужким няма нарушение... ама то големия хитрец дето е и всички ще му се връзват на акъла
Ми, много ясно, че като не играеш с топката, ще свири съдията нарушение бе.... стига с тия малоумните влизания, писна ми вече от тоя Сашко! Може и много да бяга по дясното крило и да помага напред и кво.... отзад все някакви малоумни грешки, от които ни правят голове и се създават опасности
Мишо Лазаров може и да не правеше кой знае какво напред, ама поне отзад си беше стабилен пича... освен това и по-висок, още повече сигурност в защита. Като станахме трети, главна заслуга за това имаше и стабилната ни защита. Пък сега - дупка отдясно. Ама лошото е, че е дупка и отляво
Тиаго нещо не ми се вижда много съпричастен на идеята Черно море.... малко ми бие като го гледам.. все едно е на терена само да отбие номера. Лошото е, че и Ради Бачев тук не е особено добър вариант.... затова се надявам Тиаго още да не е свикнал достатъчно с отбора и занапред да видя повече отборна игра от него и мисъл за победа на отбора ни. Също Илко Пиргов напоследък ми се вижда доста нестабилен и почвам да се изнервям.... прави някакви малоумни ясновидства явно..... предвижда какво ще стане и винаги тръгва нанякъде си.... имам предвид - вместо да гледа топката и да чака до последно да види накъде ще бъде центрирана.... той решава предварително къде ще е насочена и тръгва натам... само дето противника явно не се влияе от неговите ясновидства и не центрира където "трябва" и Пиргов остава в позиция шах и мат... ни напред - ни назад ...добре, че невинаги след тия негови нескопосани изяви стават голове. В началото беше по-стабилен, какво му стана напоследък не знам. Другото което - Ели Маркес... домакинството със Сливен просто беше велик, чак се чудех дали отделна тема да не му пусна... ама днеска - пълна разочаровка
Еми, сякаш беше излезнал на терена така на шега, да си полафи малко с бразилчетата в Литекс и играеше някакси несериозно поне според мен... и след единия пряк свободен удар се препречи пред топката дето отиваше към вратата на Литекс, щото нещо се закачаше пак с някой от играчите на Литекс от стената
Това откъм играчи... откъм тактика - понеже Дани Димов сега ми е по-интересно да го наблюдавам... еми, прави впечатление, че футболистите ни в средата на терена изобщо си нямат място - всеки бяга където му падне... въртят се като пумпали един през друг... не знам дали това е някаква тактическа глупня на Велизар, с която се опитва да обърква противника... ама според мен нашите играчи доста повече се объркват. Дани Димов общо взето навсякъде го видях да бяга, все едно няма никаква позиция на терена
И поредната малоумщина.... Юруков отдясно, Маркес отляво... абе, следващия път като ще заблуждаваме противника, май по-добре трябва да помислим да не вземем повече себе си да заблудим от цялата работа

Това откъм играчи... откъм тактика - понеже Дани Димов сега ми е по-интересно да го наблюдавам... еми, прави впечатление, че футболистите ни в средата на терена изобщо си нямат място - всеки бяга където му падне... въртят се като пумпали един през друг... не знам дали това е някаква тактическа глупня на Велизар, с която се опитва да обърква противника... ама според мен нашите играчи доста повече се объркват. Дани Димов общо взето навсякъде го видях да бяга, все едно няма никаква позиция на терена

И поредната малоумщина.... Юруков отдясно, Маркес отляво... абе, следващия път като ще заблуждаваме противника, май по-добре трябва да помислим да не вземем повече себе си да заблудим от цялата работа